Dodaj do ulubionych

Głupi żart sądu wart

IP: *.sfc.pl 27.09.06, 19:20
Czyli niema na to paragrafów :]
Takich akcji było duuużo.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Głupi żart sądu wart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:33
      a ja znam jednego z tych kolesi, nie spodziewalabym sie ze to taki debil :)
      • Gość: bebebe Re: Głupi żart sądu wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:55
        Człowieku, ja znam całą trójkę. I tak szczerze powiem, iż myslałem, że ich
        pomysł będzie o niebo lepszy. Dosłownie DNO:D. Pozdro dla wytrwałych!!! KRISS
        Rulezzzzzzzzz:D
    • Gość: anonim Głupi żart sądu wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:23
      ... jak w GTA
    • Gość: gospodorz Głupi żart sądu wart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:29
      a gdy juz lezałem na ziemi spytałem sie: "przepraszam, mogę cos powiedzieć??".
      Pozwolił!
    • Gość: kark Głupi żart sądu wart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:32
    • Gość: kaloryfer Głupi żart sądu wart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:32
      kryminalisci jedni, gangsterzy!
    • Gość: dirgone Re: Głupi żart sądu wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 09:21
      W latach 90-tych,kiedy pojawił się wysyp "śmiesznych sklepów", co 10ty samochód
      jeździł z taką ręką. Już nikt tego nie pamięta? heh, pewnie do dziś właściciele
      gniją w więzieniu
      • Gość: Mimbla Re: literówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:13
        A literówka : ZWIASAŁA? Może RENYKA ZWIASAŁA lepiej....
      • zewszad_i_znikad Re: Głupi żart sądu wart 28.09.06, 11:49
        Znam te "ręki"!* Kiedyś na bazarku pod moim domem był sklep z branży "Rzeczy
        śmieszne i okropne" (bardzo mi się podoba ta nazwa :P) i sprzedawali tam
        właśnie ręki do umieszczenia w samochodzie. Miały zresztą dość obleśny kolor i
        kiedy z koleżanką i kolegą (laat mieliśmy niewiele) robiliśmy listę rzeczy
        obrzydliwych, Ręka trafiła na drugie miejsce, wyprzedził ją tylko pędrak. :P

* Jakoś mi w stosunku do rąk występujących pojedynczo nie pasuje liczba
        podwójna...
        • Gość: gość Re: Głupi żart sądu wart IP: 80.48.49.* 28.09.06, 14:30
          dwie ręce , chociaż bardziej poprawne jest dwoje rąk .
        • Gość: expertum credere p liczba podwojna IP: 83.70.206.* 28.09.06, 16:54
          w zabytkach zachowaly sie do dzisiaj trzy liczby wystepujace niegdys w języku
          polskim: pojedyńcza, podwójna i mnoga. Liczbę podwójną, stosowaną zwłaszcza dla
          organów wystepujacych ze wzgledow biologicznych parami (oczy uszy rece)
          polszczyzna zatracila i wystepuje on dzisiaj jeszcze niekiedy jako archaizm.
          Stad tez prawdopodobnie nie bardzo Ci pasuje i dziwnie brzmi.

pzdr
          expertum credere potes
    • Gość: EXTASY Re: Głupi żart sądu wart IP: 195.189.52.* 28.09.06, 10:15
      Moi Ludzie :D HeHE
      • Gość: gość portalu Re: Głupi żart sądu wart IP: 213.199.197.* 28.09.06, 10:40
        Hehehe, dobry dowcip. A psy jak zwykle gnoją każdego mniej ponurego niż oni...
    • Gość: aga Re: Głupi żart sądu wart IP: 62.233.250.* 28.09.06, 10:57
      Debile! Kretyński zart wart 13-latków, a nie studentów.
      • Gość: AllesKlar Re: Głupi żart sądu wart IP: *.tpnet.pl 28.09.06, 11:05
        13sto latkowie nie mają prawa jazdy ;)
        wg mnie nie jest to jakiś górnolotny pomysł, ale akurat na miare studentów -
        jako iż sam nim jestem. po prostu my jeszcze dorastamy ;) a życie trzeba brać
        trochę bardziej żąrtem, bo codzienność nie jest nastrajająca pozytywnie...
        aloha
        • gosc19 Re: Głupi żart sądu wart 28.09.06, 11:30
          Może i życie trzeba brać żartem a nie tak całkiem serio, ale pomyśl, jak Ty
          zachowałbyś się na miejscu tych kierowców. Co Pomyślałbyś sobie widząc
          wystającą z bagażnika rękę. Można się wygłupiać, ale żart powinien być dobry,
          z wyczuciem. Ja będąc na miejscu tych kierowców też zadzwoniłabym na policję i
          to bez najmniejszych skrupułów. Następnym razem Panowie studenci zastanowią się
          zanim zrobią zamieszanie w mieście.
          • Gość: AllesKlar Re: Głupi żart sądu wart IP: *.tpnet.pl 28.09.06, 11:45
            Widzisz - a ja bym nie zadzwonił. Dlaczego? Nie wydaje mi się, aby ktoś kto
            wiezie trupa w aucie byłby tak nieostrożny żeby mu ręka wystawała czy inna część
            ciała, poza tym nie jechałbym z trupem środkiem miasta i jeśli byłoby to możliwe
            jechałbym po ciemku. Ot to moje rozumowanie.
            Kiedy próbuję sobie wyobrazić tą sytację to jedynie co mi przychodzi na myśl to
            znerwicowany facet który wiezie swoją teściową, a raczej jej ciało ;)
    • Gość: don pedro Tu macie więcej takich "rączek": IP: *.tpnet.pl 28.09.06, 11:23
      englishrussia.com/?p=254#more-254
    • Gość: Dan Sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:26
      Co do sondy to jeżeli miałby kto uprowadzic to by dobrze schował swoja ofiare a
      nie byle jak zeby wystawała. To by wygladało jak na zart jeśli jaka kolwiek
      czesc ciala by wystawała
    • arbeitagent Slabe Panstwo. 28.09.06, 12:02
      Fakt karania takich "wybrykow" to dowod DZIADOSTWA w Narodzie - od gory, do
      samego dolu...(wedlug mnie po prostu ZARTOW w stylu "Pomaranczowej
      Alternatywy", gdy zolnierzom z kordonu przeciw demonstracji wtyka sie KWIATY w
      lufy karabinow.. Kontestacja istniejacego porzadku rzeczy. Zawsze tak bylo i
      bedzie..).
      A wiec KARANIE tego za pomoca NACIAGANIA istniejacych paragrafow, to kliniczny
      dowod SLABOSCI Aparatu Panstwowego. TYLKO SLABI okazuja AGRESJE... Przeciwnie -
      SILNI i PEWNI poparcia Narodu - okazuja wielkodusznosci i wspanialomyslnosc..
      FUJ !... jestem po stronie tych chlopakow ze swisajaca reka. Brak poczucia
      humoru w Narodzie o tak zniszczonych juz nerwach, ze nie widze ratunku...

Czuwaj.. :-(((...

- - - - - - - - - - - - - - - -
      Paranoja schizoidalna ?.. Czy schizofrenia paranoidalna ?...
    • Gość: myszka haha IP: *.prenet.pl 28.09.06, 13:22
      Moi "koledzy" niedawno ciągli za samochodem sanki z jednym kolesiem. A drugim
      autem jadący nagrywali to :D Fajne iskry szły. Taka zabawa młodzieży. Tylko że
      oni nie jeździli po ulicach miasta tylko po malych uliczkach niekomu nie
      zawadzając....
    • Gość: gość Re: Głupi żart sądu wart IP: 80.48.49.* 28.09.06, 14:28
      PISZEMY PO POLSKIEMU

" Oprócz kierowcy na przednim i tylnym siedzeniu było dwóch pasażerów. "

a teraz przeanalizujmy...

" Oprócz kierowcy na przednim i tylnym siedzeniu... "

ciekawe co to było za auto i który kierowca czym sterował .
      może jeden pedałami , a drugi kierownicą ?
      a może to był jeden duży kierowca i się nie mieścił ?

" ...było dwóch pasażerów. "

którzy pewnie siedzieli po prawej stronie pojazdu .

podsumowując... zastanawiam się czy w pojeździe było 3 czy 4 osoby ?
    • Gość: ziuta Re: Głupi żart sądu wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:36
      E tam nie znacie się, ja się uśmiałam niesamowicie a kolesi też znam i myślę że
      jeszcze duuuuużo świrnięć przed nimi:D pisik
      • prezydent_k Re: Głupi żart sądu wart 28.09.06, 14:52
        Gość portalu: ziuta napisał(a):

> E tam nie znacie się, ja się uśmiałam niesamowicie a kolesi też znam i myślę że
        >
        > jeszcze duuuuużo świrnięć przed nimi:D pisik

oj tez tak mysle!!! ci co sie wypowiadaja niestety ich nie znaja i nie wiedza na
        co ich stac!!! "jeszcze duuuuużo świrnięć przed nimi:D" to jest prawda!!!!;D
    • Gość: janek Głupi żart sądu wart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:46
      czy ktoś z was zastanawiałby sie nad konsekwencjami takiego zartu?? chłopaki po
      prostu chcieli pobawic sie, rozruszac to miasto! moim zdaniem powinni
      najmniejsza kare dostac. i wiadomosc do jakiegos gospodorza, co sie wczesniej
      wpisał: nie zartuj sobie i nie utorzsammiaj sie z chłopakimi w chwili
      zatrzymiania, bo nie wiesz co wtedy przezywali!
      • Gość: hmmm Re: Głupi żart sądu wart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:50
        Ojej a co przezywali ,byli strasznie zestresowani?Bidulki,toz to policja
        powinna im teraz psychologow zapewnic,przeciez to uraz na cale zycie zostanie..
        Rozruszac miasto?Hahah ,ty chyba jestes jeszcze glupszy niz twoi koledzy.
      • Gość: on Re: Głupi żart sądu wart IP: 195.189.52.* 29.09.06, 10:21
        Ej Janek - jak ,, gospodorz '' to byl wtedy w tym aucie mlocie <lol2> hehehehhee to on jechal w bagarzniku hehehe
    • mala-ola Głupi żart sądu wart 28.09.06, 14:57
      Haha nie no pomysł świetny.:P
      Cóż za interesujacy artykuł.
      Złoczyńcy jedni no.
      :):)Pozdowienia dla pana Stonka;)
    • embronks Re: Głupi żart sądu wart 28.09.06, 16:09
      Jackass to oni nie zostaną...:/
    • Gość: Dan Re: Głupi żart sądu wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:01
      W Czewie przydałby sie taki hc Jackass na skale miastowa :D ale nie z takimi
      pomysłami jak w tym artykule
      • Gość: rdl Re: Głupi żart sądu wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:26
        Ze tez dopiero teraz sie o tym dowiedzialem, zajac was to przy piwie wymysliliscie ten joke...:D
        Ty "gospodarz" powiedz mi jedno... jak Ty sie zmiesciles do tego bagaznika???
        O_o hahahahahha
        • Gość: caroline Re: Głupi żart sądu wart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:12
          genialni sa;]
    • Gość: SzWeDziOr Głupi żart sądu wart IP: *.realestate.net.pl 08.10.06, 10:52
      Dejta spokoj ciekawe ile lat dostana:)...tez sie zastanawiam jak Ston zmiescl
      sie do tego bagaznika?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka