Dodaj do ulubionych

Słaby wzrok radnego

IP: 212.160.86.* 28.09.06, 22:24
glupszego wytlumaczenie nie slyszalem ! i sad w to wierzy zamiast za pirze i
na rozprawe !
Obserwuj wątek
    • ulisses_czwa Re: Słaby wzrok radnego 28.09.06, 22:44
      Ta Rada Miasta jest praktycznie w 95% do wymiany... Ciagłe afery, oskarżenia wobec radnych, nieudolność w działaniu etc... Ktoś mi zarzucał brak doświadczenia, ale czy o takie "doświadczenie" jak Pan Świerczyński chodzi i takie miałbym prezentować? Czy byłoby lepiej, abym miał doświadczenie uzyskane za PRL'u, albo przekrętach? Nie ma o tym mowy... Tym Panom i Paniom już dziękujemy...
      Oczywiście artykuł ląduje w moim dziale "artykuły prasowe" na www.jacekkrawczyk.pl
      Uzupełni ciekawy zbiór...
      • dock2 Re: Słaby wzrok radnego 28.09.06, 23:27
        Widze, że mamy częstochowski odpowiednik "pomroczności jasnej" jednego z posłów.
        :] - pozostawiam to do oceny wyborców.
      • Gość: kaczor donald Re: Słaby wzrok radnego IP: 217.96.15.* 28.09.06, 23:44
        Jacusiu mam mam uwage zajmnij się klockami czy innymi zabawkami a nie
        samorządowaniem to wyjdzie ci na zdrowie.
        • Gość: do Kaczor Donald Re: Słaby wzrok radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:27
          A ty co???? Ciebie pewnie bawi obecny układ "dzieciaczku". Więcej takich
          ambitnych jak Uli i będzie ..... inaczej
        • Gość: =R= Re: Słaby wzrok radnego IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 11:03
          Gość portalu: kaczor donald napisał(a):

> Jacusiu mam mam uwage zajmnij się klockami czy innymi zabawkami a nie
          > samorządowaniem to wyjdzie ci na zdrowie.

A ty co? Czyżbyś też kandydował i w ten sposób starasz się szkodzić? Pewnie
          jesteś zwolennikiem jedynej słusznej kaczej partii...
        • Gość: Aga do kaczor dona Re: Słaby wzrok radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:14
          > Jacusiu mam mam uwage zajmnij się klockami czy innymi zabawkami a nie
          > samorządowaniem to wyjdzie ci na zdrowie.

A ja chce aby został radnym, bo własnie to wyjdzie nam na dobre. I bede na Niego głosować razem z moim chłopakiem. A ty zamilcz podly człowieku
      • Gość: Wjas Re: Słaby wzrok radnego IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.09.06, 14:04
        A może w ramach akcji " cała polska czyta dzieciom" ktoś mógłby poczytać
        biedakowi ( najlepiej w areszcie )
    • Gość: rs Słaby wzrok radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:50
      Acha czyli niedowidzący, niewidomy lub analfabeta może nawet zabić i nic mu za to nie grozi
      bo nie jest w stanie zapoznać się z aktami sprawy? Przecież to jakaś bzdura. Prokuratura po
      prostu jest bardzo wyrozumiała... Ciekawe dlaczego?
      • Gość: Jan Re: Słaby wzrok radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:40
        Bo jest z PIS-U
    • lekarz62 Warzocha - czy to jest ten od afery złomowej ?. 28.09.06, 23:45
    • lekarz62 Świerczyński, Warzocha, Giżyński to sami.... 28.09.06, 23:51
      Ale doborowe towarzystwo, a ten wojewoda to słyszałem, że złomem handlował od
      babci. Babcia też musiała być z PAX -u .
      PAX to organizacja działająca i akceptująca komunistyczne państwo PRL.
    • Gość: obserwator b.pCzec Słaby wzrok radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 02:26
      Widzę, że redaktorzy z naszej ulubionej Gazety jak zwykle są obiektywni przed
      wyborami. Chcą uwalić prawice... A może, jakby któryś z was Forumowiczów
      pomyślał to ta sprawa się tak długo ciągnie bo NIC na niego nie mają... tylko
      typowe pier....nie, i może, rzeczywiście go to wykończyło. Bo to jednego
      prokuratura niewinnego wykończyła ? Ale wy nic tylko czytacie i jak ślepi,
      dajecie się wciągać w przedwyborcze gierki
      • Gość: Tez obserwator Re: Słaby wzrok radnego IP: *.vf.shawcable.net 29.09.06, 04:26

Gość portalu: obserwator b.pCzec napisał(a):

> Widzę, że redaktorzy z naszej ulubionej Gazety jak zwykle są obiektywni przed
        > wyborami. Chcą uwalić prawice... A może, jakby któryś z was Forumowiczów
        > pomyślał to ta sprawa się tak długo ciągnie bo NIC na niego nie mają... tylko
        > typowe pier....nie, i może, rzeczywiście go to wykończyło. Bo to jednego
        > prokuratura niewinnego wykończyła ? Ale wy nic tylko czytacie i jak ślepi,
        > dajecie się wciągać w przedwyborcze gierki

Byc moze piszesz prawde. Byc moze redaktory z GW to lobuzy, a Gizynski,
        Warzocha i ten radny Czytatiel, to ofiary nagonki prasowo prokuratorskiej, ale
        czy mozesz jakos wytlumaczyc stytacje, kiedy czlowiek z zarzutami nie moze
        poddac sie procedurze sadowej, zeby sad oczyscil go z nieprawdy [oczywistej] i
        nie przedluzal sytuacji, ktora nie przynosi mu zaszczytu, jego partyjnym
        kolegom tez, nie wspominajac juz o szarganiu wspanialej opinii o niezlomnych
        LUDZIACH i dokonaniach PRAWICY.
        Trzeba jakos udowodnic opinii publicznej, ze wszelkie porownania dzisiejszej
        pisowskiej PRAWICY z PRL-em sa OCZYWISCIE niesprawiedliwe/
        I czy to wykorzystywanie lekarsich orzeczen, to nie kojarzy ci sie przypadkiem
        z ...Rywinem???
        Bo mnie jakos tak, ale moge sie ...mylic.
        I jeszce slowo.
        Oczom nie wierze, ale wydaje mi sie, ze szkalujesz prokuratorow, ktorzy
        wykonuja ciezka prace zwalczajac lewicowe afery i dzielnie przeciwstawiaja sie
        UKLADOWI.
      • segel Re: Słaby wzrok radnego 29.09.06, 17:32
        Gdyby mnie oskarżono przed sądem, a byłabym niewinna, to nawet gdybym była niedowidząca, to czytałabym stronę po stronie przez lupę, albo wynajęła kogoś, żeby mi przeczytał, żeby tylko udowodnić, że jestem uczciwa.
        Nie mam pojęcia, czy ten pan jest winny, czy nie, ale że rżnie głupa, to pewne.
    • Gość: Seth Re: Słaby wzrok radnego IP: 24.177.86.* 29.09.06, 03:42
      Chetnie mu to przeczytam.
      • misiakilla Re: Słaby wzrok radnego 29.09.06, 07:45
        A mnie sie wydaje ze na polmrocznosc jasna nie cierpial posel tylko syn pana
        prezydenta Walesy... :)
    • Gość: bilder Słaby wzrok radnego IP: *.dclient.hispeed.ch 29.09.06, 07:51
      Jak schorowany to na rete i 20 000 Zl na miesiac albo zalac wapnem zeby glupot
      nie mowil...
    • Gość: alek12 Słaby wzrok radnego IP: *.sczp.gov.pl 29.09.06, 08:23
      "Radny prezydenckiego klubu Wspólnota Sławomir Świerczyński"znaczy człowiek
      Tadeusza Wrony.
      • Gość: Czytelnik Wspólnota Sławomir Świerczyński IP: 80.54.173.* 29.09.06, 08:34
        Słaby wzrok czytających ?
    • Gość: Sasza Śmierć głupocie i aferzystą IP: *.hcz.com.pl 29.09.06, 09:08
      Do wapna z nimi tzn. Giżyński , Świerczyński itp.
    • Gość: 1,2,3 Słaby wzrok radnego IP: *.man.czest.pl 29.09.06, 10:27
      Większych głupot nie słyszałem, że jak się nie zgłasza na zaznajomienie to nie
      można sprawy do sądu wysłać. Każde pismo procesowe wysłane do podejrzanego pod
      adres wskazany dla doręczeń a przez niego nie odebrane uważa się za doręczone.
      To że nie chce się zapoznać aktami nie wpływa na dalszy przebieg śledztwa. A na
      marginesie to niech sobie prorok biegłego powoła jak mu tak zależy aby sobie
      malwersant akta poczytał a potem tego lekarza co zaświadczenia lewe wydaje
      udupić i pozbawić wykonywania zawodu.
      • Gość: Pisuar Re: Słaby wzrok radnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:59
        Teraz Ku.. My ! Nam wszystko wolno ,a wy siedzcie cicho !
    • Gość: ag Słaby wzrok radnego IP: *.atol.com.pl 29.09.06, 14:20
      ale jaja
      • Gość: IKS Re: Słaby wzrok radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:59
        Gdy rządzi ptak muszą być jaja
    • Gość: qwe Słaby wzrok radnego IP: *.net 29.09.06, 16:52
      A czy ten pan jest również głuchy i słyszy np. masz a daj już nie?
      • Gość: bilder Re: Słaby wzrok radnego IP: *.dclient.hispeed.ch 29.09.06, 17:21
        Ale pewnie banknoty widzi?No coz inni nawet bez okularow i sluchu czuja...
        • Gość: iwa Re: Słaby wzrok radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:32
          A dlaczego policja go nie doprowadzi.Jeżeli ślepy to na rente niech idzie i
          zostawi innemu który widzi posadę,zapewne za dobre pieniadze.Prawo winno byc
          równe dla wszystkich.Więcej energii panowie prokuratorzy.
    • Gość: Kafar Re: Słaby wzrok radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:53
      Panie radny, jest pan żałosny...
      • Gość: Piotrek Re: Słaby wzrok radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:58
        > Panie radny, jest pan żałosny...

Takich ludzi jak radny świerczyński powinno się wywalac na zbity pysk! Mam nadzieje, że Jacek się dostanie do rady!
        Panie Jacku Pan się nie boji, pół Czewy za Panem stoi! :)
        • spoldzielca Re: Słaby wzrok radnego 29.09.06, 19:56
          Czy w obecnych wyborach Pan ŚWIERCZYŃSKI będzie startował ze Wspólnoty czy z
          PO ?
          • Gość: powiec Re: Słaby wzrok radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:22
            Na pewno nie z PO
            • Gość: hmm Re: Słaby wzrok radnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:50
              Up!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka