Dodaj do ulubionych

co sadzicie o genesis?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:03
mam pytanko, ostatni raz bylam w genesis baardzo dawno temu. chcialabym sie
gdzies wybrac z kolezankami w ten weekend. jak jest teraz w genesis? sa jacys
fajni faceci moze?? no i jak sie laski ubieraja. dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:05
      fajni faceci i jak sie laski ubieraja ??? Booze zenada
      • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 29.09.06, 13:23
        > fajni faceci i jak sie laski ubieraja ???

To klub w sam raz dla Ciebie. A musisz zalozyc krotka biala spodniczke i biala
        bluzeczke, buty na obcasiku, fajne stringi albo lepiej wogole ich nie zakladaj.
        Na pewno bedziesz sie dobrze bawic! :)
        • Gość: janina Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:45
          a ile wstep ??
          • Gość: Ona Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:01
            Nie byłam tam ale ostatnio była moja kumpela z chłopakiem z tego cio usłyszałam
            to chodzą tam panienki ktore mają bogatych tatusiow i wogole same szychy co
            najlepsze moi znajomi byli tam pierwszy raz zaparkowali autko przed dyskoteką,
            do ktorego ktoś zrobił włamanie BRAK KAMER to jedno po drugie ostatnio grali
            tam kalwi&remi kompletna kicha i podobno nieźle się zbłaźnili nie dość że
            spoźnili sie o godzine to jeszce pograli z dwie i sie zmyli nie wiem ale ja bym
            tam nie poszła
            • Gość: L Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:03
              a to polonezy tam okradają???
        • Gość: rubia Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:14
          do gosc i misiakilla: to wy jestescie zenujacy.. zajebiscie ocenia sie ludzi po
          jednym tekscie nie znajac ich nawet, dziewczynko lub chlopczyku, nie znam was
          ale sadzaqc po fakcie ze nawet nigdy ze mna nie gadajac potrafiliscie ocenic moj
          poziom intelektualny podejrzewam ze wasz sam pozostawia wiele do zyczenia. to ze
          pytam czy sa fajni faceci ...to chyba normalne ze dziewczyna lubi zawiesic oko
          na fajnym facecie, no chyba ze woli kobiety, i nie musi od razu znaczyc ze za
          drinka pojde z nim w krzaki z tylu lokalu. a to ze pytam jak sie laski
          ubieraja... no coz w miare mozliwosci staram sie nie wyrozniac z tlumu, chociaz
          bialej mini na pewno nigdy nie zaloze. i kozaczkow we wrzesniu. szkoda mi was,
          ciemni ludzie uwazajacy sie za mega intelektualistow...pozal sie boze...... to
          dopiero zenada.
          • Gość: madezpolski Re: co sadzicie o genesis? IP: *.sggw.waw.pl 07.10.06, 20:55
            popieram, popieram, ladnie powiedziale!!
        • Gość: rubia Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:17
          a jesli chodzi o te stringi, to mniemam ze mowisz z autopsji bo chyba nie
          zagladasz innym dziewczetom pod kiecki..... nie odzywaj sie juz malutka. PROSZE...:(
    • the_guest Re: co sadzicie o genesis? 29.09.06, 17:01
      Niestety ja tam nie chodze, lekka kicha tam jest. Wiec fajnego faceta nie
      znajdziesz...
    • Gość: koko Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 17:55
      A ja byłam i jestem bardzo rozczarowana. Panienki w wieku 15-17 lat wystrojone
      na biało i do tego w kozakach. Idiotyzm totalny. Kozaczki we wrześniu przy
      temperaturze 20-tu kilku stopni. Chyba, że wszystkie te panienki chorują na
      jakieś dziwne choroby np. zapalenie żył albo coś w tym stylu.
      Wiem, zaraz zaczną wypisywać wszyscy że jakie to fajne i modne, ale ludzie czy
      nie jest Wam gorąco w tych kozaczkach?
      Też mam takie (kupione w tamtym roku), ale niestety jeszcze jest czas na nie.
      To kozaczki na późniejszą jesień. Nie teraz. Ciekawe w czym będą chodzić te
      panienkipotem he he. A konkretnych facetów brak. Same stare dziady, szukający
      panienki na sponsoring lub szybki numerek.
      SZKODA CZASU.
      • Gość: byczek Re: co sadzicie o genesis? IP: *.realestate.net.pl 29.09.06, 18:05
        To zamiast się rozglądać i innych oceniać to trzeba było się bawić.
        A zabawa jest przednia.
        • Gość: lolunia Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:05
          ja tam nie bylam.ale bardzo milo wspominam "klastor" ktory byl tam przed
          genesis (czy jak sie to tam pisze)
          • Gość: student Re: co sadzicie o genesis? IP: *.trustnet.pl 29.09.06, 21:17
            a ja bym z checia poszedl sie pobawic ale brak mi drugiej polowy!!!!!
            • Gość: anna karenina Re: co sadzicie o genesis? IP: *.realestate.net.pl 03.10.06, 10:01
              Gość portalu: student napisał(a):

> a ja bym z checia poszedl sie pobawic ale brak mi drugiej polowy!!!!!

Znajdziesz na miejscu ;)
    • Gość: luna Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:26
      Nie byłam tam jeszcze...
      • misiakilla do pani o tymczasowym nicku rubia 02.10.06, 07:47
        pani o tymczasowym nicku rubia... podszywa sie pani pod rubie, ktora jest
        intelektualistka w swojej klasie. Widzisz ile pozytywnych a ile negatywnych
        opinii na tym forum. Chyba wiesz juz co wybrac. To miejsce jest dla plastikowych
        dziewczynek lubiacych panow z duza iloscia zer na koncie. Za jednego drinka w
        krzaki bys nie poszla, ale do beemki albo do hotelu - czemu nie :) Ich na to
        stac, ich stac na Ciebie :)
        I zastanow sie kto tu jest zenujacy. Nie spotkalem ciekawych ludzi w tym lokalu
        wiec wiem co mowie.
        Pozdrawiam
        Jesli na prawde masz chodz troche inteligencji omijaj ten "lokal"
        • pawel_cze9 Re: do pani o tymczasowym nicku rubia 02.10.06, 20:05
          misiakilla napisał:

> pani o tymczasowym nicku rubia... podszywa sie pani pod rubie, ktora jest
          > intelektualistka w swojej klasie. Widzisz ile pozytywnych a ile negatywnych
          > opinii na tym forum. Chyba wiesz juz co wybrac. To miejsce jest dla
          plastikowyc
          > h
          > dziewczynek lubiacych panow z duza iloscia zer na koncie. Za jednego drinka w
          > krzaki bys nie poszla, ale do beemki albo do hotelu - czemu nie :) Ich na to
          > stac, ich stac na Ciebie :)
          > I zastanow sie kto tu jest zenujacy. Nie spotkalem ciekawych ludzi w tym
          lokalu
          > wiec wiem co mowie.
          > Pozdrawiam
          > Jesli na prawde masz chodz troche inteligencji omijaj ten "lokal"
          Zaczynam z całym szcunkiem i dystansem do wielu wypowiedzi. Cześć wogóle!!
          Misiakila: jak możesz obiektywnie stwierdzić, że nie spotkałeś ciekawych
          ludzi?? Powiedz mi, z iloma w tym lokalu rozmawiałeś? Ilu dałeś się poznać??
          Może Ciebie też ktoś ocenił?? Zostałeś zaszufladkowany..."jakiś kolejny,
          nieciekawy gość z wielką kasą i trocinami zamiast mózgu".....Nie oceniaj, bo
          sam zostaniesz osądzony. Byłem kilka razy w Genesis i uwierz mi, nie rózni się
          niczym od pozostałych lokali w Cz-wie. Poza moze fasadą, która została przez
          sam klub wykreowana a potem wzmocniona przez opinie klientów (różnych
          klientów). Sory, nie obrażaj się ale takie kluby nie są od tego, żeby prowadzić
          w nich intelektualne rozmówki. Czasem trzeba się poprostu rozerwać, potańczyć,
          przyjąć kilka drinków. Napiszę Ci dużymi: NIE INTELEKTUALNIE. Poprostu
          Misiakila, ludzi mądrych i głupich możesz spotkać wszędzie. Nawet w bibliotece
          uniwersyteckiej:) Pozdrawiam i życzę więcej obiektywizmu. Paweł.
        • Gość: rubia Re: do pani o tymczasowym nicku rubia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 13:50
          slonce, ciesze sie ze sprawdziles sobie w slowniku znaczenie mojego nicka i
          dzieki temu jeszcze lepiej zglebiles tajne obszary mojej inteligencji, widzisz -
          jestes o jedno slowo madrzejszy.
          wiesz co mnie przeraza, ze znowu wiesz lepiej co bym zrobila: "Za jednego drinka w
          > krzaki bys nie poszla, ale do beemki albo do hotelu - czemu nie :) Ich na to
          > stac, ich stac na Ciebie :)"
          otoz kochanie, nie jest mi dziwne jezdzenie beemka i przebywanie w hotelach,
          moze stad u ciebie ta frustracja swoja droga.... pewnie zarabiasz 800 zl
          miesiecznie i wkurzaja cie panowie z pieniedzmi? a moze , co gorsza, student na
          utrzymaniu rodzicow?
          nie mow mi chlopie co bym zrobila za drinka, bo jeszcze stac mnie na to i poki
          co to se sama kupuje i na taksowke tez mnie jeszcze stac.
          aby zakonczyc juz ten glupi konflikt ktory oparl sie na twoich bezpodstawnych
          domyslach na temat mojej inteligencji, moze zaproponujesz mi miejsca gdzie bawi
          sie "mloda czestochowska inteligencja" taka jak ty? wiesz, takie gdzie
          wpuszczaja na podstawie karty czlonkowkiej mensy. a moze nie zrobisz tego, bo
          nie jestem godna?? a moze po prostu blondynek nie wpuszczaja? jesli towarzycho
          tak stereotypowe jak ty, to nie zdziwilabym sie :) pozdrawiam cie misiakilla
          ps: smieszny jestes jak sie wkurzasz :)
          • Gość: NO Re: do pani o tymczasowym nicku rubia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:48
            No ty lepsza tufta jesteś ... beemki, hotele, taksówki ... jesteś na telefon?
          • Gość: blondi Re: do pani o tymczasowym nicku rubia IP: *.czest.pl 04.10.06, 16:04
            skoro byś "se" kupiła to ja już wiem wszystko,żenada
            • Gość: anna karenina Re: do pani o tymczasowym nicku rubia IP: *.realestate.net.pl 07.10.06, 12:53
              Gość portalu: blondi napisał(a):

> skoro byś "se" kupiła to ja już wiem wszystko,żenada

Czytaj: sarkazm.
              Znalazła się polonistka.
    • Gość: ona Re: co sadzicie o genesis? IP: *.realestate.net.pl 02.10.06, 08:18
      pokazałaś dziewczyno poziom intelektualny, oj bardzo. Pewnie znowu jakaś pseudo
      blondi i tipsami i nie wie już co ma ze sobą zrobić!!
      • Gość: Denny Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 23:43
        Hmmm....krytykanctwo kwitnie tu jak zwykle.Myślę,że pseudointelektualiści
        powinni mieć odrobinę więcej wyrozumialości i zauważyć,że w Częstochowie
        zarówno jaki na calym świecie żyją rózni ludzie. Jedni wolą disco polo a inni
        filharmonię, biale minióweczki lub czarne spodnie na kancik. Nikt nie jest
        lepszy od nikogo,a jezeli nawet ktoś tak uważa, bo coś więcej zauważa, to nie
        powinien gardzić czy krytykować innych z tego powodu,że różnią się od niego.
        Genesis,jak slusznie zauważyl Pawel, to miejsce gdzie raczej idzie się potńczyć
        i napić drinka a nie prowadzić intelektualne dysputy, co zresztą przy tam
        panującym halasie jest malo możliwe.
      • Gość: rubia Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:05
        do ona: no widzisz pomylilas sie, nie mam tipsow, a nawet gdybym miala to g....
        ci do tego. sorry za wyrazenie, ale wasza glupota mnie naprawde przeraza.
        sloneczko ciekawa jestem kim ty tak wlasciwie jestes... nie kompromituj sie juz,
        prosze cie.
        aha, chcialabym jeszcze powiedziec, ze naprawde rzadko cos pisze na tym forum,
        ale gdybym wiedziala ze za zapytanie o klub genesis dostanie mi sie taka zje...
        zamiast normalnych waszych opinii, to duzo prosciej byloby po prostu isc i sie
        przekonac na wlasne oczy. ludzie, czemu w was jest tyle zlosci, ta 4 RP chyba
        rzeczywiscie frustruje obywateli, troszeczke luziku, dziekuje grzesiowi za
        wypowiedz i zgadzam sie z nim w 100 procentach. nie mozna oceniac ludzi jak sie
        ich nie zna, wiec nie mow misiakilla ze nie poznales ciekawych ludzi w genesis,
        bo tak szczerze mowiac to ja jeszcze w zadnym klubie nie poznalam fajnych ludzi,
        bo nie po to tam ide, tylko raczej po to zeby wypic kilka drinkow i troche sie
        pobawic ze znajomymi. wrzuccie na luz pseudointelektualisci, nie rozumiecie ze
        jestescie zakala tego forum??? jak ktos ma naprawde cos w glowie to potrafi miec
        do wielu rzeczy dystans, wy go nie macie.... wiec prosty wniosek wysnujcie sami.
        • Gość: karol Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:29
          rubia nie ma sie co denerwowac. Wszyscy Ci co wypisuja o rozne rzeczy o
          bywalcach genesis sa smieszni i zakompleksieni ;) sam tam czasmai bywam i nic w
          tym zlego nie widze;) a to ze komus sie tam nie podoba to jego sprawa i niech
          tam nie przychodzi :)
        • Gość: blondi Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 04.10.06, 16:07
          rozczaruję cię teraz,ale można oceniać ludzi nawet jak się ich nie zna,od tego
          jest znajomość komunikacji niewerbalnej-trudne słowo.hehehe
    • Gość: bizon9ek Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 00:26
      Widze ze 50% tematow konczy sie bluzgami jeden na drugiego :-) To MY POLACY hehe
      Apropo Genesis to spoko lokal, wieśniakow nie widac, ochrona kulturka nie
      buracza jak np w depo, porterze. Ogolnie atmosfera spoko, moze poza barmankami
      ktore troche sztywne sa,
      ale to nie ich wina tylko glupiemu systemowi jaki Panuje w Polsce, ktory
      zabrania pracownikom spożywania %%%.
      Ja pracowalem 2 lata temu w NY w Brooklyn w dużej Polskiej dyskotece "EXIT"
      gdzie wczesniej sam imprezowalem, pewnie ktos zna. I powiem wam 1 rzecz,
      barmanki i wiekszosc obslugi poza ochrona byla na %%% i bylo zajebiscie. Wszyscy
      klienci chwalili atmosfere jaka panowala w klubie, a co najwazniejsze zaden
      wiesniak nie stal na bramce i nie buraczyl, tylko byla specjalna ochrona z
      firmy, ktora znala slowa: Przepraszam, Dziekuje, Dowidzenia itp... Czego
      niestety naszym kolegom z dyskotek brak. Zasada klient nasz Pan byla tam raczej
      na 1 miejscu i to ludzie cenia.
      W genesis nororycznie powtarza sie problem zapchanych i smierdzacych kibi
      widocznie nie maja tam nikogo od takiej roboty, a szef pewnie wymaga tego od
      barmanek... tylko kto chcialby zeby mu nalewala browar barmanka co przed
      momentem sprzatala kibel??? ...no wlasnie nikt, burdel na stolikach raczej
      szybko znika.
      Dj troche kiepsko gra, ale idzie sie pobawic.
      Laski spoko zdziry/normalne pol na pol wiec obojetnie jak sie ubierzesz :-) i
      tak sie nie bedziesz wyrozniac.
      Troche starszych (nadzianych) kolesi jest ale wkoncu po co te zdziry :-)
      Ogolnie polecam, jezeli chcesz sie gdzeis bawic w czestochowie to tam jest chyba
      najfajniej.

Pozdro...
      • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 03.10.06, 14:41
        Witam :)
        Zaczne moja odpowiedz do "ona"
        Nie musialem sprawdzac w slowniku coz to oznacza :) Nie nazywaj tez mnie
        "sloncem" bo nie lubie jak mowi tak do mnie osoba ktorej nie znam. Podobnie ze
        slowem "kochanie" :)
        Ciesze sie tez ze nie jest Ci dziwne jezdzenie beemka ani przebywanie w
        hotelah.. ale co z tego? Jesli chodzi o zarobki to po pierwsze nie twoj interes,
        a po 2 kasa nie jest wyznacznikiem. Jesli tak jest dla Ciebie - przykro mi.
        Kazdy z nas (no moze prawie) kiedys byl sudentem. Ja rowniez. Nie przelewalo
        sie, ale pracowalem i zarabialem troche grosza zeby miec na przyslowiowe piwo.
        Jesli Ty bylas (jestes) bogata studentka, w ktora rodzice pompuja grube pln'y to
        masz szczescie, ale z doswiadczenia wiem ze tacy ludzie nie szanuja pieniedzy...
        Ciesze sie ze "se" kupujesz sama drinki.
        Pytasz mnie gdzie bawi sie czestochowska inteligencja? Nie wiem, bo nie uwazam
        sie za "inteligenta". Sa inne miejsca w ktorych nie przebywaja plastikowe
        kobietki w mini i kozaczkach gdy temperatura = 25 stopni... Takie miejsca mnie
        nie bawia...
        I tu nie ma zadnego stereotypu. Widzialem to wiem... biale dziewczynki
        poruszajace silikonowym biustem do "eksplołżyn"... ble
        Pozdrawiam serdecznie
        PS. A tutaj ani chwile sie nie denerwowalem - wiec jesli bez nerwow jestem
        "slodki" to dziekuje za komplement. Ale ja uwazam co innego :)
        • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 03.10.06, 14:42
          ... przepraszam, nie slodki ale smieszny - ble.. rownie obzydliwe i glupie :)
          • Gość: królewna;) Re:do misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 16:31
            No....nooo Misiakilla znowu mnie zaskoczyleś. Widzę,że jesteś znawcą wielu
            rzeczy, nawet silikonowych piersi. Tylko "lookniesz" i już wszystko wiesz. Ależ
            Ty musisz mieć wprawne oko.
            Czytam nieraz co napisaleś i powiem Ci dużo pozujesz........... chociaż czasem
            to i zabawne;)
          • Gość: rubia Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:58
            no juz troche lepiej misiakilla.
            nie to zebym sie tlumaczyla przed toba, ale skoro tak drazysz temat kasy, to
            chcialabym tylko zaznaczyc ze na to co mam zarabiam sama i to w uczciwy sposob.
            zaznaczam to zwlaszcza dlatego ze pewnien pan, ktorego nicka juz nie pamietam (i
            nie chce pamietac) zasugerowal w swoim poscie jakobym uprawiala seks za
            pieniadze :) do tego pana: pustota twojego mozgu jest dla mnie przykra i bardzo
            ci wspolczuje.
            juz zaczelam cie tolerowac misiakilla a ty znowu mnie opierd.... no chyba juz
            sie do mnie nie przekonasz, pierwsze wrazenie jest najwazniejsze jak to mowia.
            ja juz sie do ciebie w miare przekonalam, ale do twojego nicka jakos nie moge...
            troche pedalski jest... pozdrawiam
            • Gość: NO Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 07:52
              Sprostowanie bystrzaku ... NO jest kobietą. Niestety nie chodzę po
              takich "topowych" knajpach jak ty bo w ogóle na to nie mam czasu. Znam z kolei
              dwóch panów co tam chodzą i wiem jakie mają zdanie na temat panienek z
              tego "klubu".
              • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 04.10.06, 08:30
                Do ksiezniczki: Widac ze bawisz sie w zayebistym "klubie" Genesis :)
                Ty za o dla mnie zawsze jestes zabawna

Do rubii:
                "..ale skoro tak drazysz temat kasy, to ..." zaznacze ze ja rowniez zarabiam sam
                na siebie, rowniez uczciwie.
                Malo mnie interesuje czy mnie tolerujesz, czy nawet lubisz ;) I przekonalabys
                sie moze do mojego nicka gdybys wiedziala o co chodzi i jaki przekaz tkwi w tych
                kilku literkach...
                Jesli chcesz mnie sprowokowac (a tak odczuwam - mam nadzieje ze sie myle) to sie
                mocniej wysil :)
                • Gość: HMMM Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:19
                  no to ktoras z forumowiczek wybiera sie we czwartek do genesis ??:)) ja
                  zamierzam tam zajrzec i dobrze sie bawic :)
                  • Gość: ja Re: co sadzicie o genesis? IP: *.realestate.net.pl 04.10.06, 09:24
                    tak.....pewnie super laska Rubia.......bawcie się razem dobrze :))))))))
                    • Gość: hmmm Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:25
                      skoro nie idziesz to po co zabierasz glos ? zostan w domu, kup chipsy i piwo i
                      gap sie w TV.
                      • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 04.10.06, 13:22
                        Jesli nie idzie do "dżenezis" to znaczy ze ma siedziec w domu i patrzec w
                        szklany ekran? Ja tam nie ide, ide gdzie indziej
                  • Gość: zalamana Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:44
                    Czytam te wasze wypowiedzi i stwierdzam z wielkim zalem, ze troszke co poniektorzy sa (delikatnie mowiac)zacofani..
                    -Czy jak ktos nie chodzi do genesis, to od razu musi siedziec w domu przed tv? Ja nie chodze do Genesis, a mimo to jestem 3 razy w tygodniu i sie niezle bawie.
                    -Jesli widzieliscie ze niektore laski nie szanuja sie, to nie znaczy ze wszystkie laski tylko czekaja na to zeby im postawic drinka, silikon, mini itd. Moja kuzynka tam chodzi i badzcie pewni - nie jest panienka lekkich obyczajow...
                    - Rowniez jesli chodzi o to jak kto sie ubiera, to jest tylko i wylacznie jego sprawa!
                    Inteligenty rozni sie od mniej inteligentego tym, ze inteligentny poznaje wnetrze czlowieka, a mniej inteligentny ocenia po wygladzie...
                    Trzymajcie sie!
                    • jarnadu Re: co sadzicie o genesis? 04.10.06, 13:45
                      A myślisz, że kuzynka by ci się pochwaliła, że jest panienką lekkich obyczajów?
                      • Gość: zalamana Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:58
                        Po pierwsze -Znam ja 24 lata, chodze z nia na dyskoteki czasami! Po drugie - CHodzi tam z chlopakiem z ktorym jest od 5 lat, wiec jestem pewna.
                        • Gość: hmmm Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:13
                          a to ze jest z chlopakiem 5 lat i z nim chodzi na dyskoteki to cos znaczy ??
                          mydlenie oczu tylko !!
                          • Gość: zalamana Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:19
                            No nie... Widac kim wy jestescie, i z kim przebywacie skoro uwazacie, ze to mydlenie oczu. Hmmm - Jesli jestes kobieta to z pewnoscia wlasnie ta kobieta lekkich obyczajow, a jesli jestes mezczyzna, to widac z kim sie zadajesz... :) hahaha...
                          • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 04.10.06, 14:22
                            Ja tylko powtorze - NIE lubie dżenezis, a dziewczynki (nie mowie ze wszystkie
                            ktore tam chodza, ale niestety wiekszosc) w krotkich miniowkach ktore albo
                            glupio chichocza albo przytakuja i szczerza zeby na widok breloczka BMW - chyba
                            nie naleza do inteligentnych.
                            To sie nie tyczy tylko tego klubu ale niestety wiekszosc takiego elementu
                            wlasnie tam przychodzi - a ja nie lubie na te plastiki patrzec, co wiaze sie z
                            tym ze moja noga tam nie postanie :)
                            • Gość: hmmm Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:25
                              jestem facetem... chodze do genesis sam albo z kumplem... nie zadaje sie z
                              tepymi strzalami o ktorych pisal misiakilla... ale i tak uwazam tak jak napisalem.
                              I nie uwazam ze skoro chodze do genesis to jestem taki czy owaki ;)
                              ale wole genesis niz depo czy portera z Czestochowskich dyskotek
                            • Gość: zalamana Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:25
                              Taka wypowiedz rozumie. :)
                              • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 04.10.06, 14:28
                                Hmmm, to ze chodzisz do dzenezis to twoja sprawa. Dobrze ze przynajmniej z
                                tepymi strzalami sie nie zadajesz, ale musisz przyznac, ze takie tam przebywaja...
                                O Dupo i porterze nie wspomne - to juz totalna kicha. Srednia wieku po 16-17 lat ;/
                                Coraz mniej miejsc gdzie mozna posiedziec ze znajomymi przy dobrej muzyce
                                • Gość: hmmm Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:34
                                  Czy dam przychodza tepe strzaly... no wiesz... ja tam osob nie znam. A po
                                  wygladzie kobiet nigdy nie oceniam ( no moze mi sie czasami przytrafi ;-). Wiec
                                  czy panienki tam bywajace sa glupie - nie wiem
                                  • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 04.10.06, 14:38
                                    ja nie ocenilem po wygladzie, ale po ich zachowaniu takim jak zauwazylem
                                    (opisalem wyzej)
                                    • Gość: hmmm Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:44
                                      Skoro nie chodzisz do genesis to jak zauwazyles ich zachowanie?
                                      • Gość: j Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:12
                                        misiakilla nie znasz tematu. ściemniasz.
                                      • Gość: blondi Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 04.10.06, 16:14
                                        a ja chodzę do C4,gdzie jest selekcja i buraków w kozaczkach i białych mini po
                                        prostu nie wpuszczają ani starych pierdzieli w bmkach,hehehe i żadne kalwi i
                                        coś tam nigdy tam nie zagrają bo nikt tam ich nie zaprosi i żegnam
                                        towarzystwo,kupujcie "se" drinki dalej i wyzywajcie od najgorszych udając elitę
                                        inteletkualną czewy...dobre sobie
                                        • Gość: ziom Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 04.10.06, 16:20
                                          hihihihiih,umarłem,blondi to było super!pewnie oni uczą się w ajd lub w
                                          akademii polonijnej bo tylko tam drinki SE kupują:)))))no w c4 przez karollę by
                                          nie przeszli na bramce.pozdro
                                          • Gość: peter Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 04.10.06, 16:25
                                            aaaaaa,blondi ,ciebie po tej "komunikacji niewerbalnej" to na końcu świata
                                            poznam,buuuziak,ale nie szkoda ci czasu w temacie genesis swoje cudne rączki
                                            męczyć na klawiaturce;)kalwi &remi,tego mój brat-uczeń 1klasy gimnazjum słucha
                                            więc nawet nie skomantuję tego...C U in C4
                                            • Gość: maxx Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 04.10.06, 17:11
                                              no i klubowicze się odezwali i rację świętą mają...i tak trzymać,precz z
                                              buractwem
                                              • Gość: s Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:59
                                                to samo ip. czyli taka czcza gadka. troche chore to :( klubowicze buahah
                                                • Gość: mike Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:47
                                                  no tak tak klubowicze,a jakże,a że w znakomitej większości mamy inną wrażliwość
                                                  na bodźce wzrokowe to w genesis nas nie uświadczysz,ale wam życzę dobrej zabawy
                                                  • Gość: Ilka Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:06
                                                    Skoro zachwalacie C4 to może zdradzicie gdzie jest ten klub.
                                                  • Gość: michaś Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:08
                                                    daleeeeko za górami,za lasami....
                                                  • Gość: maxx Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:14
                                                    aleja 3 w bramie,ale tam nie wpuszczają blachar,tipsiar,starych
                                                    ramoli,karków...i tym podobnej "śmietanki" towarzyskiej naszego miasta,aaa i
                                                    tych co zatraciły kontrolę nad solarium też nie,miłego kicania w genesis:)
                                                  • gulonn Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 08:46
                                                    troche tego nie rozumiem... klubowicze... chodzcie tam gdzie chcecie! ale nie
                                                    negujcie innych miejsc. Nie wszyscy ( i dobrze ) lubia te same miejsca. Patrzcie
                                                    na siebie a nie na innych. patrzcie jak Wy wygladacie... i jak Wy sie ubieracie
                                                    a nie caly czas tylko na drugiego i obgadywanie. Chca ludzie chodzic do genesis
                                                    we czwartki np to chodza - klub jest zawsze pelny - wiec cos w nim musi byc
                                                    ciekawego. Nie podoba Wam sie to nie chodzcie. Ale na tym oczywiscie nie moze
                                                    sie skonczyc... zawsze ktos musi drugiego oczernic czy opluc blotem !!
                                                    wyluzujcie ludzie kochani!!
                                                  • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 09:04
                                                    C4 - I like that ;) Niech zyje undergroundowa muza :)
                                                  • Gość: mike Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 05.10.06, 09:10
                                                    no takie z nas klubowiczów łobuzy:)że się czepiamy i wyśmiewamy
                                                    buractwo...pozdro4 blondi&maxx
                                                  • Gość: agacik Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 05.10.06, 09:17
                                                    Ten kto nie był na klubowej imprezce a tylko szwęda się po genesis i depo itp
                                                    nie wie w ogóle na czym polega różnica.Nie będe mówić o strojach,staruchach i
                                                    odmiennej muzie bo to oczywiste jest chyba.W c4 nikt nigdy nie gapi się
                                                    uporczywie w moje cycki,nie ma nachalnych,chamskich tekstów,gapienia
                                                    się, "chytania ręcami",kupowania"se" drinków,rozmów przez telefon na parkiecie
                                                    i innych "kwiatkow" rodem z remizy.Nie ma co się wykłócać,bo takie są fakty.See
                                                    You in C4!
                                                  • Gość: kriss Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 05.10.06, 09:22
                                                    .......a mimo to laski przychodzą tam cudne,bo dbają o siebie,są fajnie ubrane
                                                    a nie wyglądają jak k.... spod bp no i nikt z klubowiczów nie wspomniał jeszcze
                                                    o jednym szczegole,w c4 nie śmierdzi od nikogo potem!!!bo fajny wygląd musi
                                                    opierać się na czystości i używaniu antyperspirantów drodzy państwo z genesis i
                                                    depo
                                                  • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 09:22
                                                    Jest teraz cos w weekend? C4 czy Flash?
                                                  • gulonn Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 09:22
                                                    agacik nikt nie gapi sie na Twoje cycki tzn ze tam przychodza sami impotenci ??
                                                  • Gość: agacik Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 05.10.06, 09:24
                                                    a może po prostu mądrzejsi....a może się gapią ale tak,że ja tego nie
                                                    widzę...jak zwał tak zwał,po prostu to jest inny poziom i tyle
                                                  • Gość: kriss Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 05.10.06, 09:26
                                                    www.clubbing.czest.pl
                                                  • gulonn Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 09:27
                                                    hmmm... wiesz... mysle ze jak ma kobieta ladne piersi to wszedzie sie beda na
                                                    nie patrzec :) a sposob patrzenia zalezy indywidualnie od patrzacego a nie od
                                                    klubu w ktorym sie znajdujesz. Bo wszedzie sie znajdzie jakis "kiep"... wszedzie :)
                                                  • Gość: agacia Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 05.10.06, 09:31
                                                    zgoda,ale tam jakoś takie chamskie sytuacje się nie zdarzają,może tam po
                                                    prpostu buractwo nie chodzi,a nawet na pewno nie chodzi
                                                  • gulonn Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 09:32
                                                    a moze poprostu tak uwazasz i nie zwracasz na to uwagi bo nie masz uprzedzenia
                                                    do tego miejsca? - tak jak do genesis ?? :)))
                                                  • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 09:32
                                                    Guloon, byles kiedys w C4?
                                                  • Gość: mike Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 05.10.06, 09:34
                                                    zasadne pytanie,bo jak ktoś nie był to ma prawo n ie kumać o co w tej dyskusji
                                                    chodzi,bo to inny klimat jest
                                                  • gulonn Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 09:51
                                                    no nie bylem... no ale czy Ci co tam chodza nie patrza sie w ogole w kobiecie
                                                    biusty ???:)
                                                  • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 09:55
                                                    To nie jest tak ze tam sie nie patrza, ale na pewno jest tam takich ludzi mniej
                                                    niz w dupo czy dżenezis. Tam przychodza normalni ludzie. Wiadomo ze
                                                    pierwiastkowe sztuki sie tam znajda, ale to jak w zyciu. Glupiego wszedzie
                                                    mozesz spotkac..
                                                  • gulonn Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 10:07
                                                    Sugerujesz ze ja, bywajac czasmai w genesis jestem nienormalny ?
                                                  • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 10:17
                                                    Nic nie sugeruje. Ale klimaty dzenezis a C4 to niebo i ziemia. jesli lubisz
                                                    bananowe ciuszki i dziewczynki to idz do dzenezis. jelsi wolisz klubowy klimat,
                                                    gdzie kasa i super ciuszki nie sana 1 miejscu a orzy okazji chcesz posluchac
                                                    dobrej undergroundowej muzyczki - C4 jest dla Ciebie
                                                  • Gość: Swierszczu Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:30
                                                    C4 !
      • Gość: Kitan84 Re: co sadzicie o genesis? IP: *.prio139.trustnet.pl 03.11.06, 22:12
        Nareszczie jakiś normalny komentarz...
        dzięki. nara
    • Gość: on Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:25
      Z tego co piszecie to C4 jest najpiekniejszym klubem na świedcie ! Selekcja
      przed wejściem, nikt nie smierdzi, nikt nie gada przez tel. (jak w kościele).
      Nie wpuszczają w "kozaczkach' ani "starszych panów". To jestem ciekawy kogo tam
      w ogóle wpuszczają ? Selekcjoner ma trudne zadanie, wpuszcze chyba co 20 osobę.
      W sumie to by się zgadzało bo jak tam kiedyś byłem to było 5 osób pochowanych
      po kątach (kto był to wie jaki tam jest rozkład pomieszczeń). W każdym klubie
      jest przegląd wszystkich warstw społecznych, Częstochowa to nie Wawa gdzie
      właściciele lokali mogą sobie pozwolić na prawdziwą selekcję, rynek mały a kasę
      trzeba jakoś zarabiać. Piszecie tu jest tak a tu tak, jak wam się nie podoba
      klimat to zawsze możecie jechać do Krakowa, tam napewno znajdziecie coś dla
      siebie, większe miasto, więcej możliwości...
      • misiakilla Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 10:28
        Nie ma jakies tam wiekszej selekcji moim zdaniem. ale o tym miejscu wie
        stosunkowo malo osob. Gdybys wiedzial ile ludzi przesiadywalo w C4 za czasow
        lokalizacji na stradomiu. Tylko ludzie z klimatu ;)
      • Gość: mike Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 05.10.06, 10:33
        jak byłes o 21 to pewnie 5 osób tylko było,bo to n ie wiejska remiza i impry
        póżniej się rozkręcają,proste:)
        • gulonn Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 10:41
          a mnie troche do C4 nie ciagnie przez Was... dlatego ze tak negujecie np genesis
          i tak bardzo jestescie nietolerancyjni, ze ktos moze lubiec inny klimat niz wasz
          i ze komus w genesis mimo wszystko moze sie podobac :)
          • Gość: kriss Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 05.10.06, 10:44
            bo jak można lubić kicz i tandetę????
            • gulonn Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 10:46
              i o tym wlasnie mowie! zenada
            • Gość: mike Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 05.10.06, 10:49
              dokładnie-kicz i tyle,głupawa muzyczka,plastikowe panny,pierniki z łańcuchami
              na szyjach,łeee,ale jak ktoś lubi to jasne,miłej zabawy
              • gulonn Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 10:53
                zebyscie czasem w tym C4 nie zamieszkali... ;)
                • Gość: mike Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 05.10.06, 10:57
                  hehehehehehe a może i zamieszkamy a przy okazję RURĘ odwiedzimy i FLASH i nie
                  będziemy kicać w rytm tych dwóch przygłupów kalwi&....coś tam coś tam:)
                  • gulonn Re: co sadzicie o genesis? 05.10.06, 10:59
                    a co sie tak czepiasz akurat tych dwoch kolesi ? oni SĄ i tyle - zaakceptuj to
                    ;) ale Ty chyba masz do nich slabosc... :)
                    • Gość: maxx Re: co sadzicie o genesis? IP: *.czest.pl 05.10.06, 11:03
                      ojjjjj czepia się bo to dobry przykład jaką karierę może kicz zrobić...
                      • Gość: rubia Re: co sadzicie o genesis? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 00:17
                        prosze o wyjasnienie: na samym poczatku, kiedy zapytalam jak laski ubieraja sie
                        w genesis zrabaliscie mnie rowno ze takie pytanie zadalam. i jak sie ma do tego
                        blondi twoj post o selekcji w C4?? a do genesis mnie wpuszcza jak nie mam
                        tipsow? moze ty mi powiesz misiakilla, bo wbrew temu co gadasz to wydajesz sie
                        byc znawca klimatu genesis jakich malo na tym forum ... :) do C4 nie wpuszczaja
                        tipsiar i staruchow w beemach? puknij sie w leb dziewczyno. bylam tam i wcale mi
                        sie nie podobalo, ze wzgledu i na muze i ogolny klimat. a ty w ogole wiesz co
                        znaczy slowo niewerbalny? jaki miedzy nami kontakt niewerbalny istnieje bo nie
                        czaje? wez "se" sprawdz jeszcze raz w slowniku to madre slowo. aha, z uczelniami
                        czestochowskimi nie mam nic do czynienia, ale jesli sadzicie ze to, na jakiej
                        uczelni ktos studiuje swiadczy o jego poziomie intelektualnym to jestescie w
                        plytcy i zalosni. czemu jestescie tacy zacofani ludzie? smiac mi sie chce
                        czytajac te wasze posty i nie rozumiem czemu kazdy musi kazdego z.. tu na tym
                        forum. ludzie troche tolerancji i szacunku.
                        • uwagabrzydal rubia, daj spokój :) 06.10.06, 00:29
                          po co sie meczysz z tymi skejtami. naprawde uwazasz ze jest sens tracic czas na
                          dyskusje z takimi osobami? uwierz mi, gdybys ich spotkala na zywo, w realnym
                          swiecie, smialabys sie sama z siebie. To sa dzieciaki ktore zakorzenione
                          czestochowskie kompleksy nie pozwalaja myslec w innych kategoriach. Badz
                          wyrozumiala i na ich widok tylko usmiechaj sie poblazliwie :)

• Gość: karola Re: rubia, daj spokój :) IP: 195.189.52.* 06.10.06, 09:48
                            hmm jak zwykle zaczeło sie od miejsca a skonczyło sie na obrazaniu ludzi:))))
                            super:))) Zenada!!!!!
                            • Gość: rubia Re: rubia, daj spokój :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 23:42
                              masz racje karola :) spadam z tego tematu, niech zostana na nim milosnicy C4, bo
                              widac ze sie dobrze rozumieja. pozdrawiam pa
                              • Gość: fg Re: rubia, daj spokój :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 17:06
                                ku.. przeciez to jest jakas prowokacja. znam w pyte tzw klubowiczow i oni w
                                zyciu nie opowiadali by takich glupot jakie opowiadaja maxx i blondi. Po 1 to sa
                                bardzo pozytywnie nastawieni ludzie i lache klada na to gdzie kto i co, maja
                                swoj swiat i nie jezdza po innych .. a po 2 o ironio bylem w genesis pare razy
                                w czwartek i widzialem nie jednego tzw klubowicza wiec o co tu kurde chodzi, co?
                                ktos tu leci w c h u j a moi mili.:)
                        • Gość: do rubia Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:10
                          w którym momencie napisałam że między nami byl jakikolwiek kontakt??????poza
                          tym nie jestes partnerem do dyskusji ze mną na ŻADEN temat,koleżnko "se"
    • Gość: zdegustowany Re: co sadzicie o genesis? IP: *.prio139.trustnet.pl 07.10.06, 12:40
      ludzie wyluzujcie troche;) biale kozaczki i bmki nie sa az tak zle, spojrzcie na siebie, polowa z was to jacys frustraci ktorzy moga pomarzyc o kobiecie wbialych kozaczkach( a nie oszukujmy sie nawet byscie nie mrugneli gdyby cos wam zaproponowala), czesc z was prowokuje na tym forum, czesc nie maco robic inni sa zbyt niesmiali by mowic cos publicznie i sie na forach dowartosciowuja:D wogole jakas to forum czestochowskie troche buraczane, pozdrawiam :)
      • Gość: Ania Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:17
        A mnie wypowiedzi blondi ,maxxa i krisa podobają się a stronnicza nie jestem bo
        od pewnego czasu nigdzie nie chodzę więc zwisa mi jak i gdzie jest,a co do
        blondi to jestem pewna że wie co pisze i pojęcie komunikacji niewerbalnej i
        wiele innych zna swietnie czego o innych dyskutantach z inicjatorką wątku na
        czele powiedzieć nie można,ale oczywiscie pozdrawiam wszystkich cieplutko.
        • Gość: do rubia Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:24
          Ale o czym ty pleciesz rubia??????nie bylo w zadnym momencie mowy o kontakcie
          interpersonalnym tylko o komunikacji interpersonalnej!!i co ch.. na dziewczynę
          jedziedz jak nawet nie wiesz co komentujesz!!
          • Gość: asia Re: co sadzicie o genesis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:18
            nieeeeeeee to bylo o komunikacji niewerbalnej a nie o interpersonalnej ale
            widac że przedmowca "kuma czaczę" ale reszta się zgadza łacznie z tym ze ribia
            nie wie nawet o co się wykloca ale jak "se drinka kupuje" to o czym tu w ogóle
            mówić bo i kim to w ogole
            • Gość: Biedny Re: co sadzicie o genesis? IP: *.man.czest.pl 11.10.06, 06:53
              To jak to Rubia zrobilas ze uczciwie zarabiajac jezdzis zBMKa i po hotelach?
              Zebysmy sie dobrze zrozumieli: nie chce sie z Ciebie smiac, anie nie odbieraj
              tego jako ataku.. Tylko prosze wprost - konkretnie, dordza jak to zrobilas. Bo
              widzisz ja mam wyzsze pedagogiczne i zarabiam niecale 700zloty w wieku 29 lat.
              Doradz mi konkretnie jak sie takie wielkie pieniadze zbija plizzzzz
    • Gość: rafik21 Re: co sadzicie o genesis? IP: 80.54.169.* 12.10.06, 10:14
      hej genesis jest spox ma swoj klimat. jest duzo gosci a to jak sie ubiezesz
      zalezy od Ciebie - jak ci wygodnie. sa rozne style elegancki, uliczny ,
      normalny nie wiem jaki masz kazdy jest dobry.
      a poza tym jak chcesz sie wybrac to moge sie przylaczyc! bylem tam 2 tyg. temu
      i bylo super.,
      poza tym w czestochowie nie ma jakis zarom..bistych dyskotek al;e w porownaniu
      do reszty ta jest najlepsza
      pappa :0)
      • Gość: Morena Śmiesznie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:32
        No cóż troszkę za póżno piszę,ale przypadkiem trafiłam na to zabawne
        forum.Przeczytałam wszystkie komentarze i jedno co mogę napisać to że wszyscy
        którzy pojechali po lasce o nicku "rubia" to jacyś problemowi ludzie ,i to
        konkretnie.Wy naprawdę nie macie sie gdzie wykrzyczeć dlatego jedziecie po
        ludziach którzy sie od Was różnią. Trochę tolerancji i szacunku
        biedny,zasmucony częstochowski narodzie.Nie macie perspektyw,marzeń że tacy
        sfrustrowani chodzicie. I nie chodzi tu tylko o forum bo takie zachowania to
        akurat normalne są ale o codzienne kontakty z ludzmi, jeden ma się za lepszego
        od drugiego-to jest jakies chore i nosi nazwę''zakompleksienia",co w efeckie
        daje skutek podnoszenia sobie samooceny przez kopanie innych. Nie jestem
        studentką psychologii,tylko osobą która obserwując dzisiejszych ludzi dostaje
        ataku śmiechu.
        Wracając jeszcze do Rubi-dziewczyna może chciala poznać jakiegos fajnego
        chlopaka,ale nie była na tyle bystra żeby stwierdzic ze w takich miejscach jak
        dyskoteka,to jest raczej niemozliwe bo wiekszość szuka latwej dupy a inni są
        zajęci,ale pytanie o ubiór sama bym takie zadła w przypadku Genesis bo byłam
        tam tylko raz i widzialam bogate laski ubrane przypuszczam w drogie rzeczy,wiec
        po co mialabym sie wydurniac i zalozyc spodenki bluze i adidaski-przecież to
        jest normalne ze wiekszosc ludzi chce sie czuc dobrze w takich mijescach ale to
        nie znaczy ze mysla tak samo jak wiekszosc stalych tam bywalcow-proste? a
        moze mi powiecie ze na dyskoteke zalozylibyscie stroj pajacyka choinkowego bo
        chcecie byc indywidualistami -dobrze ''misiakilla'' miej swoje zdanie ale nie
        obrazaj przy tym innych bo takie teksty typu stringi biala minioweczka, i
        kozaczki to jest okreslenie zwyklej kurewki, i normalnie gdybym uslyszala cos
        tak prostego w realu to bys dostal w twarz.
        Powodzenia zakompleksione smutasy
        • Gość: maro83 Re: Śmiesznie jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 12:09
          A ja lubie tam chodzic, lubie na to wszystko patrzec :-) czasmai trzeba sie
          oderwac od tej codziennej rzeczywistosci i popatrzec na owe krotkie mini mimo ze
          to nie "moje" jest :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka