Dodaj do ulubionych

Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD

IP: 80.54.171.* 02.10.06, 20:08
Nieprawda.Ja kupowałem lodówkę w Mediach i od razu tym samochodem zabrali
starą.Mówili, że to żadnego problemu im nie stwarza.
Obserwuj wątek
    • Gość: mario Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:09
      Trele morele... jak kupiłem pralkę w Medium Net to obsługa natychmiast
      zabrała starą tym samym transportem, bez żadnego pitolenia. Olać taki sklep
      niech idą z torbami...
    • Gość: Bilbo Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.cn.com.pl 02.10.06, 20:18
      Patrzcie jaki zadowolony klient Media M. (no! - nie idiota ) Nie wiem tylko
      czy porównywałeś ceny np lodówek w sklepach na Ogrodowej z cenami w Media ( ja
      nie kupując w media zaoszczędziłem 450 zł
      • Gość: broda Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: 80.54.173.* 03.10.06, 08:43
        Jeśli tak jest jak piszesz to podaj model i cenę w sklepie w którym
        zaoszczędziłeś
        proszę a ja sprawdzdzę w Media bo muszę sobie zmienić właśnie a 450 różnicy to dużo.
        • Gość: klient Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:08
          to racja że sklepy na Ogrodowej są dużo tańsze niż Media. A jeszcze tańszy jest
          sklep przy rynku - na Zawodziu. Co prawda jest okrutnie obskurny i obsługa jak
          za głębokiej komuny (nie przesadzam- mogliby tam MIŚ 2 kręcić) ale z cenami to
          nikt ich nie przebije w Cz-wie
      • Gość: jas Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:31
        Media i Medium Net to 2 rozne sklepy!
    • Gość: nd Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 21:37
      sklep ma obowiązek odebrać, jeśli przywieziemy do sklepu
      ewentualny transport z domu do sklepu jest grzecznościowy
    • Gość: Krakoo Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:34
      Oj nieladnie Panie Wojciechu, to nie pierwsza taka sprawa. Niedawno zalatwialem
      z Panem podobna sprawe...

Jak kupowalem ostatnio lodowke, to jakos panowie potrafili wziac od razu stara
      do auta, nie robili z tego powodu jakichs problemow i nie zaslaniali sie
      przepisami...

Nie kupujcie w sieci Partner RTV AGD u takiego wysokiego, chudego z tatuazami
      na rece kolesia. Mnie robil laske, ze wogole przywioza mi cos za co zaplacilem!
      Fakt faktem, ze sa najtansi (ja zaoszczedzilem 200 PLN) ale straty poniesiowe
      wskutek nieterminowej realizacji umowy prawdopodobnie pokryly sie z tym co
      zaoszczedzone (a na pewno z wieksza tego czescia). Generalnie - NIE polecam!!!
      • Gość: Siwy Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:54
        Na ogrodowej jest najlepiej.
        Na ogrodowej jest wszystko.
        Zaden sprzedawca nie porówna sie ze sprzedawcą z ogrodowej.
        Tam jest koniec swiata.
        Która łączy sie ze stoolica.
        Nigdzie nie kupisz taniej.
        Tam sprzedadzą po niżej zakupu.
        Ale zawsze sprzedadza.
        Kiedys tam pracowałem.
        Ludzie z ogrodowej sa Zaj...sci

• Gość: Masz jakiś Problem Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:45
          "GOSC"

Powiem ci tak człowieczku. Jak masz cos do powiedzenia to przynajmniej zrób to
          porządnie jak masz zamiar pisac takie głupie wypowiedzi to lepiej wogóle nic nie
          pisz.
          A ogólnie to powiem ci tak WYPIE..J!!
          A do szkoły możesz isc ty!!
          • Gość: gość Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:57
            o widze że w nerwach to ci się ortografia poprawiła. BRAWO!!!
            • Gość: DO GOSC Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:04
              Juz ci raz napisałem zebyś WYPIE..Ł baranie jeden.
              Jak tak lubisz sprawdzac cudza ortografie to idz nauczaj w szkole a tutaj
              sie......Get the fuck out moron !!

i znowu sie szkoła kłania Buraku
              • Gość: gość Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:23
                no tak jak się ma problemy z wysławianiem oraz nie ma się rzeczowych argumentów,
                to najlepiej zmieszać kogoś z błotem i jeszcze uderzyć pałką.

Jesteś żałosny !!!
          • Gość: aneta Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:09
            miesiac temu kupiłam lodówkę BEKA dużą w Kłobucku w Neonecie. Obnizono mi cene i
            za przywózkę zapłaciłam tylko 15 zł a i z zabraniem starej nie byłoby problemu
            gdybym chciała oddac. Serdecznie polecam:)
            • Gość: gość Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:54
              gratuluję wyboru firmy Beko - jednej z najgorszych firm na rynku AGD!
      • Gość: Gosc Czy wy myslicie ze to winna sprzedawców!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:01
        A czy moze pomyslał ktos z was mondrali ze to moze nie jest wina sprzedawców
        którzy stoja na Ogrodowej (Dziura) tylko ich pracodawców to oni moze olewaja
        sprawe nie dostarczaja sprzetu na dany czas.
        Pracownik nie bedzie sie przejmowal jezeli pracodawca sie nie przyjmuje.
        Więc pomyslcie zanim cos napiszecie na sprzedawców z ulicy ogrodowej.
        Wiadomo ze oni reprezentuja firme i to do nich klient ma pretensje.
        Ale tak to teraz jest jak sie pracuje w polsce w takich frmach prywatnych.
        Wiec pamietaj drogi internauto zanim cos napiszesz to przeczytaj dokładnie
        wszystko i dopiero cos napisz.

Krakoo - Jestes głupi jak but z lewej nogi az mi cie szkoda.
        • Gość: Krakoo Re: Czy wy myslicie ze to winna sprzedawców!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:58
          Jak nie wiesz nic o sprawie, to sie nie wypowiadaj.
          Sprzedawca (a nie pracodawca) byl winny temu. Potwierdzili to takze panowie,
          ktorzy dostarczyli w koncu sprzet...
          Cytuje: 'Dopoki ten burak bedzie tam pracowal, tak dalej bedzie'.

I kto tu jest glupi jak but z lewej nogi???
    • Gość: xx Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: 80.54.171.* 03.10.06, 21:48
      Media utrzymują tezę. Oni chcą sprzedać, klient chce kupić, ale jak się klient
      nie pozbędzie starej - to nie kupi nowej.Nic dodać nic ująć.
    • Gość: broda Małe sklepy!? IP: 80.54.173.* 04.10.06, 08:23
      Czy ktoś mi w końcu poda przykładowy model i cenę w tych małych sklepach bo chcę
      porównać z media , tak wszyscy piszecie ja zaoszczędziłem 450 , ja 200 ... ja
      też bym chciał.
      • Gość: ksawery Re: Małe sklepy!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:57
        ja wszystko kupuje na ogrodowej.jest tam najtaniej moze czasami odsluga jak za
        komuny ,trzeba prosic ale jest zawsze najtaniej i to duzo .lodowka whirlpola
        byla tansza 599zl niz w mediach.to za takie pieniadze moge jeden dzien lub dwa
        prosic o zabranie.towar nowy dostarczyli na czas a stara lodowke odebrali za 2
        dni.
        • Gość: anka Re: Małe sklepy!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:10
          wiadomo jak mnie uczyli na studiach na marketingu w tym przypadku mamy do
          czynienia z super okazja- bardzo niska cena ,najwyzszy poziom uslug.TOjest nie
          mozliwe.Jezeli chcecie szukac okazji tzn. niskiej ceny to tak na Ogrodowej ja
          znajdziesz,lecz poziom obsługi baaaardzo niski.Więc SAM WYBIERZ CO OCZEKUJESZ?
          Ja kupuje na Ogrodowej -co mam zrobic -tam jest najtaniej jest kilka sklepów i
          konkuruja ze sobą o klienta-czasami mozna przejsc z jednej strony ulicy na
          druga i juz uzyskac lepsza cene a nastepnie wrocic do wczesniejszego sklepu i
          tez sie jeszcze uzyska lepsza cene.CÓŻ WYBÓR NALEŻY DO WAS!!!!
          Ja kupilam ostatnio komplet do zabudowy i zaoszczendzilam prawie 1000 zlotych -
          dla mnie to duzo jak dla Was malo to ZAPRASZAM do innych sklepow.
          Na Ogrodowej jest baaardzo tanio najtaniej w miescie -tam decydyje cena i po to
          tam sie przychodzi.Jest duzo lepszych sklepów w Cz-wie ale droższych
          DECYZJE POZOSTAWIAM WAM.
      • Gość: sklep Ogrodowa Re: Małe sklepy!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:16
        Coż ,kliencie szanowny. Proponuję się wybrać na wycieczkę krajoznawczą do
        Media, wybrać model który Cię interesuje a następnie przyjść na Ogrodową i
        porównać ceny. Zgadnij jaki wynik będzie???? Gwarantuję, że cena wybranego
        modelu będzie niższa o jakieś 400 zł niż w centrach handlowych. No chyba że
        należysz do tej części naszego częstochowskiego społeczeństwa, które ciężko
        pracuje po 10-12 godzin dziennie, tylko po to by pokazać się w niedziele w M1,
        spędzając pół dnia na piciu filiżanki kawy w restauracji na galerii, by znajomi
        widzieli jaki jesteś cool i unowocześniony innaczej. Jakby nie patrzeć, na
        Ogrodowej jest najtaniej i złośliwe komentarze innych nie zmienią tego faktu.
        • Gość: broda Re: Małe sklepy!? IP: 80.54.173.* 05.10.06, 09:06
          Tak zrobię i dziękuję wreszcie za mądrą odpowiedź , a co do supermarketów to
          kawki tam nie pijam - wolę w domku lub jakiejś knajpce - polecam Asorię na
          krakowskiej przy hotelu.
    • Gość: NIe Twoja Sprawa Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:13
      To nie sprzedawca ani transport ma zabrac stary sprzet od klięta tylko klient ma
      dostarczyc stary sprzet do sklepu aby dalej sprzęt mógł być podtany Recyklingowi.
      Pan Który napisał tę wypowiec Niech douczy sie przepisów na temat recyglingu a
      wtedy bedzie wiedział co pisze.
      • Gość: REDAKTOR Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:56
        Szanowny Redaktorze Gazety Wyborczej jezeli podejmujesz sie napisania
        jakiekolwiek artykyłu dotyczącego danego problemu ,to prosze zapoznaj sie z
        probletyka .Pisząc ten artykuł o starym sprzęcie nie masz ,,zielonego ,,
        pojęcia co piszesz.Ustawa o recyklingu rzeczywiście nakłada obowiązek na
        podmioty wprowadzające towar na rynek (w tym przypadku sklepy) obowiązek
        poddania starego sprzętu recyklingowi.To klient ma obowiązek dostarczyc stary
        sprzęt do punktu sprzedazy.Klient od 1-07-2006 uiszcza oplate
        recyklingowa ,która jest zalazna od rodzaju sprzętu dla przykładu podam ,że od
        lodowki jest to kwota 30 zł netto.Czy ten Klient opłatę tą uiścił????
        Czy nie??
        Sprawdz to??
        Rzeczą najciekawsza w tym zagadnieniu jest to ,ze Gmnina miała do 30-09-2006
        wyznaczyc punkty odpowiedzialne za zbiorke zyzytego sprzetu.
        Prowadze działalnosc w ramach naprawy sprzey AGD I i chcialem takowa umowe z
        punktem wyznaczonym przez Gmine do zbiorki podpisac ,lecz Urzad Miasta Wydzial
        Ochrony Srodowiska takiego punktu mi nie wskazał.
        TO Gmina nie jest przygotowana na przestrzeganie Ustawy o Recyklingu.
        Umowe taka chcialem podpisac 25-09-2006 .
        Szanowny Redaktorze poddaje Tobie nowy watek i zarazem problem do moze
        lepszego przylozenia sie do swojej pracy.
        Czeka z niecerpliwoscia na artykul na temat problemu z recyklingiem .
        Co zrobiła GMINA aby w.w ustawe mozna bylo respektowac????
        CZytelnik GAZETY WYBORCZEJ
        • Gość: Krakoo Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:11
          Mysle, ze tu chodzi o cos innego. Sprzedawcy sami obiecuja, ze stary sprzet
          zostanie zabrany. Nie mowia: 'prosze przywiezc', tylko informuja, iz zostanie
          odebrany od klienta. Sam znam 2 takie przypadki. Dopiero pozniej czasami
          zaczynaja sie schodki i zaslanianie sie przepisami. Fakt faktem ustawa nie
          nakazuje odebrania od klienta starego sprzetu, wiec dostawcy robia to tylko z
          czystej uprzejmosci...

Ps. Czy oplata recyklingowa wliczona jest juz do ceny nowego sprzetu czy
          jeszcze nie?
          • Gość: Do Krakoo Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:04
            A ja jednak myśle ze sie mylisz szanowny panie Krakoo.
            A co do tego czy opłata recyklingowa jest wliczona w cenne towaru to jednak
            wypadało by poczytac w internecie czy jest czy nie jest. Sa na temat recyklingu
            duze wypowiedzi wiec??. Czytałem twoje wypowiedzi wczesniejsze i zastanawiam sie
            jak mozesz pisac takie zeczy jak to faktycznie ty jestes nie do uczony w wiedzy
            na temat recyklingu.

Wpierw gogos oczerniasz.
            Puzniej najerzdzasz na tego kogos a nie wiesz nawet czy kwota recyklingowa jest
            wliczona w cene towaru jestes smieszny.
            Ktos kto napisał ci powyzej ze jestes głupi jak but z lewej nogi to faktycznie
            miał racje.
            Pamiętaj oczernianie czyis osobowosci jes zakazane i ktos moze ci załorzyc
            sprawe w sadzie o takie zeczy.
            Wiec albo pierwsze wyjscie:
            Dorosni
            albo poczytaj troche i wypowiadaj sie jak należy albo jak przystało na dorosłego
            człowieka.

Nawet ci pomoge : www.recykling.pl/news.php?id=782
            wejdz sobie na ta strone i poczytaj troche może sie douczysz.
            A sprawy to nie znasz chyba ty bo tak jak ja ja znam to mało kto z
            wypowiadajacych wie o niej.
            • Gość: Krakoo Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 20:37
              Nie napisalem nigdzie, ze sprzedawca nie ma obowiazku odebrania od klienta
              starego sprzetu, tylko DOSTAWCA, tak jak jest to napisane po przecinku w mojej
              wypowiedzi. Ale do tego trzeba czytac ze zrozumieniem, ale dzieci neostrady jak
              wiadomo maja i z tym problem. Wyobraz sobie, ze oczytalem troche o recyklingu
              kilka miesiecy temu i z ustawy nie wynikalo dokladnie kiedy oplaty za
              utylizacje w cenie towaru zostana wprowadzone, dlatego sie zapytalem.

Nie wiedzialem, iz aby miec mozliwosc oczerniania kogos trzeba sie znac na
              recyklingu. Tak wynika z twojej wypowiedzi mistrzu ortografii... Poza tym
              bardziej opisalem faktyczny stan rzeczy (ktory moze potwierdzic Rzecznik Praw
              Konsumenta) niz kogos oczernialem. Do tego znowu sie przewija watek czytania ze
              zrozumieniem, bo podejrzewam, ze cos ci sie chyba buciku pomylilo. Inna sprawa,
              ze nie wypada chyba pisac o dorastaniu osobie, ktora nie ma odwagi podpisac sie
              wlasnym nickiem. Podejrzewam, ze nawet wpisales sie tutaj wczesniej kilka razy,
              oczywiscie za kazdym razem jako inna osoba...

Nie pozdrawiam.
              • Gość: mistrz ortografii Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:00
                ty hyba jestes głópi!!!!!!!!!!!!
                lepiej się zajmnij swoją dup.............. bo jestes nudny.
                h......... w du..... TWOJĄ
                • Gość: Krakoo Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 08:39
                  Powiedzial co wiedzial i... pokazal swoj poziom.
              • Gość: sklep Ogrodowa Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 11:35
                Sory za wcinanie się w Waszą wymianę poglądów, ale powiem tylko,że wzajemne
                kopanie się po kostkach na forum publicznym jest trochę niesmaczne. To moja
                opinia na ten temat i nie musi się pan "Krakoo" z nią zgadzać. Poza tym
                nieładnie zarzucać komuś brak odwagi podpisania się prawdziwym nickiem skoro
                sam pan tego nie robi...panie vel "Krakoo". A na marginesie wypisanie słowa "
                dostawca" wielkimi literami przez pana, ewidentnie wskazuje na konkretną osobę
                z kręgu pracowników pewnej firmy, która używa w/w nicku... P.s. myli pan
                panie "Krakoo" (wielce odważny - podpisujący się pseudoprawdziwym nickiem)
                pojęcie recyklingu i utylizacji. Polecam encyklopedię pierwszego lepszego
                wydania w celu zrewidowania pańskich definicji owych pojęć.
                • Gość: :)))))))) Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:36
                  NUDNE TO JEST !!!!

ZWAL SE GRUCHE KRAKOO

BEDZIE WESELEJ CYMBALE!!
                  BURAK JESTES I TYLE I NIE DYSKUTUJ JUŻ WIECEJ NA TYM FORUM
                  BURAK
                  BURAK
                  BURAK
                  BRUAK
                  MORE CRY PLZ :)

KRAKO WIEKSZEGO PI..LCA OD CIEBIE TO JESZCZE NIE WIDZIAŁEM WIEC PROSZE CIE NIE
                  PISZ JUŻ TUTAJ NA FORUM BO STRASZNIE PRZYNUDZASZ JESTES STRASZNIE NUDNY!!!

KUMASZ NUDNY
                  NUDNE JEST TO WSZYSTKO RAZEM Z TOBA IMBECYLU!!
      • Gość: gość Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:22
        człowieku naucz się pisać, a potem zacznij zabierać głoś w ważnych sprawach.
        "Nie Twoja Sprawa" wybierz się do szkoły!!!
    • Gość: qbvss Re: Problemy ze zwrotem starego sprzętu AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:50
      A tam prezy..iscie sie do Ogrodowej - jest najlepsza i wszystkomająca i
      pracuja tam najlepsi sprzedawcy w miescie !! serio serio nnnnno cześć!!!
      • Gość: A ja pytam... Gdzie dziennikarska dociekliwość autorki artykułu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:56
        Gazeta Wyborcza to jedna z uznanych i rzetelnych gazet w naszym kraju. Tak mi
        się przynajmniej wydawało do dziś. Zastanawia mnie dość dziwne jak na
        dzienikarza brak rozeznania w temacie i ogólne powierzchowne potraktowanie
        tematu recyklingu AGD przez autorkę artykułu. Ale do rzeczy.
        1. Czy autorka łaskawie przeczytała ustawę o recyklingu, czy też bazuje
        na informacjach zaszłyszanych gdzieś od kogoś????? Powołuje się ona w swoim
        artykule na opinie PIH-u, czyli u organizacji nadzorującej, zamiast uzyskać
        informację na temat ustawy o recyklingu w Urzędzie Miasta i Gminy w
        Częstochowie. Pewnie usłyszałaby, iż Gmina do 30 września miała przedstawić
        wykaz punktów, które będą zajmować się zbieraniem i dalszym utylizowaniem
        starego sprzętu AGD, jednak do tej pory nie przekazała takich informacji, więc
        dalej nie wiadomo gdzie i w jaki sposób pozbywać się starego sprzętu. Cóż,
        chyba trudno wymagać od autorki tekstu takiego posunięcia, gdyż przy tak niskim
        prezentowanym przez nią poziomie zbadania sprawy, wymagać rzetelnego
        podejścia było by wręcz niestosowne - mamy takich dziennikarzy na jakich nas
        stać.
        2. Autorka tekstu powołuje się na wypowiedź pani Szydlik z PIH-u, która
        nieco się mija z prawdą, iż odbiór starego sprzętu to cytuję: "... kwestia
        indywidualnej umowy między sprzedawcą a kupującym". Gdyby autorka artykułu
        wykazałaby "odrobinę dziennikarskiej dociekliwośći", co chyba jest terminem dla
        niej zupełnie obcym, i zapoznała się z regulacjami prawnymi, to wiedziała by
        już, że sklep w którym dokonuje się zakupu nowego sprzętu, ma obowiązek przyjąć
        stary pod warunkiem, że klient dostarczy owy zużyty sprzęt do miejsca zakupu
        nowego. Natomiast kwestia zabrania starego sprzętu z domu klienta jest
        wyłącznie dobrą wolą wykazaną przez sklep w stosunku do kupującego i nie ma
        żadnego obowiązku prawnego zabierania starego sprzętu od klienta z domu!
        3. Mam nadzieję, że autorka tekstu, na przyszłość jak już podejmie jakiś
        temat i będzie chiała coś napisać, to przyjrzy się sprawie choć trochę
        dokładniej, gdyż artykuł jest tak płytki jak słup wody w łyżeczce. Traktuje
        zagadnienie " po łebkach" nie wysilając się nawet na zbadanie sprawy bardziej
        dogłębnie.
        4. I na koniec mili Państwo. ŻYCZMY SOBIE WSZYSCY TAKICH DZIENNIKARZY CZY TO
        PRASOWYCH, TELEWIZJNYCH CZY RADIOWYCH JAK SZ.P. ELŻBIETA JAWOROWICZ, KTÓRA
        POTRAFI STANĄĆ NA WYSOKOŚCI PODEJMOWANEGO ZADANIA, A NIE TAKICH JAK AUTORKA
        TEGO ARTYKUŁU, KTÓRA BAZUJE RACZEJ NA OPINIACH ZASŁYSZANYCH (OPOWIEŚCI Z KRAINY
        MCHU I PAPROCI????) I NIE SZUKA PRAWDY U ŹRÓDEŁ, WPROWADZAJĄC NAS CZYTELNIKÓW W
        SFERĘ NIEDOMÓWIEŃ I PÓŁPRAWD. OBY PRZYPADEK AUTORKI TEKSTU BYŁ ODOSOBNIONY W
        CZĘSTOCHOWSKIM ODDZIALE GAZETY WYBORCZEJ, BO ZAL MYŚLEĆ, ŻE MAMY TYLKO
        TAKICH "dziennikarzy" PŁYWAJĄCYCH PO TEMACIE A NIE NURKUJĄCYH W GŁĄB
        ZAGADNIENIA O KTÓRYM PISZĄ.
        • Gość: ? Re: Gdzie dziennikarska dociekliwość autorki arty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:09
          noooooooooooo to jest na takich samych zasadach jak bezpłatna dostawa lodówki do
          mieszkania kupującego przez sprzedawcę- sprawa reklamy i pozyskania klienta ,a
          nie obowiązek(nie mylić z naprawą gwarancyjna).
        • Gość: nowa Re: Gdzie dziennikarska dociekliwość autorki arty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:42
          Ciekawe co na to autorka artykułu???? Może by się Pani wypowiedziała na
          forum??? A może brakuje Pani odwagi bo rzeczywiście jest marnym
          dziennikarzem????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka