kotek.pl 01.04.09, 14:49 Zrobiliście komuś żart? A może ktoś nabrał Was? PISZCIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitty16 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:07 ahaha co chwile ktoś sie nabierał ..a dzień sie jeszcze nie skończył...xD Odpowiedz Link Zgłoś
sar1812 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 17:28 Mnie dzisiaj mama nabrała że mnie na dziś umówiła do dentysty , jeden chłopak w szkole że ktoś się we mnie kocha i ciocia że mi się guma do spodni przyczepiła Uwielbiam ten dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Sandra2008_ Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 19:51 Nasza kasla zamieniła kredę na gumki,przestawiła zegaz i wszyscy nauczyciele myśleli ,że to nie z nami ,mają lekcje i wreszcie gdy otworzył nasz pan drzwi spadły na niego skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtyuihj Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 20:01 Pryma aprilis Odpowiedz Link Zgłoś
monia18 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 22:00 my nabieraliśmy nauczycieli. Ale od matmy nie wyszło bo pani zaczęła mówic że wyjmujemy karteczki piszemy pierwsze zadanie prima aprillis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola1502 Re: Prima Aprilis IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 01.04.09, 18:02 Ja nabrałam prawie wszystkich xD. A w szkole dali ten dzwonek pożarowy ! Wszyscy krzyczeli . A mieliśmy akurat test Nabrałam takiego jednego co lubi podrywać dziewczyny . Powiedzialam ,że nowa dziewczyna przyszła do jego klasy . A on się pytał "gdzie jest ?" . Pózniej siostre nabralam i powiedzialam ,że caly dzien w szkole bedziemy grac na kompach xD. Nie będe już mówiła ... Może ty cos napiszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi kis my Re: Prima Aprilis IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 01.04.09, 19:26 Ja osobiście lubie ten dzien nabralam kolege ze mu sie but rozwiazal nabral sie z kolezanka nabralysmy kolerzanke ze leci nam krew z palca to bylo dobre spytala sie co sie stalotaka lule to nabralam z kolezanka 2 albo 3 razy 1 numer to był o tym ze sie skasowaly z kapa wszystkie simy2 2 ze bedzie miala 2 testy to tyle a nie jeszcze duzo kawalow zrobilam ale dzien sie jeszcze nie skonczyl hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goluś Re: Prima Aprilis IP: 82.115.94.* 01.04.09, 18:34 Ja sis powiedziałam że jest inaczej czas o 20 min i powiedziałam że sie do school spoźni , koleżankę zapytałam dlaczego nie jest w klasie jak już niby mieliśmy lekcje ale się nie nabrała , a jednej koleżance powiedziałam że na zadanie były dwie kartki ona się przestrASZYŁA a ja PRIMA APRILIS ~~! xD Odpowiedz Link Zgłoś
carmel198800 ehh ;( 01.04.09, 20:36 a mi się kawał udał w oczach uczniów , ale nauczycieli nie ... panu Depcie ( od polaka . inaczej DJ Depciuu ) powiedziałam, że ma ładną koszulę .i dodałam PRIMA APRILIS . dostałam 1 uwagę .. pani od Matmy przykleiłam na siedzenie pełno plasteliny i zasmarowałam nie wiem po co, klejem .. gdy usiadła cała jej nowa sukienka poszła na marne .. dostałam uwagę i wezwanie rodziców .. panu od Winnikowi od przyrody ( inaczej : Winniczek albo dziadzia ) wrzuciłam glizdy do torby ( bo stały na parapecie, ponieważ mieliśmy doświadczenie z nimi .. bla bla bla .. ) wkurzyyył się że ho ho xdd no i przyjacielowi nagadałam że laska go zdradziła .. zerwał z nią .. ale się nie obraził Odpowiedz Link Zgłoś
kari512 Re: ehh ;( 02.04.09, 16:03 carmel198800 napisał(a): > a mi się kawał udał w oczach uczniów , ale nauczycieli nie ... > > > > panu Depcie ( od polaka . inaczej DJ Depciuu ) powiedziałam, że ma ładną > koszulę .i dodałam PRIMA APRILIS . dostałam 1 uwagę .. > > pani od Matmy przykleiłam na siedzenie pełno plasteliny i zasmarowałam nie > wiem po co, klejem .. gdy usiadła cała jej nowa sukienka poszła na marne .. > dostałam uwagę i wezwanie rodziców .. > > panu od Winnikowi od przyrody ( inaczej : Winniczek albo dziadzia ) wrzuciłam > glizdy do torby ( bo stały na parapecie, ponieważ mieliśmy doświadczenie z > nimi .. bla bla bla .. ) wkurzyyył się że ho ho xdd > > no i przyjacielowi nagadałam że laska go zdradziła .. zerwał z nią .. ale się > nie obraził he sucio Odpowiedz Link Zgłoś
different Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:13 dokładnie. jeszcze cały dzień przed nami. ja tak na dzień dobry przestawiłam zegarki o godzinę. mama, tata i siostra, wszyscy poszli do pracy/szkoły o godzine wcześniej. haha ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:33 Mnie kolezanka nabrala,a ja nawet nie wiedzilam ze to dzisiaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:35 mnie dużo osób nabrało ale trudno, bo to wkońcu zabawa jesli moglibyscie to napiszcie najlepsze wg was żarty i kawały na Prima Aprilis, bo dzień sie jeszcze nie skończył a ja nabrałam bardzo mało osób Odpowiedz Link Zgłoś
xxmadzikooxx Hahaha xD 01.04.09, 15:37 Mnie pare osób nabrało ja tylko koleżanki ;D Ale był ubaw xD Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia998 Re: 01.04.09, 16:06 A mnie kolega z klasy chciał nabrać i poiedział ze mam dziure w bucie... a całąklasą chcieliśmy powiedzieć pani że nie mamy wszyscy zadania domowego,ale się nie udalo bo jakaś inna klasa zrobiła to przed nami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta161 Re: IP: *.cgates.lt 01.04.09, 17:10 a u nas serio dzisiaj żadna osoba nie zrobiła domowej z matmy xD była wkurzona... całe 2 lekcje robiliśmy domowe zadanie, ale nie kończyliśmy xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil moje arcydzieło:) IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 18:49 ha! a mnie nikt nie pobije! wczoraj wieczorem moj tata pojechał za miasto i mial wrocic bardzo poźno a moja mama byla juz okolo 18 wiec zaczełam od sypialni rodzicow złapalam zegar ktory stoi na szafie ze chce sprawdzic baterie i przedstawiłam go o godzine do przodu i tak m=nikt na niego nie patrzy! wizelam mamy telefon i tej jej przestawiąlam godzine do przodu a ze ma budzik ustawiony na 6 zeby wstac i sie wyszykowac z rzeczywistości zadzwoniło on o 5! no i najwazniejszy zegaz w kuchence! czekałam az przyjedzie tata i zje i sie polozy! pech chcial ze przyjechał 0 10 i czekalm az do 11 zeby go przestwiac ale przestawilam! no i jeszcze w jego telefonach! kurcze wszystko było by super gdyby nie to ze i mnie obudzili po 5! a o 8 miałm isc do kina z klasa wec szłam jak opetana ale nie o tym ! obudzili mnie mama zawsze ma wałki we włosch jakos około 7! ale budzaca mnie rano wieczorem poprosiłam ja zeby mnie obudziła wczesniej i akurat ona wstala wczesniej wiec jak mnie budzila była ok 5.30 wiec jak ja zobaczyłam mysląlm ze wybuchne ze smiechu poźniej mama sie maluje tata myje zeby ja wyszykowana wpadam do lazienki i krzycze prima aprili jest 6.10 a nie7.10! mama sie smiala a tata powiedziął ze jaki tata taka córka UDAŁO SIE WSTALI WCZESCNIEJ! a co najlepsze jak wstawali cos im nie pasowalo ze tak ciemno i tata mysła ze jak tam bedzie to na msze wielkanocna na 6 to z latarka bedzie trzabylo isc!LOL niezle;P Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:37 ` taa. mnie złapały kanary w autobusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiLeY Re: Prima Aprilis IP: *.17.25.213.easy-com.pl 01.04.09, 18:27 A nas nauczyciele nabrali. Pani od anglika powiedziała że za sprawdziany były prawie same 1 a tylko dwie 2. Wszyscy przerażeni, albo babka od przyrody jak nas nabrała. Na dzisiejszej lekcji mieliśmy oglądać film, a my wchodzimy do klasy a kolesiówa ,,wyciągamy karteczki'' a wszyscy ,,co?'' ,,jak to?'' A pani ,,no wyciągamy! I piszemy zad.1, no piszemy wielkimi literami CZY PAMIĘTACIE ŻE DZISIAJ PRIMA APRILIS?''. My z kumpelami na lekcjach robiliśmy wszystko na odwód na polskim napisałyśmy Katecheza i topic a na religi lesson i temat. Haaa.. ale był ubaw! Albo kiedy nabrałyśmy panią od w-f ,,grzywka pani stoi'' pani się poprawia i nagle ,,oo prima aprilis wiem'' Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Prima Aprilis 01.04.09, 15:39 Taak xd Kotek mnie nabrał z kolorem włosów Vanessy ;dd uwieżyłam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:40 Mnie znajoma nabrała że Tokio Hotel będą w Bydgoszczy nie długo xd. uwieżyłam ;o Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia3486 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:40 kotek.pl napisał(a): > Zrobiliście komuś żart? A może ktoś nabrał Was? PISZCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki841 Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:27 A ja mam dzisiaj urodziny i nie żartuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia prima:):) Re: Prima Aprilis IP: 193.138.240.* 01.04.09, 15:40 no jasne mnie koleżanka nabrała.... ale cóż zrobić to taka damusia że dałam jej się nabrać a ta póżniej cieszyła się z tego jak głupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimfadora Re: Prima Aprilis IP: *.rev.masterkom.pl 01.04.09, 15:42 My się zamieniliśmy kladsami, poszliśmy na technika a druga klasa na biologie, potem uciekaliśmy przed dyrektorką, ale były jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 16:05 My tak samo,tylko że zamiast zamieniać sie lekcjami to my ucielkiśmy z prawię cała klasą dwór ale potem nauczycielka nas przyłapała i poszlismy do dyrkiAle nie żałuje to był niesamowity dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Prima Aprilis IP: *.ingram.com.pl 01.04.09, 15:43 www.miss-tisdale-photo.blog.onet.pl Wejdźcie a nie pożałujecie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panniusia! Re: Prima Aprilis IP: 80.50.55.* 01.04.09, 15:45 Całą klasą nabraliśmy naszego nauczyciela. Kiedy on był zajęty pisaniem zadania na tablicy mój kolega mocno walną twardą okładką zeszytu o stolik co wydało baardzo głośny nieprzyjemny dzwięk. Wszyscy szybko schowaliśmy się pod stoliki a ktoś krzyknął " BOMBA " . Było na prawde śmiesznie. Nasz nauczyciel przestraszył się i aż upadł na krzesło. Każdy się z niego nabijał. A ja wyskoczyłam spod ławki krzycząc "Prima Aprilis ! Uważaj bo się omylisz! " hahaha ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:45 do "nimfadora" - my tak na kżde prima aprilis robimy, dzisiaj był lepszy numer - schowalismy klucze do wszystkich klas, był ubaw na całego i nie mielismy 2 lekcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 19:03 od poniedziałku do piatku mielismy rekolekcje. na poczatku mszy wyszedł ksiadz i powiedział: "udało mi sie przekonac pania dyrektor i przedłuzamy rekolekcje o 1 dzien ;D na co wszyscy ucieszeni biją brawa. a ksiadz: a druga sprawa to taka ze jesy prima aprilis i zartowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P a t i xD Re: Zabawne ;;DD IP: 217.153.162.* 01.04.09, 20:00 hahaPP Dobre to było) A ja nabrałam mame ze sie pies urwał taki dużo od sąsiadów a ona mówi to żebym do nich zadzwoniła i im powiedzia bo ja etz mam psa ale małegoPP Noi ja sie tak śmieje i dopiero sie zadarłam ze to Prima ...... Albo powiedziałam jeszcze koelzance ze sie taki choapk pytal o chdozenie D i ona sie nabrała hehe;p;p i pwiedziałam jej ze zartuje;ppp Ale jescze duzo bylo takich zartów ale nei chce mi sie pisać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P a t i xD Re: Zabawne ;;DD IP: 217.153.162.* 01.04.09, 20:01 Albo ejszcze jedno.. napisałam koledze że Kota mu przejechało a on mi pisze że kota ma na nogach i ze jak mu przejechało jak siedzi koło neigo i ja tak sie smieje) Ale to było na gg ;];] Super hehe;];];] Odpowiedz Link Zgłoś
alkato xDxD 01.04.09, 15:47 dzisiał cała moja klasa uciekła ze sprawdzinu z chemii xDxD a potem wszyscy wrocili na nastepna lekcje i gosciowi od chemii krzyknelismy..PRIMA APRILIS xDxD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia...=) Re: Prima Aprilis IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 15:49 tak dzisiaj nabrałam się tylko jeden raz no ale zawsze to coś no a może ja jeszcze kogoś nabiore ? przecież dzień sie jeszcze nie skończył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prima xD Re: Prima Aprilis IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 15:54 heh ja tez jeszcze komus zrobie !! Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:51 Cześć.Dzisiaj nas pani wychowawczyni okłamała na pierwszej lekcji,powiedziała że dzisiaj skończymy dopiero o 16.30 lekcje!Wszyscy wieżyli i byli przestraszeni!Na połowie lekcji pani powiedziała Prima Aprilis!!A ja jeszcze nikogo nie okłamałam jakoś nigdy mi sie nie udaje!A wy już kogoś okłamałiście?Albo ktoś was oszukał piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
alyson Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:52 mowiac,jeszcze nikomu nie zrozilam zartu,ale mam na to jeszcze prawie caly dzien,u mnie w skzole robili zarty ale mnie nikt jeszcze nie nabral,wszyscy w szkole sie lali woda,ehh mokrzy,ale na kawal to nie wygladalo,pare osob sie na bralo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingusiek Re: Prima Aprilis IP: 192.168.2.* 01.04.09, 16:01 Moja przyjaciółka mnie oszukała...powiedziała, że jej chłopak powiedział jej, że za dużo spędza ze mną czasu i ma wybierać albo ja, albo on i za chwilę powiedziała rima Aprilis... ale się przeraziłam... Albo na lekcji mój kolega wyszedł z klasy do kibelka, a gdy wrócił powiedział pani, że jakiś uczeń wywalił się na boisku i pogotowie po niego przyjechało... Albo klasa do pani: "Ładnie pani dziś wygląda" pani taka zadowolona a my "prima aprilis" Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:57 Ja próbowałam nabrać kilka osób, ale mi się nie udało, za to sama wierzyłam wszystkim jak zawsze zresztą. Poza tym w szkole kto przebrał się za płeć przeciwną nie był pytany. Była polewka, bo chłopcy chodzili w spódniczkach i z wypchanym biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 15:59 My dzisaiaj poszlismy na lekcje 5 minut przed dzwonkiem i kszyknelismy prima aprilis własnie ze przyslismy dzisaj do szkoły xD wrobilismy nauczyciela ze teraz nie ma z nami lekcji a plan z pokoju nauczycielskiego znikł(tak zwane schoalismy go xD) i cała szkoła sie niezle bawiła xD Ogólnie dzieki nam cała szkoła nie miała praktycznie lekcji xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Prima Aprilis IP: *.compnet.com.pl 01.04.09, 16:06 mnie pani z fizy nabrała, kolegów też, miałam pisać sprawadzian i na 7,30 przyjść do szkoły, a pani nie przyszła Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Prima Aprilis 01.04.09, 16:11 Rano, kiedy byłam w łazience moja mama zawołała że mi komórka dzwoni. A ja jak głupia wybiegłam sprawdzić o co halo. I tu był błąd. Wyśmiała mnie kiedy zobaczyła jak w niekompletnym stroju i ze szczoteczką w łapie biegnę do pokoju. W szkole już się nie dałam A mi jak na razie nie udało się nikogo nabrać. Ale jeszcze muszę się mojej mami odwdzięczyć Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Prima Aprilis 01.04.09, 16:13 a mnie nie było w szkole bo jestm chora ale mamę nabrałam że 1 z polskiego z kartkówki dostałam heh/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Prima Aprilis IP: *.compnet.com.pl 01.04.09, 16:13 na zastępstwo przyszedł nauczyciel ( pochorowali się niektórzy uczniowie i było nas równo chłopców i dziewczyn), dostał listę uczniów kto gdzie siedzi (nauczyciele nas rozsadzali). Klasa pozamieniała się miejscami nauczyciel pokazywał kto ma iść do zadania i wołał np. Kasię która siedziała na miejscu Niny. Cała klasa się śmiała a nauczyciel zrobił wolną lekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mado Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 16:23 dzisiaj w szkole specjalnie się przewróci łam żeby nabrać szkolną pielęgniarkę że złamałam noge i iść do domu. a potem okazało się że naprzwde złamałam tylko że rękę prawą i nie bende jutro pisała sprawdzianu po 6 klasie Odpowiedz Link Zgłoś
justyna746 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 16:21 mnie nabrała mama i koleżana, a ja nabrałam faceta od matmy, facetke od polskiego, od angola i facetke od wf Odpowiedz Link Zgłoś