Dodaj do ulubionych

Prima Aprilis

01.04.09, 14:49
Zrobiliście komuś żart? A może ktoś nabrał Was? PISZCIE! smile
Obserwuj wątek
    • kitty16 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:07
      ahaha co chwile ktoś sie nabierał big_grinbig_grin ..a dzień sie jeszcze nie skończył...xD
      • sar1812 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 17:28
        Mnie dzisiaj mama nabrała że mnie na dziś umówiła do dentysty , jeden chłopak w
        szkole że ktoś się we mnie kocha i ciocia że mi się guma do spodni przyczepiła big_grin
        Uwielbiam ten dzień!
        kwiat
        • Gość: _Sandra2008_ Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 19:51
          Nasza kasla zamieniła kredę na gumki,przestawiła zegaz i wszyscy nauczyciele myśleli ,że to nie z nami ,mają lekcje
          i wreszcie gdy otworzył nasz pan drzwi spadły na niego skarpetki.big_grin
          • Gość: rtyuihj Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 20:01
            Pryma aprilis
        • monia18 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 22:00
          my nabieraliśmy nauczycieli. Ale od matmy nie wyszło bo pani zaczęła mówic że
          wyjmujemy karteczki piszemy pierwsze zadanie prima aprillis tongue_out
      • Gość: Ola1502 Re: Prima Aprilis IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 01.04.09, 18:02
        Ja nabrałam prawie wszystkich xD.
        A w szkole dali ten dzwonek pożarowy !
        Wszyscy krzyczeli big_grin .
        A mieliśmy akurat test winkbig_grin
        Nabrałam takiego jednego co lubi podrywać dziewczyny .
        Powiedzialam ,że nowa dziewczyna przyszła do jego klasy .
        A on się pytał "gdzie jest ?" .
        Pózniej siostre nabralam i powiedzialam ,że caly dzien w szkole bedziemy grac na
        kompach xD.
        Nie będe już mówiła ... Może ty cos napiszesz ?smirk
        • Gość: Sisi kis my Re: Prima Aprilis IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 01.04.09, 19:26
          Ja osobiście lubie ten dzienscianasciana nabralam kolege ze mu sie but rozwiazal nabral siebig_grin z kolezanka
          nabralysmy kolerzanke ze leci nam krew z palca to bylo dobre spytala sie co sie stalosmiletaka lule to nabralam z
          kolezanka 2 albo 3 razy 1 numer to był o tym ze sie skasowaly z kapa wszystkie simy2 smirk 2 ze bedzie miala 2
          testy piwo to tyle a nie jeszcze duzo kawalow zrobilam ale dzien sie jeszcze nie skonczyl hihihihisuspicioussuspicioussuspicioussuspicious
      • Gość: Goluś Re: Prima Aprilis IP: 82.115.94.* 01.04.09, 18:34
        Ja sis powiedziałam że jest inaczej czas o 20 min i powiedziałam że sie do school spoźni , koleżankę zapytałam
        dlaczego nie jest w klasie jak już niby mieliśmy lekcje ale się nie nabrała , a jednej koleżance powiedziałam że na
        zadanie były dwie kartki ona się przestrASZYŁA a ja PRIMA APRILIS ~~! xD
      • carmel198800 ehh ;( 01.04.09, 20:36
        a mi się kawał udał w oczach uczniów , ale nauczycieli nie ...

sciana

panu Depcie ( od polaka . inaczej DJ Depciuu ) powiedziałam, że ma ładną
        koszulę .i dodałam PRIMA APRILIS . dostałam 1 uwagę ..

pani od Matmy przykleiłam na siedzenie pełno plasteliny i zasmarowałam nie
        wiem po co, klejem .. gdy usiadła cała jej nowa sukienka poszła na marne ..
        dostałam uwagę i wezwanie rodziców ..

panu od Winnikowi od przyrody ( inaczej : Winniczek albo dziadzia ) wrzuciłam
        glizdy do torby ( bo stały na parapecie, ponieważ mieliśmy doświadczenie z
        nimi .. bla bla bla .. ) wkurzyyył się że ho ho xdd

no i przyjacielowi nagadałam że laska go zdradziła .. zerwał z nią .. ale się
        nie obraził cool
        • kari512 Re: ehh ;( 02.04.09, 16:03
          carmel198800 napisał(a):

> a mi się kawał udał w oczach uczniów , ale nauczycieli nie ...
          >
          > sciana
          >
          > panu Depcie ( od polaka . inaczej DJ Depciuu ) powiedziałam, że ma ładną
          > koszulę .i dodałam PRIMA APRILIS . dostałam 1 uwagę ..
          >
          > pani od Matmy przykleiłam na siedzenie pełno plasteliny i zasmarowałam nie
          > wiem po co, klejem .. gdy usiadła cała jej nowa sukienka poszła na marne ..
          > dostałam uwagę i wezwanie rodziców ..
          >
          > panu od Winnikowi od przyrody ( inaczej : Winniczek albo dziadzia ) wrzuciłam
          > glizdy do torby ( bo stały na parapecie, ponieważ mieliśmy doświadczenie z
          > nimi .. bla bla bla .. ) wkurzyyył się że ho ho xdd
          >
          > no i przyjacielowi nagadałam że laska go zdradziła .. zerwał z nią .. ale się
          > nie obraził cool
          he sucio
    • different Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:13
      dokładnie. jeszcze cały dzień przed nami. ja tak na dzień dobry przestawiłam zegarki o godzinę.
      mama, tata i siostra, wszyscy poszli do pracy/szkoły o godzine wcześniej. haha ;D
    • kimberly25 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:33
      Mnie kolezanka nabrala,a ja nawet nie wiedzilam ze to dzisiaj.....
    • nicola_16 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:35
      mnie dużo osób nabrało big_grin ale trudno, bo to wkońcu zabawa piwo jesli moglibyscie to napiszcie najlepsze wg was
      żarty i kawały na Prima Aprilis, bo dzień sie jeszcze nie skończył a ja nabrałam bardzo mało osób wink
      • xxmadzikooxx Hahaha xD 01.04.09, 15:37
        Mnie pare osób nabrało ja tylko koleżanki ;D Ale był ubaw xDbig_grin
        • agniesia998 Re: 01.04.09, 16:06
          A mnie kolega z klasy chciał nabrać i poiedział ze mam dziure w bucie... a całąklasą chcieliśmy powiedzieć pani że
          nie mamy wszyscy zadania domowego,ale się nie udalo bo jakaś inna klasa zrobiła to przed nami...
          • Gość: aneta161 Re: IP: *.cgates.lt 01.04.09, 17:10
            a u nas serio dzisiaj żadna osoba nie zrobiła domowej z matmy xD
            była wkurzona...confused
            całe 2 lekcje robiliśmy domowe zadanie, ale nie kończyliśmy xDcool
          • Gość: debil moje arcydzieło:) IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 18:49
            ha! a mnie nikt nie pobije!tongue_out
            wczoraj wieczorem moj tata pojechał za miasto i mial wrocic bardzo poźno a moja mama byla juz okolo 18 wiec
            zaczełam od sypialni rodzicow złapalam zegar ktory stoi na szafie ze chce sprawdzic baterie i przedstawiłam go o
            godzine do przodu i tak m=nikt na niego nie patrzy! wizelam mamy telefon i tej jej przestawiąlam godzine do przodu
            a ze ma budzik ustawiony na 6 zeby wstac i sie wyszykowac z rzeczywistości zadzwoniło on o 5! no i najwazniejszy
            zegaz w kuchence! czekałam az przyjedzie tata i zje i sie polozy! pech chcial ze przyjechał 0 10 i czekalm az do 11
            zeby go przestwiac ale przestawilam! no i jeszcze w jego telefonach! kurcze wszystko było by super gdyby nie to
            ze i mnie obudzili po 5! a o 8 miałm isc do kina z klasa wec szłam jak opetana ale nie o tym ! obudzili mnie mama
            zawsze ma wałki we włosch jakos około 7! ale budzaca mnie rano wieczorem poprosiłam ja zeby mnie obudziła
            wczesniej i akurat ona wstala wczesniej wiec jak mnie budzila była ok 5.30 wiec jak ja zobaczyłam mysląlm ze
            wybuchne ze smiechutongue_out poźniej mama sie maluje tata myje zeby ja wyszykowana wpadam do lazienki i krzycze
            prima aprili jest 6.10 a nie7.10! mama sie smiala a tata powiedziął ze jaki tata taka córka UDAŁO SIE WSTALI
            WCZESCNIEJ!big_grin a co najlepsze jak wstawali cos im nie pasowalo ze tak ciemno i tata mysła ze jak tam bedzie to na
            msze wielkanocna na 6 to z latarka bedzie trzabylo isc!LOL niezle;P
    • decod.e Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:37
      ` taa. mnie złapały kanary w autobusie. uncertain
      • Gość: MiLeY Re: Prima Aprilis IP: *.17.25.213.easy-com.pl 01.04.09, 18:27
        A nas nauczyciele nabrali. Pani od anglika powiedziała że za sprawdziany były
        prawie same 1 a tylko dwie 2. Wszyscy przerażeni, albo babka od przyrody jak nas
        nabrała. Na dzisiejszej lekcji mieliśmy oglądać film, a my wchodzimy do klasy a
        kolesiówa ,,wyciągamy karteczki'' a wszyscy ,,co?'' ,,jak to?'' A pani ,,no
        wyciągamy! I piszemy zad.1, no piszemy wielkimi literami CZY PAMIĘTACIE ŻE
        DZISIAJ PRIMA APRILIS?''.
        My z kumpelami na lekcjach robiliśmy wszystko na odwód na polskim napisałyśmy
        Katecheza i topic a na religi lesson i temat. Haaa.. ale był ubaw! Albo kiedy
        nabrałyśmy panią od w-f ,,grzywka pani stoi'' pani się poprawia i nagle ,,oo
        prima aprilis wiem'' smirksmirksmirksmirksmirk
    • hermiona13 Prima Aprilis 01.04.09, 15:39
      Taak xd Kotek mnie nabrał z kolorem włosów Vanessy ;dd uwieżyłam ;d
      • alyson96 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:40
        Mnie znajoma nabrała że Tokio Hotel będą w Bydgoszczy nie długo xd. sciana uwieżyłam ;o
    • karolcia3486 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:40
      kotek.pl napisał(a):

> Zrobiliście komuś żart? A może ktoś nabrał Was? PISZCIE! smile
      surprised
      • Gość: wiki841 Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:27
        A ja mam dzisiaj urodziny i nie żartujesmilekwiatprezent
    • Gość: Ewcia prima:):) Re: Prima Aprilis IP: 193.138.240.* 01.04.09, 15:40
      no jasne mnie koleżanka nabrała.... ale cóż zrobić to taka damusia że dałam jej się nabrać a ta póżniej cieszyła się
      z tego jak głupiasmile
    • Gość: nimfadora Re: Prima Aprilis IP: *.rev.masterkom.pl 01.04.09, 15:42
      big_grinMy się zamieniliśmy kladsami, poszliśmy na technika a druga klasa na biologie, potem uciekaliśmy przed
      dyrektorką, ale były jaja...
      • Gość: paulinka Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 16:05
        My tak samo,tylko że zamiast zamieniać sie lekcjami to my ucielkiśmy z prawię cała klasą dwór ale potem
        nauczycielka nas przyłapała i poszlismy do dyrkiuncertainuncertainAle nie żałuje to był niesamowity dzieńsmilesmile
    • Gość: ania Re: Prima Aprilis IP: *.ingram.com.pl 01.04.09, 15:43
      www.miss-tisdale-photo.blog.onet.pl Wejdźcie a nie pożałujecie !
    • Gość: panniusia! Re: Prima Aprilis IP: 80.50.55.* 01.04.09, 15:45
      Całą klasą nabraliśmy naszego nauczyciela. Kiedy on był zajęty pisaniem zadania na tablicy mój kolega mocno
      walną twardą okładką zeszytu o stolik co wydało baardzo głośny nieprzyjemny dzwięk. Wszyscy szybko
      schowaliśmy się pod stoliki a ktoś krzyknął " BOMBA " . Było na prawde śmiesznie. Nasz nauczyciel przestraszył się i
      aż upadł na krzesło. Każdy się z niego nabijał. A ja wyskoczyłam spod ławki krzycząc "Prima Aprilis ! Uważaj bo się
      omylisz! " hahaha ;p
    • nicola_16 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:45
      do "nimfadora" - my tak na kżde prima aprilis robimy, dzisiaj był lepszy numer - schowalismy klucze do wszystkich
      klas, był ubaw na całego big_grin big_grin big_grin i nie mielismy 2 lekcji big_grin
      • Gość: aaaa Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 19:03
        od poniedziałku do piatku mielismy rekolekcje. na poczatku mszy wyszedł ksiadz i powiedział: "udało mi sie przekonac pania dyrektor i przedłuzamy rekolekcje o 1 dzien ;D na co wszyscy ucieszeni biją brawa. a ksiadz: a druga sprawa to taka ze jesy prima aprilis i zartowałem...big_grincool
        • Gość: P a t i xD Re: Zabawne ;;DD IP: 217.153.162.* 01.04.09, 20:00
          hahatongue_outPP Dobre to byłosmile)

A ja nabrałam mame ze sie pies urwał taki dużo od sąsiadów a ona mówi to żebym do nich zadzwoniła i im powiedzia bo ja etz mam psa ale małegotongue_outPP Noi ja sie tak śmieje tongue_out i dopiero sie zadarłam ze to Prima ......

Albo powiedziałam jeszcze koelzance ze sie taki choapk pytal o chdozenie big_grinD i ona sie nabrała hehe;p;p i pwiedziałam jej ze zartuje;ppp Ale jescze duzo bylo takich zartów ale nei chce mi sie pisaćwink)confused
          • Gość: P a t i xD Re: Zabawne ;;DD IP: 217.153.162.* 01.04.09, 20:01
            Albo ejszcze jedno.. napisałam koledze że Kota mu przejechało a on mi pisze że kota ma na nogach i ze jak mu przejechało tongue_out jak siedzi koło neigo i ja tak sie smiejewink) Ale to było na gg ;];] Super smile hehe;];];]
    • nicola_16 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:47
      miało być OD wszystkich klas wink sorki kwiat
    • alkato xDxD 01.04.09, 15:47
      dzisiał cała moja klasa uciekła ze sprawdzinu z chemii xDxD a potem wszyscy wrocili na nastepna lekcje i gosciowi
      od chemii krzyknelismy..PRIMA APRILIS xDxD
    • Gość: Ewcia...=) Re: Prima Aprilis IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 15:49
      tak dzisiaj nabrałam się tylko jeden raz no ale zawsze to coś wink
      no a może ja jeszcze kogoś nabiore ? smile przecież dzień sie jeszcze nie skończył tongue_out
      • Gość: prima xD Re: Prima Aprilis IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 15:54
        heh ja tez jeszcze komus zrobie !! wink
    • 4 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:51
      kissCześć.Dzisiaj nas pani wychowawczyni okłamała na pierwszej lekcji,powiedziała że dzisiaj skończymy dopiero o
      16.30 lekcje!Wszyscy wieżyli i byli przestraszeni!Na połowie lekcji pani powiedziała Prima Aprilis!big_grin!A ja jeszcze
      nikogo nie okłamałam jakoś nigdy mi sie nie udaje!A wy już kogoś okłamałiście?Albo ktoś was oszukał piszciewinkkiss
    • alyson Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:52
      mowiac,jeszcze nikomu nie zrozilam zartu,ale mam na to jeszcze prawie caly
      dzien,u mnie w skzole robili zarty ale mnie nikt jeszcze nie nabral,wszyscy w
      szkole sie lali woda,ehh mokrzy,ale na kawal to nie wygladalo,pare osob sie na
      bralo,big_grintongue_out
      • Gość: kingusiek Re: Prima Aprilis IP: 192.168.2.* 01.04.09, 16:01
        Moja przyjaciółka mnie oszukała...powiedziała, że jej chłopak powiedział jej, że za dużo spędza ze mną czasu i ma wybierać albo ja, albo on i za chwilę powiedziała tongue_outrima Aprilis... ale się przeraziłam... Albo na lekcji mój kolega wyszedł z klasy do kibelka, a gdy wrócił powiedział pani, że jakiś uczeń wywalił się na boisku i pogotowie po niego przyjechało... Albo klasa do pani: "Ładnie pani dziś wygląda" pani taka zadowolona a my "prima aprilis" surprised
    • julka6655 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 15:57
      Ja próbowałam nabrać kilka osób, ale mi się nie udało, za to sama wierzyłam
      wszystkim jak zawsze zresztą. Poza tym w szkole kto przebrał się za płeć
      przeciwną nie był pytany. Była polewka, bo chłopcy chodzili w spódniczkach i z
      wypchanym biustem. big_grin
    • Gość: ... Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 15:59
      My dzisaiaj poszlismy na lekcje 5 minut przed dzwonkiem i kszyknelismy prima aprilis własnie ze przyslismy dzisaj do szkoły xDbig_grin
      wrobilismy nauczyciela ze teraz nie ma z nami lekcji a plan z pokoju nauczycielskiego znikł(tak zwane schoalismy go xDcoolcool) i cała szkoła sie niezle bawiła xD Ogólnie dzieki nam cała szkoła nie miała praktycznie lekcji xDdevilsuspicious
    • Gość: ktoś Re: Prima Aprilis IP: *.compnet.com.pl 01.04.09, 16:06
      mnie pani z fizy nabrała, kolegów też, miałam pisać sprawadzian i na 7,30 przyjść do szkoły, a pani nie przyszła
    • mellow Re: Prima Aprilis 01.04.09, 16:11
      Rano, kiedy byłam w łazience moja mama zawołała że mi komórka dzwoni. A ja jak
      głupia wybiegłam sprawdzić o co halo. I tu był błąd. Wyśmiała mnie kiedy
      zobaczyła jak w niekompletnym stroju i ze szczoteczką w łapie biegnę do pokoju.
      W szkole już się nie dałam big_grin
      A mi jak na razie nie udało się nikogo nabrać. Ale jeszcze muszę się mojej mami
      odwdzięczyć suspicious
    • majson Re: Prima Aprilis 01.04.09, 16:13
      a mnie nie było w szkole sad bo jestm chora ale mamę nabrałam że 1 z polskiego z
      kartkówki dostałam heh/...
    • Gość: anonim Re: Prima Aprilis IP: *.compnet.com.pl 01.04.09, 16:13
      na zastępstwo przyszedł nauczyciel ( pochorowali się niektórzy uczniowie i było nas równo chłopców i dziewczyn),
      dostał listę uczniów kto gdzie siedzi (nauczyciele nas rozsadzali). Klasa pozamieniała się miejscami nauczyciel
      pokazywał kto ma iść do zadania i wołał np. Kasię która siedziała na miejscu Niny. Cała klasa się śmiała a nauczyciel
      zrobił wolną lekcję.
      • Gość: mado Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 16:23
        dzisiaj w szkole specjalnie się przewróci łam żeby nabrać szkolną pielęgniarkę że złamałam noge i iść do domu. a
        potem okazało się że naprzwde złamałam tylko że rękę prawą i nie bende jutro pisała sprawdzianu po 6 klasiecry
    • justyna746 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 16:21
      mnie nabrała mama i koleżana, a ja nabrałam faceta od matmy, facetke od polskiego, od angola i facetke od wf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka