iberia30 03.10.06, 21:31 Mam pytanie, jak opinie ma autokomis LIDER z Cz-wy, ul.Jagiellonska 125?Czy ktos z Was moze tam kupowal auto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: er Re: Autokomis LIDER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:20 Ja dokonałem tam zakupu. Jak chcesz wiedzieć coś więcej to się odezwij. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Autokomis LIDER 04.10.06, 10:36 witam, zatem sie odzywam:-), chce wiedziec na ile auta u nich sa odpicowane, upiekszone itd?Z ich strony wynika, ze przywoza auta na zamowienie, robia wrazenie dosc wiarygodnych ale..no wlasnie dlatego chcialam zasiegnac opinii o tym komisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Autokomis LIDER IP: 195.116.81.* 04.10.06, 10:44 wszyscy picuja auta......... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Autokomis LIDER 04.10.06, 11:17 Gość portalu: ktos napisał(a): > wszyscy picuja auta......... nie mierz innych swoja miara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Autokomis LIDER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:35 oj picują picują ... kiedyś zastrzelił mnie koleś z jednego z naszych komisów ... pytam się jaki stan licznika ... a on ... a jaki pan chce? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Autokomis LIDER 04.10.06, 12:16 tylko co da krecenie licznika o np. 100 tys skoro kierownica jest wyslizgana, pas od kierowcy w takim a nie innym stanie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Autokomis LIDER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:45 Kupiłem tam auto prawie rok temu, przebieg był zgodny ze stanem faktycznym. Co do picowania to owszem, były zamalowane odpryski na lakierze tzn. maska i zderzak. Wnętrze czyste, silnik nie był myty.Aha, jest mały szkopuł, na umowie wystawiają cene, która się nijak ma do rzeczywistej wartości samochodu (akcyza).Jeśli chodzi ci o tą crv to fajny wozik. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Autokomis LIDER 04.10.06, 12:50 ok, dzieki za info:-), wlasnie znajomi sa w Czw-ie wiec ja sobie obejrza, jak bedzie ok to jutro jade ja zobaczyc i na ogledziny do serwisu :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos do iberi IP: 195.116.81.* 05.10.06, 10:51 nie mierze ich swoja miara tylko wstawiam im auta i wiem co z nimi pozniej robia..........a kierownice zawsze mozna zmienic.......ja pasy mam niwe bo nigy nie zapinam......a crv fajny woznik....udanych zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej2 Re: Autokomis LIDER 20.02.19, 17:05 Ja kupiłem, po 4 miesiącach awaria i okazało się że pierdolneła uszczelka i głowica. Mechanik powiedział,, że coś już było tam kombinowane" więc sprzedali z wiedzą o awarii. Polecam dobrze sprawdzić przed zakupem Odpowiedz Link Zgłoś