Dodaj do ulubionych

Autokomis LIDER

03.10.06, 21:31
Mam pytanie, jak opinie ma autokomis LIDER z Cz-wy, ul.Jagiellonska 125?Czy
ktos z Was moze tam kupowal auto?
Obserwuj wątek
    • Gość: er Re: Autokomis LIDER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:20
      Ja dokonałem tam zakupu. Jak chcesz wiedzieć coś więcej to się odezwij.
      • iberia30 Re: Autokomis LIDER 04.10.06, 10:36
        witam, zatem sie odzywam:-), chce wiedziec na ile auta u nich sa odpicowane,
        upiekszone itd?Z ich strony wynika, ze przywoza auta na zamowienie, robia
        wrazenie dosc wiarygodnych ale..no wlasnie dlatego chcialam zasiegnac opinii o
        tym komisie.
        • Gość: ktos Re: Autokomis LIDER IP: 195.116.81.* 04.10.06, 10:44
          wszyscy picuja auta.........
          • iberia30 Re: Autokomis LIDER 04.10.06, 11:17
            Gość portalu: ktos napisał(a):

> wszyscy picuja auta.........

nie mierz innych swoja miara.
            • Gość: O Re: Autokomis LIDER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:35
              oj picują picują ... kiedyś zastrzelił mnie koleś z jednego z naszych
              komisów ... pytam się jaki stan licznika ... a on ... a jaki pan chce? :)))
              • iberia30 Re: Autokomis LIDER 04.10.06, 12:16
                tylko co da krecenie licznika o np. 100 tys skoro kierownica jest wyslizgana,
                pas od kierowcy w takim a nie innym stanie...?
                • Gość: er Re: Autokomis LIDER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:45
                  Kupiłem tam auto prawie rok temu, przebieg był zgodny ze stanem faktycznym. Co
                  do picowania to owszem, były zamalowane odpryski na lakierze tzn. maska i
                  zderzak. Wnętrze czyste, silnik nie był myty.Aha, jest mały szkopuł, na umowie
                  wystawiają cene, która się nijak ma do rzeczywistej wartości samochodu
                  (akcyza).Jeśli chodzi ci o tą crv to fajny wozik.
                  • iberia30 Re: Autokomis LIDER 04.10.06, 12:50
                    ok, dzieki za info:-), wlasnie znajomi sa w Czw-ie wiec ja sobie obejrza, jak
                    bedzie ok to jutro jade ja zobaczyc i na ogledziny do serwisu :-).
                    • Gość: er Re: Autokomis LIDER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:55
                      :)
                      • Gość: ktos do iberi IP: 195.116.81.* 05.10.06, 10:51
                        nie mierze ich swoja miara tylko wstawiam im auta i wiem co z nimi pozniej
                        robia..........a kierownice zawsze mozna zmienic.......ja pasy mam niwe bo nigy
                        nie zapinam......a crv fajny woznik....udanych zakupow
    • andrzej2 Re: Autokomis LIDER 20.02.19, 17:05
      Ja kupiłem, po 4 miesiącach awaria i okazało się że pierdolneła uszczelka i głowica. Mechanik powiedział,, że coś już było tam kombinowane" więc sprzedali z wiedzą o awarii. Polecam dobrze sprawdzić przed zakupem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka