Dodaj do ulubionych

Szukam lekarza od tarczycy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:21
Szukam dobrego lekarza oo tarczycy, czy ktoś może mi kogoś poloecić.
Obserwuj wątek
    • Gość: n Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.inds.pl 04.10.06, 21:17
      Doktor Franusiak .Przyjmuje na Kilinskiego obok sklepu monopolowego calodobowego.
      • Gość: A-Layne Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:53
        Nie polecam dr Franusiak-nie poznała się na mojej niedoczynności, a w
        Katowicach w klinice na Ligocie - owszem.
    • Gość: Dagmara Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: 80.51.222.* 05.10.06, 08:42
      NIe polecam lek.Więcław, ja tam chodziłam i zaraz na początku leczenia
      powiedziała, ze konieczna jest u mnie operacja.Miałam wtedy 22 lata. Z
      polecenia znajomej trafiłam do lek. Grażyny Fronio-przyjmuje w Sosnowcu.Trzeba
      się do niej umówić na telefon. Jestem bardzo zadowolona, czuję się dobrze i nie
      miałam operacji, a jak wiem prawie każda operacja kończy się niedoczynnością
      tarczycy. Teraz jeżdze do niej tylko raz w roku.Niestety nie radzę nikomu
      korzystać z usług naszych częstochowskich lekarzy.
      • Gość: lukash3k Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.os1.kn.pl 05.10.06, 09:09
        zachorowalem na nadczynnosc tarczycy w 7 klasie podstawowki. bylo to jakies 9 lat temu. poszedlem na parkitke gdzie od razu skierowano mnie do kliniki w Katowicach-Ligocie. niestety leki ktore tam przyjmowalem wywolaly u mnie straszna wysypke. wystarczylo ze przejechalem palcem po rece a natychmiast pojawiala sie prega. po 3 tyg wypisali mnie i dalej leczylem sie u dr Klajnowicza w przychodni przy KWK Myslowice. tam tez wzialem radiojod. tarczyca zniknela calkowicie, ale to jest naturalne. pozniej tarczyca wyregulowala sie na skutek zazywania tabletek.
        BARDZO WAZNE - przy nadczynnosci tarczycy czeste sa przypadki zachorowan na jaskre. ja poszedlem do okulisty i okazalo sie ze mialem cholernie wysokie cisnienie w oczach (jeden z objawow jaskry) - i tak trafilem do prof Gierek w klinice okulistycznej w katowicach. na szczescie nie mam jaskry a cisnienie jest w normie.
        poza tym w trakcie nadczynnosci tarczycy dostalem wytrzeszczu oczu na 15mm!!!! na szczescie znacznie sie cofnal, co jednak nie jest regula.

niestety teraz nie jest tak rozowo - obecnie mam niedoczynnosc tarczycy. nadal lecze sie u dr Klajnowicza, ktory przyjmuje tez prywatnie w Myslowicach. polecam, to fachowiec do ktorego ustawiaja sie kolejki jak za PRL-u. niestety jest jeden problem - zapisy sa na bardzo odlegle terminy bo jest masa oczekujacych.
        pozdrawiam - Łukasz
      • Gość: Sonia Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:37
        Czy mogę prosić o jakieś namiary na tę lekarkę w Sosnowcu? Dwa lata temu miałam
        operację i znowu mam guza. Nie chcę drugiej operacji. Może znajdzie się lekarz,
        który wyleczy mnie inaczej? Może mi ktoś pomóc? Jestem przerażona.
        • Gość: Sonia Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 20:02
          Błagam, niech mi ktoś pomoże
          • Gość: beta Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 10:59
            Polecam Ci Klinikę Św.Łukasza na Zaciszańskiej 034/3658 076
            • wawan1 Re: Szukam lekarza od tarczycy 07.10.06, 19:14
              S(kończ) waść wstydu oszczędź. Wstyd i jeszcze raz wstyd, ile ci płacą za tą
              żałosną reklamę?
    • Gość: ciekawa Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:34
      cos slyszalam o jakies lekarce ktora jest w szpitalu na parkitce ale nie wiem
      jak ona sie nazywa :(
    • anna-marta Re: Szukam lekarza od tarczycy 06.10.06, 17:58
      Od lat lecze niedoczynnosc tarczycy ( "zimne", czyli nieaktywne guzki ).
      Wiem z wlasnego dowiadczenia jak trudno jest o dobrego endykrynologa i jakie
      fatalne wyniki przyniesc moze niewlasciwa terapia lub niepotrzebna operacja.
      ( ja na szczescie obronilam sie przed nia skutecznie ).
      Bardzo goraco polecam pania dr.Winczyk z Lodzi. Pzyjezdza do Czestochowy raz na
      dwa tygodnie ( w sobote) i przyjmuje w "Medyku" na Wolnosci 22 .Nr.telefonu do
      rejstracji 365-46-60.
      Lecze sie u niej od paru lat choc mieszkam w Niemczech.Ostatni bylam ponad pol
      roku temu ,mam nadzieje ze od tej pora nic sie nie zmienilo.
    • Gość: zzz Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:01
      zzzz
      • Gość: ja Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: 80.54.168.* 06.10.06, 18:20
        dr Wyrębowski- przyjmował - prywatnie - w Częstochowie przy ul. Warszawskiej (
        ksiażka telef.)a tak wogóle to jest w szpitalu w Bytomiu. Polecam!
        • Gość: Sonia Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:50
          A jakieś namiary na niego? Telefon? Z góry dzięki.
          • Gość: ElKa27 Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:03
            Tylko nie Wyrębowski- zapomnij o nim/mimo,ze też jest ze Śląska/.Wymieniano
            lekarzy ze Śląska - to dobra i jedyna droga .Jest jeszcze dr. Majewski z
            Sosnowca, mimo,że stary to ciągle przyjmuje z dobrymi efektami.Niejednej
            pacjentce u nas skazanej na operację wyleczył tarczycę.Ale gdy operacja jest
            bezwzględnie potrzebna to się dowiesz bo nie naciąga na liczne wizyty.Ja
            skończyłam leczenie 2lata temu-jestem b.zdowolona mam problem z głowy.
            • Gość: Sonia Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:09
              Elka, dasz telefon do niego? Czuję się tak potwornie zagubiona i przerażona,
              druga operacja to dla mnie scenariusz nie do przeżycia.
            • Gość: ElKa27 Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:14
              Do Soni- dr. Majewski Tadeusz tel 032 2662512.Jak znajdę adres to Ci podam-nie
              bój się.On ma wielkie doświadczenie.
              • Gość: ruf Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: 213.199.204.* 06.10.06, 20:22
                a gzie on przyjmuje
                • Gość: ElKa27 Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:26
                  W Sosnowcu
                  • Gość: Sonia Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:45
                    Dziękuję
              • Gość: Marta Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: 80.51.222.* 09.10.06, 09:45
                Niestety ja nie polecam Majewskiego.Uważam, że może kiedyś był godny polecenia.
                Mnie od razu skierował na operację, jednak udałam się do dr Fronio z Sosnowca i
                ona wyleczyła mi guzka inną mętodą-bez operacji.
          • Gość: ninka Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.21.pl 07.10.06, 19:15
            Soniu, polecam Ci naprawde z czystym sumieniem dr Majewskiego z Sosnowca. sama
            miałam guza na tarczycy ale juz jestem zdrowa! i wyleczył mnie bez operacji! nie
            bój sie jedz do niego na wizyte! kosztuje 70 zł + 30zł USG.zadzwoń i umów sie na
            wizyte podaje CI numer telefionu-322900295 i adres Aleja zwycięstwa 4/3
            Sosnowiec. nie bój sie bedzie dobrze! trzymam kciuki!
    • Gość: pacjentka Re: Szukam lekarza od tarczycy IP: *.21.pl 07.10.06, 19:07
      znam super lekarza od chorób tarczycy prof.dr Tomasz Majewski. ale przyjmuje
      tylko w Sosnowcu. sama byłam niedawno na wizycie - potrafi wyleczyć naprawde
      trudne przypadki bez operacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka