Dodaj do ulubionych

Liderzy TRW Legionów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:59
co powiecie o liderach z legionów???
Obserwuj wątek
    • Gość: kola Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:16
      no i co z tymi liderami???nie ma nikogo chętnego do dyskusji na ich temat??
    • Gość: oktawian Re: Liderzy TRW Legionów - było już to IP: *.trustnet.pl 06.10.06, 17:21
      był trn temat omawiany i nie ma sensu wałkować go dalej
      • Gość: joujou Re: Liderzy TRW Legionów - było już to IP: 32.112.138.* 13.10.06, 01:17
        jou oki :))) co tam? :D
    • Gość: edek181 Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:47
      a co myślicie o panach liderach??
      • Gość: mama Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:00
        też był omawiany i daj sobie spokój już
      • Gość: onna Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:07
        edek, wydaje mi sie że wiesz coś czego nie chcesz napisać na forum, a może to
        jakieś konkretne informacje dotyczące tych osób, wypowiedz się
        • Gość: edek181 Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:00
          po prostu jestem ciekaw co sądzicie o liderach z legionów.dobrze sądzisz "onna"
          wiem co nie co ale czekam na wasze opinie
          • Gość: pracownik Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:40
            ci co pracuja w trw dobrze wiedza jacy liderzy sa,sa tacy w porzadku a sa tez
            tacy ze nalezy wiac od nich jak najdalej.pozdro.
    • Gość: ??? Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:04
      a może zrobimy ranking na najlepszego i najgorszego lidera????
    • Gość: romek Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:14
      Dajcie spokój .To naprawdę nudne.
      Ile razy można pisać o tym trw ?
    • Gość: ??? Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:37
      ale rankingu takiego z prawdziwego zdarzenia jeszcze chyba nie było?
      • Gość: mama Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:39
        było,było i zostało słusznie skasowane przez moderatora.Dajcie sobie lepiej
        spokój to jest durne i nudne to wasze całe trw.chcecie sobie pogadać idzcie na
        piwo a nie trujcie ludziom
        • Gość: niunia Re: Liderzy TRW Legionów IP: 80.54.172.* 10.10.06, 09:38
          a ty jesli nie lubisz sluchac o trw to co robisz na tej stronce?poprostu wyjdz
          z niej i przejdz do ciekawszych tematow
          • Gość: ??? Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 09:48
            no i co z tym rankingiem??
            • Gość: zenek Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.com 12.10.06, 18:45
              no to typujemy
              • Gość: POW Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.net 12.10.06, 19:00
                Kto to lider?Czy to coś w rodzaju ekonoma w dziewiętnastowiecznym folwarku,kapo
                w obozie koncentracyjnym,nadzorca niewolników na plantacji bawełny sto
                pięćdziesiąt lat temu w Ameryce Północnej.Czy poprostu poganiacz,który gnębi
                innych w obawie o własne dupsko.Proszę o wyjaśnienie,nigdy nie pracowałem w
                takiej firmie i ciekawi mnie to.Pozdr.
                • Gość: fak Re: Liderzy TRW Legionów IP: 62.29.160.* 13.10.06, 03:44
                  Nie ważne kto. Jak nie wiesz to przyjdź do roboty i nie zawracaj dupy.
                  Znajdź sobie inny temat do rozmów, a nie tylko w kółko TRW i TRW...
                  • Gość: załamka Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 11:21
                    albo w kółko tipsy i tipsy,..............
                  • Gość: POW Re: Liderzy TRW Legionów IP: *.net 13.10.06, 19:54
                    Do roboty to jest koń i traktor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka