Gość: jasiu IP: *.org 09.10.06, 22:34 Czy ktoś z Was był na weselu w Willii Antonio na ul. Batalionów Chłopskich 117?Bardzo proszę o opinie o jedzeniu i obsłudze i o ogólnym wrażeniu. Chcę zrobić tam wesele i nie wiem czy to dobry pomysł?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justa Re: Willa Antonio - OPINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:55 Nigdy tam nie byla, ale slyszalam ze sie staraja i dobrze im to wychodzi. A moglbys mi napisac ile tam kosztuje wesele od osoby?Bo inne domy weselne sa strasznie drogie...i niestety przereklamowane. Ja nie polecam domu weselnego "Kinga" na ul. Stanislawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: Willa Antonio - OPINIE IP: 195.116.125.* 11.10.06, 15:30 Mój syn miał tam wesele w sierpniu tego roku,było super,jest czyściutko,obsługa dobra jedzenie też nie trzeba wyjezdżać na sesje zdjęciową ponieważ tam jest ładny plener do zdjęć.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Willa Antonio - OPINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:56 A ile się tam płaci od osoby?Bo wszedzie ceny są bardzo wysokie:( A może ktoś poleci mi jakąś fajną salę poza Częstochową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Willa Antonio - OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:15 nie jest tak bardzo drogo,troche mała sala ale fajny ogrod i jedzenie niezłe Odpowiedz Link Zgłoś