Dodaj do ulubionych

Zespól weselny ART-EFEKT

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:16
Witam,

Miał już ktoś może z Was możliwość bycia na weselu gdzie grali? jak ogólnie
grają i prowadzą wesela?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: balbiina Re: Zespól weselny ART-EFEKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:40
      niestety nie !!!! ale goraco polecam zespol Armagedon!! bylam kilka razy
      naweselu z nimi graja i prowadza naprawde rewelacyjnie!!!! poprostu super !!!
      sami beda grac na moim weselu !! bardzo ciezko zaklepac u nich terminek!!!
      • Gość: gorion Re: Zespól weselny ART-EFEKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:53
        a jakies namiary masz moze na nich? numerek telefonu np.? :) z gory dzieki jak
        cos :)
      • Gość: fajna Re: Zespól weselny ART-EFEKT IP: *.com 31.10.06, 20:24
        Co Ty piszesz. Kolejny raz sam Armagedon się reklamuje. Obserwuję to forum co
        miesiąc i co wchodzę to czytam dobre opinie o tej chałowej grupie. Idzcie na
        jakies wesele z nimi - ja byłam załamana jak nieudacznie prowadzili wesele
        mojej kuzynki. Brak słów, a po tak długich obserwacjach (wchodzę na forum
        dotyczące wesel od marca - sama mam w przyszłym roku) jestem pewna że sobie
        robią darmową reklamę.

Apel do grających w grupie ARMAGEDON - nie wierzę, że pozytywne opinie o was
        wyrażają goście, bo byłam na weselu z waszym akompaniamentem i wiem, że
        zrąbaliście całą zabawę.
        • Gość: niefajna Re: Zespól weselny ART-EFEKT IP: *.com 21.11.06, 01:22
          ja bylam na weselu z nimi - MASAKRA!!!! i jestem pewna ze sie reklamuja sami,
          wejdzcie na ich strone ja dzieki stronce poznalam partaczy fajnego wesela.

POZDROWIENIA dla WSZYSTKICH
          • Gość: opserwatot Re: Zespól weselny ART-EFEKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:12
            Zespół Armagedon i Matrix muszą w ten sposób robić szum koło siebie, nikt kto
            był na imprezie prowadzonej przez te kapele nie napisałby o nich nic pozytywnego.
            To jest żenujące.
            • Gość: dim www.naszewesele.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:49
              zobaczcie zespoły muzyczne w częstochowskim serwisie weselnym
              www.naszewesele.czest.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka