Gość: gorion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:16 Witam, Miał już ktoś może z Was możliwość bycia na weselu gdzie grali? jak ogólnie grają i prowadzą wesela? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balbiina Re: Zespól weselny ART-EFEKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:40 niestety nie !!!! ale goraco polecam zespol Armagedon!! bylam kilka razy naweselu z nimi graja i prowadza naprawde rewelacyjnie!!!! poprostu super !!! sami beda grac na moim weselu !! bardzo ciezko zaklepac u nich terminek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorion Re: Zespól weselny ART-EFEKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:53 a jakies namiary masz moze na nich? numerek telefonu np.? :) z gory dzieki jak cos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajna Re: Zespól weselny ART-EFEKT IP: *.com 31.10.06, 20:24 Co Ty piszesz. Kolejny raz sam Armagedon się reklamuje. Obserwuję to forum co miesiąc i co wchodzę to czytam dobre opinie o tej chałowej grupie. Idzcie na jakies wesele z nimi - ja byłam załamana jak nieudacznie prowadzili wesele mojej kuzynki. Brak słów, a po tak długich obserwacjach (wchodzę na forum dotyczące wesel od marca - sama mam w przyszłym roku) jestem pewna że sobie robią darmową reklamę. Apel do grających w grupie ARMAGEDON - nie wierzę, że pozytywne opinie o was wyrażają goście, bo byłam na weselu z waszym akompaniamentem i wiem, że zrąbaliście całą zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niefajna Re: Zespól weselny ART-EFEKT IP: *.com 21.11.06, 01:22 ja bylam na weselu z nimi - MASAKRA!!!! i jestem pewna ze sie reklamuja sami, wejdzcie na ich strone ja dzieki stronce poznalam partaczy fajnego wesela. POZDROWIENIA dla WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opserwatot Re: Zespól weselny ART-EFEKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:12 Zespół Armagedon i Matrix muszą w ten sposób robić szum koło siebie, nikt kto był na imprezie prowadzonej przez te kapele nie napisałby o nich nic pozytywnego. To jest żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim www.naszewesele.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:49 zobaczcie zespoły muzyczne w częstochowskim serwisie weselnym www.naszewesele.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś