Dodaj do ulubionych

Do moderatora (ów) forum częstochowskiego

IP: 195.189.52.* 11.10.06, 11:41
Szanowni Państwo.
Proszę o wyjaśnienie, dlaczego poniższy wątek wylądował w Oślej ławce?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=49864782&a=49864782&wv.x=2
z poważaniem
klient
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Do moderatora (ów) forum częstochowskiego IP: 195.189.52.* 11.10.06, 14:46
      widzę, że znaleźliście trochę czasu by udzielić się w wątku poświęconym ulicom. Moze więc i na moje pytanie otrzymam odpowiedź?
      • Gość: obserwator Re: Do moderatora (ów) forum częstochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 14:51
        Odpowiedż:

Co to jest Ośla ławka?

Ośla Ławka to forum, do którego przenosimy wątki łamiące Regulamin. Można je tam znaleźć przez trzy dni, po czym przestają być widoczne dla użytkowników. Nie można się tu dopisywać do wątków. Link do Oślej Ławki znajduje się na Forum o Forum.

Wyatarczy już bluzgania po Jacku. Najwieksza radoche maja wyatraszeni kandydaci z jego okregu i ludzie ktorzy cos gdzie sslyszeli.
        • Gość: klient Re: Do moderatora (ów) forum częstochowskiego IP: 195.189.52.* 11.10.06, 14:58
          Kolego.
          Ja wiem, czym jest Ośla ławka; pytanie brzmiało: dlaczego?
          Jeśli ten wątek łamał regulamin, to chciałbym wiedzieć -w której części?, na czyj wniosek, rozumiesz?.
          Chciałbym zwyczajnie otrzymać odpowiedź na pytanie. Zwłaszcza że sam w tamtym wątku postawiłem pytanie, na które miałem nadzieję otrzymać ze strony kandydata odpowiedź.

klient
          • Gość: obserwator Re: Do moderatora (ów) forum częstochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:02
            jak ci sie kandydat nie podoba to nie truj dupy i glosuj na kogo innego. Zachowujesz sie jak dziecko. Zmien piaskownice
          • redakcja_czestochowa Re: Do moderatora (ów) forum częstochowskiego 11.10.06, 15:06
            Wątek ten - pomijając, że zawierał wiele wulgarnych tekstów - stał się miejscem
            ataków na jednego z kolegów-forumowiczów, prywatną osobę, wymienioną z imienia
            i nazwiska. Niekomu z atakujących nie starczyło odwagi, aby zarzuty podpisać
            imieniem i nazwiskiem. Podobnie jak wielu uzytkowników forum nie chemy, żeby
            stało się ono miejscem pyskówek i obrzucania się błotem przez osoby, które
            anonimowość traktują jako zezwolenie na chamstwo. Tak nie jest i nie będzie.
            Dlatego tez wątek ten został usunięty. Znikać tez będa kolejne tego typu.
            Pozdrawiamy
            • Gość: klient dziękuję IP: 195.189.52.* 11.10.06, 15:19
              Redakcji dziękuję za odpowiedź.

Natomiast do obserwatora mam dwie rady:
              W ten sposób nie pomagasz swemu kandydatowi.
              Jesteś kolego na forum dyskusyjnym, czego pewnie nie zauważyłeś wtrącając się ni z gruszki ni z pietruszki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka