editaa1 11.10.06, 18:28 Witam! Chciałabym się dowiedzieć czegoś o tej firmie? Jak się tam pracuje, jakie są zarobki, jacy ludzie tam pracują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Cemex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:31 Chodzi o Rudniki? Mam dwie znajome które tam pracują, na dobrych stanowiskach. Ogólnie praca cieżka, wiele obowiązków,bardzo dużo pracy, ale zarobki adekwatne do niej. Atmosfera ogólnie jest ok. Jak chcesz konkretnie coś wiedzieć to pisz, zapytam ich. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Cemex IP: *.chelm.mm.pl 04.09.13, 21:38 Witaj, warunki pracy hmm duch może tak jest uzależniony od pracowników. Ale reszta 100% moim zdaniem lepiej niż w budżetówce Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biały cement Re: Cemex IP: *.96.230.245.tvksmp.pl 08.09.13, 14:52 Zależy na jakie stanowisko, jeśli na produkcje to ok. W Rudnikach zostało zwolnionych ok 50 osób ze stanowisk biurowych. Powód? - outsourcing. Słyszałem, że to nie jeszcze nie koniec. Firma zewnętrzna przygląda się następnym działom. Odpowiedz Link Zgłoś