Gość: Tomi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:57 Hej .Chodzi ktos na basen ?? Poszukuje njatańszego basenu dla student. Czekam na jakies odpowiedzi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ykola Re: najtańszy basen IP: *.realestate.net.pl 13.10.06, 16:30 Hej! Jak do tej pory chodziłam popływać do "Hutnika" przy Łukasińskiego (4 zł chyba jednorazowy wstęp, a ok. 60 zł karnet na 20 wejść) - tanio, ale jest właśnie w trakcie generalnego remontu i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle skończą :( Jest jeszcze pływalnia KB na Niepodległości - 5.50 zł jednorazowy wstęp, ale jak jest - nie powiem, bo jeszcze nie byłam. W ramach wf na uczelni chodziłam na Północ do Szkoły Podstawowej, ale nie wiem czy pływalnia jest ogólnodostępna, a i woda była tam lodowata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ykola Re: najtańszy basen IP: *.realestate.net.pl 13.10.06, 16:39 Zajrzyj na stronkę KB, jest cam cały cennik www.mosir.pl/index.php? page=obiekty&id=11 A także dwa wątki na podobny temat: www.forumczestochowa.pl/viewtopic.php?p=32555 www.czestochowaforum.pl/viewtopic.php?t=274&postdays=0&postorder=asc&start=0 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś