Gość: krysia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 18:27 szukam dobrego lekarza do leczenia tradzika syn uzywal juz rozne masci i antybiotyki ale nic z tego a co sadzicie o klinice lukasza na zaciszanskiej moze ktoskorzystal tam z uslug dermatologa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yoł Re: dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 18:33 za zadne skarby nieidz do dermatologa przy szpitalu parkitka , kolega chodził i sie podłamał . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:50 moze zacznij od alergologa bo u mnie od kilku lat wpierali ze jest to tradzik nawet lampy nie pomogły a to jest od alergii pokarmowej testy robilam na tysiacleciu pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m tradzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:52 moze zacznij od alergologa bo u mnie od kilku lat wpierali ze jest to tradzik nawet lampy nie pomogły a to jest od alergii pokarmowej testy robilam na tysiacleciu pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: dermatolog IP: *.inds.pl 13.10.06, 20:26 byłam w klinice św.łukasza przy zaciszańskiej u pani dr Filipowskiej.dobry lekarz ale bywa 2 razy w miesiacu.ja nie mam tradziku to też nie mogę powiedzieć czy tobie pomoże.ale warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kinice ! ! ! ! Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:39 jestem przeciwna "fachowcom" w kiliniki św.łukasza.wokół się reklamują.korzystając niejednokrotnie z kryptoreklamy - zwróćcie na to uwagę drodzy forumowiecze . ceny usług , jak to ktoś trafnie na tym forum zauważył , chyba dla posłów.no cóż ktoś za reklamę musi płacić. KRYPTOREKLAMA JEST ZA DARMO ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość nie klinice Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 13:33 (Gość: nie klinice) to chyba jakaś osoba z konkurencji. Ja od kilku tygodni wchodząc na forum widzę płatną reklamę Kliniki Św.Łukasza i uważam, że nie ma w tym nic złego. Jeżeli ktoś chce reklamować dobrych lekarzy to dobrze dla nas pacjentów, bo wiemy do kogo iść. My zweryfikujemy lekarzy w tej placówce i albo wydamy na nich pieniądze, albo nie. Moja żona była u Prof. Klimka i to co nasi lekarze kwalifikowali pod nóż on wyleczył farmakologicznie- jestesmy zadowoleni i będziemy polecać.I jeszcze jedno,za każdą wizytę żona dostawała fakturę co nie zdarza się w wielu placówkach,a co za tym idzie płacą podatki. Zanim napiszesz sprawdź i nie pisz bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
bastka2 Re: dermatolog 14.10.06, 13:25 Witam ... Słyszałam, że dr.Kubacka (przyjmuje na Sobieskiego 7 w przychodni) jest dobrą lekarką,może ktoś wie coś więcej na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nora25 Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 22:28 a ja polecam dermatolog dr Orlitz. przyjmuje w prywatnym gabinecie na ul.Botanicznej.przeszłam wielu dermatologów ale tylko ona zdołała mnie wyleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: dermatolog IP: 80.51.222.* 16.10.06, 08:01 Polecam dr Kubacką uważam że jest rewelacyjna.Ja jednak chodzę do niej prywatnie, płacę 50 zł. Trzeba się do niej umówić telefonicznie, tel.36 11 734 Jedyny minus to to, że umawiasz się do niej np.na 16, a wchodzisz o 18.Warto jednak czekać, bo są efekty. Ja już leczyłam się u kilku dermatologów, ona tylko mi pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dermatolog IP: *.inds.pl 16.10.06, 11:19 Dr Kubacka przepisuje najdroższe leki, które wcale nie pomagają. Pomimo tego, że pacjent umawiany jest na konkretną godzinę, do gabinetu wchodzi z kilkugodzinnym opóźnieniem. Ciekawe, że gabinet jest czynny przez godzinę (napis na tablicy informacyjnej przed wejściem), a Pani Dr przyjmuje przez kilka godzin. Dlaczego nikt nie wyciąga konsekwencji z takich praktyk? Dlaczego tacy lekarze nie płacą podatków za faktyczne dochodyi nie posiadają kas fiskalnych, tak jak inni podatnicy?Ogólnie rzecz biorąc nie polecam wizyt u Pani Dr. W Częstochowie nie ma dobrych dermatologów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElKa27 Re: dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:43 Zgadzam się z Kasią jeśli chodzi o Kubacką /nieporozumienie!!/.Ale dermatolog ze św. Łukasza wydaje się być niezła.Szkoda,że przyjmuje tylko 2 razy w miesiącu i trzeba się wcześniej zapisać.Ale chyba warto spróbować bo rzeczywiście w Częstochowie do nikogo innego nie ma co chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: dermatolog IP: *.um.gov.pl 16.10.06, 11:27 Super jest dr. n. med. (prawdziwy tytuł - nie nazwa zwyczajowa) Lelit - Zaręba. Przyjmuje bezpłatnie w przychodni na Powstańców Śląskich. Ma też prywatne gabinety ale z nich nie korzystałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-Layne Re: dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 18:55 Bartku! No please! Lelit-Z. jest dobra???(no już nie będę się o niej wyrażać) Nie obejrzała mi nawet twarzy, nie podniosła dupska zza biurka. Coż...może dlatego,że nie byłam prywatnie tylko w przychodni na kasę chorych, to po co miała się pancia męczyć..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxXxX Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:00 jak ja bylem u niej to nawet nie raczyla wstac zeby mnie obejrzec a bylem prywatnie:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: dermatolog IP: 80.54.173.* 16.10.06, 19:36 byłem u lekarza specjalisty dermatologa Hashima El Nura. jest super. Nie przepisuje tak drogich leków jak piszecie tylko zaleca robione nie drogie a skuteczne. Przyjmuje na ul. Zana 6 w przychodni "Trzech Wieszczów" na NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 23:32 Ja chodze od 10 lat do jednego dermatologa i jestem zadowolona, aczkolwiek moje schorzenie nie jest wyleczalne ale Pani dr potrafi złagodzic objawy. Mowie o doktor ktora sie nazywa Posiła, przyjmuje ona w szpitalu na ul.barbary w Centrum Dermatologicznym, pracuje ona również na tamtejszym oddziele dermatologicznym.wszystko na kase chorych , moze warto sprobowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 23:35 pewnie stwierdzila u ciebie łuszczyce??? tylko ona sie CZASEM myli... Odpowiedz Link Zgłoś