Gość: kr2y5i3k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:02 Gimnazjum nr 8 z oddziałami sportowymi im. Polskich Olimpijczyków w Częstochowie... to brzmi dumnie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kr2y5i3k-1991 Podtrzymają tradycje Polskich Olimpijczyków 13.10.06, 21:10 Sorki to ja pisałem :P nie zalogowalem sie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4rYjUsh3k Podtrzymają tradycje Polskich Olimpijczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:26 To nasza szkoła!! Do której chodzimy kr2y.,... to ja uczestniczylem!!! to ja bylem blisko gosci ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kr2y5i3k-1991 Re: Podtrzymają tradycje Polskich Olimpijczyków 13.10.06, 21:29 hehhe no chodze chodze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Podtrzymają tradycje Polskich Olimpijczyków IP: *.flatpla.net 14.10.06, 09:38 Oj ta szkoła jest najlepsza:D:D chodze do niej i bardzo mi się w niej podona :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAzdA =) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 11:42 NAJLEPSZA SZKOłA W CZEWIE !!! Oczywiście najbardziej dumne mogą być klasy sportowe <w nich ja:D> myślimy, że gdy szkoła będzie obchodziła 20-lecie nadania imienia ktoś nas wspomni, a może <co pokarze przyszłość> zostaniemy oficjalnie zaproszeni jako złoci medaliści olimpijscy... jednak sami tego nie osiągniemy. już dziś: DZIęKUJEMY NASZYM KOCHANYM TRENEROM: SłAWOMIROWI WąSOWICZOWI KATARZYNIE WąSOWICZ ANNIE LEWANDOWSKIEJ i od niedawna: MARIOLI KONOWALSKIEJ A co do M. Konowalskiej myślimy, że tak doświadczony trener jak ona to duży plus nie tylko dla nas <klas sportowych> ale także dla innych uczniów naszej MISTRZOWSKIEJ SZKOłY =) P.S pozdro dla naszych kochanych sportowców :*** < klasy 1, 2 oraz 3 E > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: =) IP: *.trustnet.pl 14.10.06, 17:55 Też chodzę do tej szkoły do klasy sportowej. Więcej zdjęć z uroczystości zamieszczę na mojej stronie o UKS Atut www.uks.atut.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Pomyliłem się IP: *.trustnet.pl 14.10.06, 17:58 Moja strona to: www.atut.go.pl Tam umieszczę zdjęcia z wczorajszej imprezy w naszej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
kr2y5i3k-1991 Re: Pomyliłem się 14.10.06, 19:01 ok. czekamu na zdjecia w twojej galeri :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka Re: Podtrzymają tradycje Polskich Olimpijczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:21 To miedzy innaymi ja głosowałam aby moja już niestety była szkoła otrzymała imię Polskich Olipijczyków. Nigdy nie zapomne tej szkoly. Uczęszczałam również do szkoły podstawowej nr 8 aż 10 lat chodziłam do tego samego budynku. Pozdrawiam wszystkoch wspaniałych nauczycieli z Gimnazjum nr 8 im. Polskich Olipijczyków, a wszczególnośći kochanych nauczycieli wychowania fizycznego. Gdyby nie ich cieżka praca i trud wychowania nas na sportowców myślę że szkoła nie odniosła by tylu sportowych sukcesów. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_elektronik Re: Podtrzymają tradycje Polskich Olimpijczyków 24.10.06, 14:26 Fajna szkoła!! Szkoda że te lata tak szybko minęły..... :( A może Dyrekcja urządziła by zjazd absolwentów?? hihi :D :D :D Pozdrawiam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: Podtrzymają tradycje Polskich Olimpijczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 17:58 zgadzam sie z toba tomek_elektronik co prawda ja jestem tegoroczna absolwentko ale zjazd mogl by juz byc tesknie za szkola kolegami i kolezankami i za nauczycielami Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_elektronik Re: Podtrzymają tradycje Polskich Olimpijczyków 29.10.06, 01:26 oo to skoro jesteś tegoroczną absolwentką to zapewne sie znamy, co prawda ja nie skończyłem gim 8 w tym roku ale.... hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś