Dodaj do ulubionych

Kandydaci na częstochowskich radnych

• Gość: genek Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 12:49
      Bardzo nieładnie robi ta wstrętna młodzież wszechpolska LPR, sam na własne oczy
      widziałem jak zaklejają swoimi LPR-wskimi wstrętnymi nazistowskimi plakatami
      innych wyborców. SKANDAL. LPR to dziady
      • Gość: genek Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 12:50
        No cóż Siwek jest fajnym mówcą widziałem go na wykładzie jaki prowadził na
        konferencji i nic poza tym.
    • Gość: zaciekawiony !!! SaBaTy, Wrony, KRAwczyki ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:26
      zastanawiam mnie jeden fakt, no w sumie kilka.
      Chodzi o familijność w aktualnych wyborach. Czy to rodziny startują, czy to
      przypadek ? Ale tyle przypadków w jednych wyborach ?

Wrona toż to nazwisko stało się w 90% elementem przewodnim plakatów. Zacznę może
      chronologicznie Tadeusz Wrona kandydat na prezydenta, Przemek Wrona PO
      Tysiąclecie z tej samej dzielnicy acz inne przekonania Piotr Wrona. Jak nie
      jeden to i trzeci przejdzie interes rodzinny będzie się kręcił ? Czy to przypadek ?
      Dwóch to wykształceni jegomoście, Przemek wciąż się uczy mozolnie mu to idzie
      złośliwi mówią jak krew z nosa ale idzie.

A Krawczyków ilu...trzech się doliczyłem: Ulisses vel Jacek Krawczyk (albo
      odwrotnie) brat czy nie brat z PiSu Leonard Krawczyk i Piotrucha Krawczyk ten w
      czerwonych barwach.

Sabatów dwóch znalazłem, i popatrzcie Państwo ci przynajmniej w jednej partii
      osiedli a mianowicie PO. Bracia czy nie bracia ???

Ile to przypadków ????
      Nepotyzm ? Kumoterstwo ? Czy familjada nam się szykuje ???????
      • Gość: vbc Do chorego psychicznie zaciekawionego IP: *.realestate.net.pl 02.11.06, 21:36
        jestes chory psychicznie. Krawczyk to bardzo popularne nazwisko. Znam Jacka i wiem, że to nikt z jego rodziny, nawet najdalszej. I w dodatku jeszcze kazdy startowałby z innej partii wg. ciebie. Puknij się w łeb człowieku!

--
        Visca el Barca!
        • Gość: zaciekawiony do krzykacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:56
          > jestes chory psychicznie. Krawczyk to bardzo popularne nazwisko. Znam Jacka i w
          > iem, że to nikt z jego rodziny, nawet najdalszej. I w dodatku jeszcze kazdy sta
          > rtowałby z innej partii wg. ciebie. Puknij się w łeb człowieku!

strasznie nerwowa reakcja :)))
          czyżbym trafił w samo sedno ???? -"uderz w stół...." a słoma z butów wyjdzie ??? ;)

przecież ja grzecznie pytałem, wystarczyło odpowiedzieć grzecznie ale cóż jaki
          kandydat taki elektorat (czy odwrotnie ? jaki elektorat taki kandydat ??
          :))))-krzykacz i jednak nepotyzm ?????

P.S mam nadzieje, że kol. Jacek się nie zewoluował ;) w vbc
      • ulisses_czwa Do zaciekawiony 03.11.06, 12:31
        > A Krawczyków ilu...trzech się doliczyłem: Ulisses vel Jacek Krawczyk (albo
        > odwrotnie) brat czy nie brat z PiSu Leonard Krawczyk i Piotrucha Krawczyk ten
        > w czerwonych barwach.

Nikt z mojej rodziny nie startuje. To jest przypadkowa zbieżność nazwisk. Nie mam nic wspólnego poza nazwiskiem z pozostałymi dwoma kandydatami.
        Pozdrawiam
    • Gość: sedzina Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:06
      warto by było sprawdzić niektórych kandydatów,bo jest wśród nich karany za
      fałszowanie dokumentów,bezrobotny nigdzie nie zameldowany
    • Gość: genek Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:39
      Ja tam bede glosowal na PO, bo w końcu nie ma tak naprawdę na żadną partię
      głosować
      • Gość: Dziwny Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.87.241.* 06.11.06, 00:01
        Toteż właśnie jest takie Porozumienie OBYWATELSKIE Lewicy. Kto coś wie!
        Wygląda jak alternatywa dla PO, dla P.Wrony i dla wiecznie tych samych SLD-
        owców zasiadających w radzie, można by na nich zagłosować.
    • Gość: visior Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.160.86.* 03.11.06, 18:59
      słyszałem że z PO startuje marcin maręda. panie, pan się do tego nie nadaje to robota dla faceta z jajami tak mi przykro bu cha, cha, cha.....
      • Gość: powiec Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:27
        Marcin Maranda startuje z listy Tadeusza Wrony, a nie z PO
        • Gość: mikolaj wybory wybory i PO wyborach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:22
          stawiam na Kałużnego, nie startuje ale na niego stawiam
    • Gość: Hit Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.87.241.* 06.11.06, 20:43
      A ja mam inny pomysł ,by głosować nie na pierwszych na liscie, tylko na ostatnich. Pewne jest to że znikną stare układy i wreszcie będzie nowa jakość !
      • adrian_borys Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 06.11.06, 21:13
        pomysł pewnie dobry, ale nie do końca masz rację. Ostatnie miejsce na liście
        wcale nie jest złe. Ja wziąłbym je w ciemno :) Muszę się zadowolić nr 6 ale nie
        obrażam się. Pewnie każdy chciałby być w pierwszej trójce albo na końcu. Dla
        wszystkich tych miejsc nie starcza. Poza tym trzeba sobie radzić w każdych
        warunkach.

POzdrawiam,
        • Gość: LELE Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.160.86.* 08.11.06, 02:35
          BRAWO ADRIAN!
      • Gość: Małgosia Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:28
        Lekarz Wojciech Ogrodniczak kandydat z SDPL , okręg wyborczy nr2 lista nr6
        miejsce nr6 , to jest mój kandydat na radnego .Wiem ,że jest to człowiek godny
        zaufania i dla niego najważniejszy jest przeciętny obywatel.Pójdę na wybory ,
        bo mam na kogo głosować.
      • Gość: pytanie Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.87.241.* 04.08.07, 17:08
        Gdzie są i co robią kandydaci na radnych w 2006r
    • Gość: angrusz Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:18
      Cóż mogę o osbie jako kandydacie powiedziec by nie zabrzmiało samochwalczo .
      Skończone studia i własna praca pozwala mi rozumiec sprawy techniczne
      ekonomiczne i prawnicze. Ale w szczegółach będę się pytał ekspertów .
    • Gość: x komuchy czychają na stołki- stare nazwiska,zużyte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:50
      poprzyklajali się jak gnidy do róznych komitetów,szukajac szansy na łatwe
      .próżniacze życie........ które i tak wiodą za renty obfite.. chojnie im
      rozdawane przez Państwo, ......... ale hienom ,jeszcze za małó..... stołki im
      się marzą ........ dworskim gnidom... Szybka ,rzetelna , dekomunizacja, jest
      pilnie potrzebna, aby tacy ludzie -na zawsze odeszli ........ z życia publicznego!
      • Gość: LELE Re: komuchy czychają na stołki- stare nazwiska,z IP: 212.160.86.* 08.11.06, 02:34
        WITAMY KOLEGĘ Z PISU. CÓŻ ZA SUBTELNOŚĆ , WRAŻLIWOŚĆ I ZROZUMIENIE PRZEMAWIA
        PRZEZ CIEBIE gościu!I JESZCZE TEN POETYCKI FORMAT... NO BAJKA PO PROSTU!
    • Gość: angrusz Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 06:57

Czy któryś kandydat ma wykształcenie : techniczne , ekonomiczne
      w pewnym zakresie prawnicze i zna języki .
      Dobrze by było gdyby radny wiedział co do niego mówią
      zarówno na sesji i podczas wizyt zagranicznych gości
      • zadziorek111 Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 09.11.06, 08:56
        na przykład Mariusz Pudło wykładowca na P.Cz.
    • zadziorek111 Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 09.11.06, 08:54
      A ja poprę Mariusz Pudło z PO z Wrzosowiaka jestem jego studentem jest OK
    • Gość: mika do powiatu Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:30
      wydaje się rozsądny - ma mój głos.
    • Gość: Henryk Pinis Henryk Pinis do Wyborców IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.06, 19:31
      Henryk Pinis –radny minionej kadencji, w latach 2002-2005 wiceprzewodniczący
      Rady Miasta Częstochowy. W samorządzie zawsze przeciwny układom i korupcji
      politycznej- wyrzucony z Prawa i Sprawiedliwości za sprzeciw wobec partyjnej
      arogancji i krytykę lokalnego lidera. Mam 53 lata, wykształcenie wyższe (
      absolwent Politechniki Częstochowskiej) , jestem właścicielem rodzinnej firmy
      usługowo-handlowej. Pochodzę z katolickiej rodziny od pokoleń zamieszkującej w
      Częstochowie. Jestem żonaty, mam trzy córki. W latach 80-tych wielokrotnie
      zdobywałem tytuły mistrza Polski w rajdach samochodowych. Kandyduję do Rady
      Miasta z listy Platformy Obywatelskiej z okręgu Tysiąclecie, Parkitka,
      Kiedrzyn.
      Mój program wyborczy to między innymi:
      - Likwidacja Straży Miejskiej, instytucji nie spełniającej oczekiwań
      mieszkańców. Zaoszczędzone pieniądze 5 mln złotych, to w skali roku
      równowartość 50 mieszkań komunalnych, 10 km. dróg dzielnicowych, 80 radiowozów
      policyjnych lub 4 tysiące miejsc parkingowych.
      - Uwłaszczenie członków spółdzielni mieszkaniowych
      - Likwidacja strefy płatnego postoju w centrum miasta
      - Przekazanie części środków budżetowych przeznaczonych na inwestycje, w
      bezpośrednie władanie rad dzielnic.
      Szanowni Wyborcy! Proszę o Wasz głos.
      Henryk Pinis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka