Gość: genek Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 12:49 Bardzo nieładnie robi ta wstrętna młodzież wszechpolska LPR, sam na własne oczy widziałem jak zaklejają swoimi LPR-wskimi wstrętnymi nazistowskimi plakatami innych wyborców. SKANDAL. LPR to dziady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genek Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 12:50 No cóż Siwek jest fajnym mówcą widziałem go na wykładzie jaki prowadził na konferencji i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony !!! SaBaTy, Wrony, KRAwczyki ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:26 zastanawiam mnie jeden fakt, no w sumie kilka. Chodzi o familijność w aktualnych wyborach. Czy to rodziny startują, czy to przypadek ? Ale tyle przypadków w jednych wyborach ? Wrona toż to nazwisko stało się w 90% elementem przewodnim plakatów. Zacznę może chronologicznie Tadeusz Wrona kandydat na prezydenta, Przemek Wrona PO Tysiąclecie z tej samej dzielnicy acz inne przekonania Piotr Wrona. Jak nie jeden to i trzeci przejdzie interes rodzinny będzie się kręcił ? Czy to przypadek ? Dwóch to wykształceni jegomoście, Przemek wciąż się uczy mozolnie mu to idzie złośliwi mówią jak krew z nosa ale idzie. A Krawczyków ilu...trzech się doliczyłem: Ulisses vel Jacek Krawczyk (albo odwrotnie) brat czy nie brat z PiSu Leonard Krawczyk i Piotrucha Krawczyk ten w czerwonych barwach. Sabatów dwóch znalazłem, i popatrzcie Państwo ci przynajmniej w jednej partii osiedli a mianowicie PO. Bracia czy nie bracia ??? Ile to przypadków ???? Nepotyzm ? Kumoterstwo ? Czy familjada nam się szykuje ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbc Do chorego psychicznie zaciekawionego IP: *.realestate.net.pl 02.11.06, 21:36 jestes chory psychicznie. Krawczyk to bardzo popularne nazwisko. Znam Jacka i wiem, że to nikt z jego rodziny, nawet najdalszej. I w dodatku jeszcze kazdy startowałby z innej partii wg. ciebie. Puknij się w łeb człowieku! -- Visca el Barca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony do krzykacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:56 > jestes chory psychicznie. Krawczyk to bardzo popularne nazwisko. Znam Jacka i w > iem, że to nikt z jego rodziny, nawet najdalszej. I w dodatku jeszcze kazdy sta > rtowałby z innej partii wg. ciebie. Puknij się w łeb człowieku! strasznie nerwowa reakcja :))) czyżbym trafił w samo sedno ???? -"uderz w stół...." a słoma z butów wyjdzie ??? ;) przecież ja grzecznie pytałem, wystarczyło odpowiedzieć grzecznie ale cóż jaki kandydat taki elektorat (czy odwrotnie ? jaki elektorat taki kandydat ?? :))))-krzykacz i jednak nepotyzm ????? P.S mam nadzieje, że kol. Jacek się nie zewoluował ;) w vbc Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Do zaciekawiony 03.11.06, 12:31 > A Krawczyków ilu...trzech się doliczyłem: Ulisses vel Jacek Krawczyk (albo > odwrotnie) brat czy nie brat z PiSu Leonard Krawczyk i Piotrucha Krawczyk ten > w czerwonych barwach. Nikt z mojej rodziny nie startuje. To jest przypadkowa zbieżność nazwisk. Nie mam nic wspólnego poza nazwiskiem z pozostałymi dwoma kandydatami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzina Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:06 warto by było sprawdzić niektórych kandydatów,bo jest wśród nich karany za fałszowanie dokumentów,bezrobotny nigdzie nie zameldowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genek Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:39 Ja tam bede glosowal na PO, bo w końcu nie ma tak naprawdę na żadną partię głosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.87.241.* 06.11.06, 00:01 Toteż właśnie jest takie Porozumienie OBYWATELSKIE Lewicy. Kto coś wie! Wygląda jak alternatywa dla PO, dla P.Wrony i dla wiecznie tych samych SLD- owców zasiadających w radzie, można by na nich zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visior Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.160.86.* 03.11.06, 18:59 słyszałem że z PO startuje marcin maręda. panie, pan się do tego nie nadaje to robota dla faceta z jajami tak mi przykro bu cha, cha, cha..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiec Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:27 Marcin Maranda startuje z listy Tadeusza Wrony, a nie z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj wybory wybory i PO wyborach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:22 stawiam na Kałużnego, nie startuje ale na niego stawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hit Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.87.241.* 06.11.06, 20:43 A ja mam inny pomysł ,by głosować nie na pierwszych na liscie, tylko na ostatnich. Pewne jest to że znikną stare układy i wreszcie będzie nowa jakość ! Odpowiedz Link Zgłoś
adrian_borys Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 06.11.06, 21:13 pomysł pewnie dobry, ale nie do końca masz rację. Ostatnie miejsce na liście wcale nie jest złe. Ja wziąłbym je w ciemno :) Muszę się zadowolić nr 6 ale nie obrażam się. Pewnie każdy chciałby być w pierwszej trójce albo na końcu. Dla wszystkich tych miejsc nie starcza. Poza tym trzeba sobie radzić w każdych warunkach. POzdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LELE Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.160.86.* 08.11.06, 02:35 BRAWO ADRIAN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:28 Lekarz Wojciech Ogrodniczak kandydat z SDPL , okręg wyborczy nr2 lista nr6 miejsce nr6 , to jest mój kandydat na radnego .Wiem ,że jest to człowiek godny zaufania i dla niego najważniejszy jest przeciętny obywatel.Pójdę na wybory , bo mam na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.87.241.* 04.08.07, 17:08 Gdzie są i co robią kandydaci na radnych w 2006r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:18 Cóż mogę o osbie jako kandydacie powiedziec by nie zabrzmiało samochwalczo . Skończone studia i własna praca pozwala mi rozumiec sprawy techniczne ekonomiczne i prawnicze. Ale w szczegółach będę się pytał ekspertów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x komuchy czychają na stołki- stare nazwiska,zużyte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:50 poprzyklajali się jak gnidy do róznych komitetów,szukajac szansy na łatwe .próżniacze życie........ które i tak wiodą za renty obfite.. chojnie im rozdawane przez Państwo, ......... ale hienom ,jeszcze za małó..... stołki im się marzą ........ dworskim gnidom... Szybka ,rzetelna , dekomunizacja, jest pilnie potrzebna, aby tacy ludzie -na zawsze odeszli ........ z życia publicznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LELE Re: komuchy czychają na stołki- stare nazwiska,z IP: 212.160.86.* 08.11.06, 02:34 WITAMY KOLEGĘ Z PISU. CÓŻ ZA SUBTELNOŚĆ , WRAŻLIWOŚĆ I ZROZUMIENIE PRZEMAWIA PRZEZ CIEBIE gościu!I JESZCZE TEN POETYCKI FORMAT... NO BAJKA PO PROSTU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 06:57 Czy któryś kandydat ma wykształcenie : techniczne , ekonomiczne w pewnym zakresie prawnicze i zna języki . Dobrze by było gdyby radny wiedział co do niego mówią zarówno na sesji i podczas wizyt zagranicznych gości Odpowiedz Link Zgłoś
zadziorek111 Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 09.11.06, 08:56 na przykład Mariusz Pudło wykładowca na P.Cz. Odpowiedz Link Zgłoś
zadziorek111 Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 09.11.06, 08:54 A ja poprę Mariusz Pudło z PO z Wrzosowiaka jestem jego studentem jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika do powiatu Jacek Badora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:30 wydaje się rozsądny - ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Pinis Henryk Pinis do Wyborców IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.06, 19:31 Henryk Pinis –radny minionej kadencji, w latach 2002-2005 wiceprzewodniczący Rady Miasta Częstochowy. W samorządzie zawsze przeciwny układom i korupcji politycznej- wyrzucony z Prawa i Sprawiedliwości za sprzeciw wobec partyjnej arogancji i krytykę lokalnego lidera. Mam 53 lata, wykształcenie wyższe ( absolwent Politechniki Częstochowskiej) , jestem właścicielem rodzinnej firmy usługowo-handlowej. Pochodzę z katolickiej rodziny od pokoleń zamieszkującej w Częstochowie. Jestem żonaty, mam trzy córki. W latach 80-tych wielokrotnie zdobywałem tytuły mistrza Polski w rajdach samochodowych. Kandyduję do Rady Miasta z listy Platformy Obywatelskiej z okręgu Tysiąclecie, Parkitka, Kiedrzyn. Mój program wyborczy to między innymi: - Likwidacja Straży Miejskiej, instytucji nie spełniającej oczekiwań mieszkańców. Zaoszczędzone pieniądze 5 mln złotych, to w skali roku równowartość 50 mieszkań komunalnych, 10 km. dróg dzielnicowych, 80 radiowozów policyjnych lub 4 tysiące miejsc parkingowych. - Uwłaszczenie członków spółdzielni mieszkaniowych - Likwidacja strefy płatnego postoju w centrum miasta - Przekazanie części środków budżetowych przeznaczonych na inwestycje, w bezpośrednie władanie rad dzielnic. Szanowni Wyborcy! Proszę o Wasz głos. Henryk Pinis Odpowiedz Link Zgłoś