Dodaj do ulubionych

tarot pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 09:45
Obserwuj wątek
    • Gość: zbych Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:27
      a o co ma chodzic
      • Gość: iva Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:18
        chodzi o to czy był ktoś u p.Tomasza Barłożka tarocisty który przyjmuje na
        Kościuszki?
        interesuje mnie czy jest to dobry i sprawdzony tarocista,dziękuję za
        odpowiedzi
        • Gość: malwing Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:30
          to może przy okazji wiecie czy ktoś w Cz-wie zajmuje się nauką stawiania tarota?
          • Gość: :) Re: tarot pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:05
            w sece na dole jest sklep ezoteryczny z tego co wiem kiedys byly kursy tarota
            musisz isc i sie dowiedziec ale z tarotem nie ma zartow sa to karty bardzo
            niebezpieczne wiem co mowie moja kumpela sie o tym przekonala pozdrawiam
            • anna.scott Re: tarot pytanie 27.10.06, 14:23
              NO właśnie, z tego, co się orientuję, ten sklep w Sece prowadzi pan Tomasz. :))
              • Gość: evcyk Re: tarot pytanie IP: 80.50.214.* 27.10.06, 15:05
                no wlasnie ja bylam w sece u jakiegos Tomka moze sie przeniosl bo wiem ze mial
                sie gdzies przenosic ale szczerze...to wydalam tylko kase i gadal gadal nawet
                go nie rozumialam o co mu lata wyciagalam karty a on mi regulki kart recytowal
                • anna.scott Re: tarot pytanie 27.10.06, 16:57
                  Żeby dobrze stawiać tarota, trzeba być psychologiem lub mieć zacięcie takowe i
                  posiadać umiejętność dobrej interpretacji i kojarzenia faktów. Samo znaczenie
                  kart można wziąć z książeczki, a znaczeń każda karta ma wiele. Ważne jest, żeby
                  wybrać z tego i odpowiednio połączyć ze znaczeniem innych kart, żeby wyszła
                  jednolita interpretacja. Inaczej po prostu ktoś rozłoży nam karty i nic więcej.
                  Żadna wróżba z tego nie wyjdzie.
                • Gość: wileka lula;) hehe dobre ja czytam z kuli.. IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 27.10.06, 20:01
            • Gość: malwing Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 18:49
              wróżyłam sobie z opisem - wszystko się sprawdziło - śmierć taty, narodziny
              dziecka, zmiana miejsca zamieszkania, utrata pracy (a nigdy bym nie
              pomyślała ) ... - dzięki - chyba się przejdę
    • Gość: iva Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 16:02
      nikt już więcej tam nie był??szkoda
      • Gość: jj Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:35
        może ktoś wie ile kosztuje tarot u p.Tomasza
        • Gość: spiryt Re: tarot pytanie IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 01:36
          Przeniósł się z SEKI na Kościuszki 10 na pierwszym piętrze obok Salsa Fewer.
          • Gość: spiryt STOP IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 01:41
            Obecnie dokonuje się różnicowanie funkcji tarocisty i wróżbity.

pl.wikipedia.org/wiki/Tarotwww.pl.wikipedia.org/wiki/Tarot
        • Gość: iva Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:45
          tarot u p.Tomasza kosztuje 50 zł
          • Gość: ana Re: tarot pytanie IP: 212.160.108.* 02.11.06, 14:05
            Czy ktoś zna może nr tel do pana Tomasza? albo do jego nowego sklepu przy
            kościuszki?
            • Gość: miśka Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:22
              chyba trzeba miec duzo odwagi, żeby zdecydować się na cos takiego...
              nie wiem, czy chciałabym zdobyc wiedzę o przyszłości,
              jak kolwiek na to nie spojrzeć, z dystansem czy bez,
              zawsze pozostaje niepokój
              • Gość: Spiryt Re: tarot pytanie IP: *.prio138.trustnet.pl 02.11.06, 19:12
                Nr. telefonu do Tomka z księgarni ezoterycznej to 508 370 474
                Przyjmuje teraz na Kościuszki 10 to jest kamienica przelotowa z Kościuszki na
                plac Jacka.
    • Gość: Andzia Re: tarot pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:03
      O rany!!! Płacicie 50zł za tarota??? zwariowałyście??? Ja jeźdzę do Pani do
      lublinca i jak zapytałam ile place odpowiedziała "co łaska". Też sie wszystko
      sprawdziło, zreszta byłam juz kilka razy
      • Gość: Ewa Do Andzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:17
        Andzia jak mozesz to podaj namiary adres i tel. do tego lublińca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka