Gość: iva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 09:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbych Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:27 a o co ma chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:18 chodzi o to czy był ktoś u p.Tomasza Barłożka tarocisty który przyjmuje na Kościuszki? interesuje mnie czy jest to dobry i sprawdzony tarocista,dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:30 to może przy okazji wiecie czy ktoś w Cz-wie zajmuje się nauką stawiania tarota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: tarot pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:05 w sece na dole jest sklep ezoteryczny z tego co wiem kiedys byly kursy tarota musisz isc i sie dowiedziec ale z tarotem nie ma zartow sa to karty bardzo niebezpieczne wiem co mowie moja kumpela sie o tym przekonala pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: tarot pytanie 27.10.06, 14:23 NO właśnie, z tego, co się orientuję, ten sklep w Sece prowadzi pan Tomasz. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evcyk Re: tarot pytanie IP: 80.50.214.* 27.10.06, 15:05 no wlasnie ja bylam w sece u jakiegos Tomka moze sie przeniosl bo wiem ze mial sie gdzies przenosic ale szczerze...to wydalam tylko kase i gadal gadal nawet go nie rozumialam o co mu lata wyciagalam karty a on mi regulki kart recytowal Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: tarot pytanie 27.10.06, 16:57 Żeby dobrze stawiać tarota, trzeba być psychologiem lub mieć zacięcie takowe i posiadać umiejętność dobrej interpretacji i kojarzenia faktów. Samo znaczenie kart można wziąć z książeczki, a znaczeń każda karta ma wiele. Ważne jest, żeby wybrać z tego i odpowiednio połączyć ze znaczeniem innych kart, żeby wyszła jednolita interpretacja. Inaczej po prostu ktoś rozłoży nam karty i nic więcej. Żadna wróżba z tego nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wileka lula;) hehe dobre ja czytam z kuli.. IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 27.10.06, 20:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 18:49 wróżyłam sobie z opisem - wszystko się sprawdziło - śmierć taty, narodziny dziecka, zmiana miejsca zamieszkania, utrata pracy (a nigdy bym nie pomyślała ) ... - dzięki - chyba się przejdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 16:02 nikt już więcej tam nie był??szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:35 może ktoś wie ile kosztuje tarot u p.Tomasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt Re: tarot pytanie IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 01:36 Przeniósł się z SEKI na Kościuszki 10 na pierwszym piętrze obok Salsa Fewer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt STOP IP: *.prio138.trustnet.pl 28.10.06, 01:41 Obecnie dokonuje się różnicowanie funkcji tarocisty i wróżbity. pl.wikipedia.org/wiki/Tarotwww.pl.wikipedia.org/wiki/Tarot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:45 tarot u p.Tomasza kosztuje 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: tarot pytanie IP: 212.160.108.* 02.11.06, 14:05 Czy ktoś zna może nr tel do pana Tomasza? albo do jego nowego sklepu przy kościuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: tarot pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:22 chyba trzeba miec duzo odwagi, żeby zdecydować się na cos takiego... nie wiem, czy chciałabym zdobyc wiedzę o przyszłości, jak kolwiek na to nie spojrzeć, z dystansem czy bez, zawsze pozostaje niepokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiryt Re: tarot pytanie IP: *.prio138.trustnet.pl 02.11.06, 19:12 Nr. telefonu do Tomka z księgarni ezoterycznej to 508 370 474 Przyjmuje teraz na Kościuszki 10 to jest kamienica przelotowa z Kościuszki na plac Jacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: tarot pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:03 O rany!!! Płacicie 50zł za tarota??? zwariowałyście??? Ja jeźdzę do Pani do lublinca i jak zapytałam ile place odpowiedziała "co łaska". Też sie wszystko sprawdziło, zreszta byłam juz kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Do Andzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:17 Andzia jak mozesz to podaj namiary adres i tel. do tego lublińca. Odpowiedz Link Zgłoś