Dodaj do ulubionych

2012 rok w Polsce

28.10.06, 22:28
www.e2012.org - podpisujcie się pod listą poparcia dla zorganizowania Mistrzostw
Europy w piłce nożnej 2012 w Polsce i Ukrainie. Wspólna kandydatura. Podpisujcie
się. Więcej na stronie... Korzyści jest wiele.... Nowe inwestycje w kraju,
duży wzrost gospodarczy, nowe drogi i autostrady, nowe stadiony, dużo więcej
turystów , dzieki którym wzbogaci się nasz kraj. Popierajcie! Warto... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tak i nie Re: 2012 rok w Polsce IP: *.prenet.pl 28.10.06, 22:30
      do tego roku to PiS-uar zniszczy doszczetnie nasz kraj a mistrzostwa to
      zorganizuja na łoce okolo rzeki:)
    • Gość: Pawel Re: 2012 rok w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:35
      i jakie posmielisko na caly wszechswiat, z ePolska wyrecza sie FIFA aby
      osiagnąc rozwoj kroaju bo sami nie potrafimy sie zmobilizowac...WSTYD!!!!

ja napewno nie zaglosuje! wrecz przeciwnie!
      • bozek17 Re: 2012 rok w Polsce 29.10.06, 01:27
        Jak Polska zorganizuje EURO ta rzeczywiście będzie koniec świata ;-)
        • harry1983 Re: 2012 rok w Polsce 29.10.06, 01:44
          Może i zorganizuje - i to będzie jedyna szansa, żeby Polscy piłkarze w jakimś Euro zagrali - w końcu gospodarz i poprzedni mistrz zawsze mają wstęp bez eliminacji.
    • diabel_piszczalka Re: 2012 rok w Polsce 29.10.06, 01:49
      Czytając tytuł myślałem, że chodzi o zapowiadany koniec świata :)
    • Gość: wypoczęty K2 !! Się śmiejcie ..... my wbrew pozorom mamy szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:55
      Już mi nie chodzi o sam wzrost gospodarczy, rząd itp dzisiaj daruję to sobie.
      Chodzi mi o to że niezależnie jaki będzie rząd czy zarząd PZPN to mamy bardzo realne szanse na EURO 2012 a jako dowód dodam to że 3/5 delagatów UEFA jest za naszą kandydaturą, a to że nie ma dróg, stadionów, i części infrastruktury to jest w zasadzie plusem, bo wszystko powstanie od nowa, nic nie bedzie trzeba przebudowywać.

Nie jestem wcale jakimś Hurra optymistą, polacy nie są wcale Gorsi od węgrów-chorwatów a tym bardziej od wiecznych krzykaczy i brudasów włochów.

.....................

Pozbędźmy sie wreszcie kompleksów przed zachodem że oni są od nas lepsi pod każdym względem. Oni poprostu mieli tą szansę żyć 50 lat więcej w demokracji i to ich od nas odróżnia. Ja się podpiszę !!!
      Wspomnicie moje słowa w kwietniu
      • Gość: k2 Re: Się śmiejcie ..... my wbrew pozorom mamy szan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:57
        dodam że nasze wnioski były ocenione jako wzorowe, a i sama organizacja przez nas ME to dla UEFA ogromne oszczędności
        • jezyk_angielski Re: Się śmiejcie ..... my wbrew pozorom mamy szan 29.10.06, 11:33
          Racja! Popierajmy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka