Gość: młody IP: *.realestate.net.pl 28.10.06, 23:06 Ile kosztuje zarejestrowanie samochodu z innego woj.chodzi mi o opłaty w Urzędzie Miasta Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paolo Re: Cena rejestracji samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 00:01 to nie ma znaczenia czy on jest z czestochowy czy z innego wojewodztwa.... chodzi tylko o to, ze jak nie ma czestochowskich numerów to do podstawowej oplaty za wydanie nowego dowodu rejestracyjnego i oplaty za pojemnosc, dochodzi koszt nowych tablic rejestracyjnych. Ile kosztuje? hmm ciezko mi teraz powiedziec...ale zawsze mozesz tam zadzwonic i sie zapytac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowiec Re: Cena rejestracji samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:07 ostatnio 167,5 ale nie wiem czy sie coś nie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Cena rejestracji samochodu IP: 80.54.173.* 29.10.06, 08:54 www.czestochowa.um.gov.pl/urzad/sprawy/karta?symbol=TEG008 Tam jest wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś