Gość: atos IP: *.prenet.pl 28.10.06, 23:30 za ile byscie sprzedali psa(suczke) amstaffa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: głupi? Re: pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:33 A dlaczego kupiłeś takie groźne bydle jeśli nie potrafisz się z nim zaprzyjaźnić? Psa kupuje się na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: pies IP: *.prenet.pl 28.10.06, 23:36 co ty stary pierdo...??? pytam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: 3 Amstaffy w czestochowskim schoronisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:14 I masz za darmo :) oto fotka jednego z nich: [img]www.imagefap.com/image.php?id=3666921[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: pies IP: *.prenet.pl 28.10.06, 23:37 poprostu potrzebuje suczki chopie co z toba?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: pies IP: 212.160.86.* 04.11.06, 15:15 jesteś bez serca kupuje sie psa poto aby go kochać przytulać całować zapewnić mu prawdziwy dom i miłość a w twoim przypatku kupiłeś go tylko poto aby na nim zarobić??? pies to tak jak małe dziecko !! ja np z moim nie moge sie rozrac na 5 min a co dopiero ty chcesz sie rozstac z nim na całe życie .współczuje tenu psu że jest w takiej rodzinie jaką ty mu stanowisz!!!!WSPÓŁCZUCIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka Re: pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 19:18 hm... ktos się zapytał za ile sprzedać psa, a został zoofilem, nieczułym sadystą i głupcem :/ po co Ci było takie pytania zadawać?:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: pies IP: 212.160.86.* 05.11.06, 15:07 popieram liske!!!jeśli chcesz sprzedać psa to poco go wogóle kupowałeś ?? pies nie jest zabawką jak sie znudzi to ją wyrzucę NIE!! to zywe stworzenie potrzebujące stałej opieki i miłości.poprostu jesteś egoistą i materialistą tyle ci powiem!!!!.powinno ci być wstyd .jeśli nie to jesteś nie wrażliwy .wstydż sie.nie bedę pisać już bo szkoda tylko czasu i tak nic nie zrozumiesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka Re: pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:42 Gość portalu: optymista napisał(a): > popieram liske!!!jeśli chcesz sprzedać psa to poco go wogóle kupowałeś ?? pies > nie jest zabawką jak sie znudzi to ją wyrzucę NIE!! albo mnie się wydaje, albo ludzie nie rozumieja tego co czytają :/ zupełne przinaczenie tego co napisałam:/ Odpowiedz Link Zgłoś