Dodaj do ulubionych

Poseł Giżyński

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:28
Czytaliście artykuł o Pośle Giżyńskim??
Ciekawy - polecam!!!
www.e-tygodnik.pl/?p=p_44
Obserwuj wątek
    • Gość: Menel Re: Poseł Giżyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:31
      Ten Gizynski to jakis papierowy kandydat-jakby nie chcial zostac prezydentem,
      ale kandydowac musi jako lider PiS-u w Cz-wa.

Ni to strony nie ma,ni to sie jakos lansuje w mediach-a na plakaty kase dostal
      to wisi w tramwajach z mina srajacego kota
      • Gość: Izka Re: Poseł Giżyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:34
        Dobry artykuł, i w większości prawda - Gawrońskiego znam - oszołom straszny,
        jestem w stanie się założyć o 1 tys ze moimo jedynki nie zostanie radnym,
        ludzie go znają i na takich jak on nie oddadza glosu - to nie przejdzie.
        A co do portalu to robi sie ciekawy, wreszcie niezalezne medium w tym zmeczonym
        miescie !
    • Gość: :) Re: Poseł Giżyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:44
      :) niezle
      • Gość: Mamcie Re: Poseł Giżyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:25
        A może ktoś wie więcej o planach Giżyńskiego wobec Czesława Janiszewskiego?
        Wspomniał o tym kiedy był pytany o powody nie kandydowania swego mistrza do
        rady.
        • Gość: Wlodek Re: Poseł Giżyński IP: *.vf.shawcable.net 30.10.06, 18:51
          -
          Najgorsze jest to, że poseł zamiast stawiać na ludzi sprawdzonych, przed
          wyborami urządził łapankę.

To w koncu nic dziwnego w tej firmie. Praciez caly PiS tak dziala.
          A to zlapie Leppera, a to innego Giertycha, albo podlapuje niejaka Beger:)))

Proszę sprawdzić. Z pierwszego miejsca z listy PiS w okręgu obejmującym Północ,
          Zawodzie, Mirów i Wrzosowiak, startuje niejaki Artur Gawroński - żali się
          kandydatka na radną. - Zdaje pani sobie sprawę, że ten pan zakładał w
          Częstochowie Obóz Narodowo - Radykalny?

A to ciekawe. Zupelnie nie rozumiem, czemu wodz kaczor tak sie pieni na
          brunatna Eryke Steinbach skoro zupelnie nie przeszkadzaja mu male adolfki we
          wlasnych szeregach.
          I jeszcze jedno mnie zastanawia. Co onr-ek [chiba prawdziwny Polak] robi w w
          towarzystwie ludzi o czystopolskich nazwiskach jak np Wasserman, czy Giertych i
          ich kumpel Lepper.... i paru innych.
          Nie zebym mial cos przeciw nazwiskom, bo mnie cudze dziadki i babki zupelnie
          nie interesuja, ale skoro ten element specjalizuje sie w
          tropieniu "niepolskosci", to powinien sie od takich trzymac z daleka.
          Ale co innego "poglady", a co innego ciag na koryto, co widac po antyUEmanach z
          LPR-u. Do UE nie, ale po koryto ...to juz biegiem, bo solidne
          • adrian_borys Poseł Giżyński 30.10.06, 22:19
            nr 1 na liście PiS-u w okręgu nr 3 mówi sam za siebie. Nie lubię PiS-u ale
            chyba nie mogli znaleść lepszego sposobu na odepchnięcie od siebie wyborców. No
            cóż powinienem się cieszyć, bo głosuję za PO ale zawsze istnieje ryzyko, że
            Gawroński dostanie się do rady miasta, w końcu dużo osób zagłosuje nie mając
            pojęcia kim jest, po prostu na nr 1 :(

www.adrianborys.pl/
            nr 6 lista 5 (PO)

POzdrawiam
            • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Poseł Giżyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:24
              Borys zamknij sie i przestan pisac bo zygam jak cie czytam leszczu
            • adrian_borys Re: Poseł Giżyński 31.10.06, 22:40
              mała errata do wpisu :) Jak widzę to troszkę pochopnie oceniłem kandydaturę.
              Chodzi o to, że obecna działalność kandytata o którym mowa jest bardziej
              poważna, a dokonując poprzedniego wpisu znałem kandydata tylko z mało ciekawej
              strony (mam nadzieję, że już można o niej pisać w czasie przeszłym). Należy
              mieć nadzieję, że to trwała zmiana, bo jak wspomniałem Artur Gawroński zapewne
              dostanie się do rady z 1 miejsca. A że zależy mi na naszym mieście więc liczę
              na to, że będzie energicznie działał na rzecz jego rozwoju. Niezależnie od
              przeszłości i barw partyjnych... Mam taką nadzieję, tym bardziej, że zostanie
              radnym z mojego okręgu.

POzdrawiam
          • Gość: Gil Re: Poseł Giżyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 07:11
            Wszyscy zainteresowani wyborami wiedzą, że Wrona bardzo chciał przechwycić
            Gawrońskiego do startu ze Wspólnoty.Ponieważ się na to nie zgodził, to teraz go
            atakuje. Jak przystało na prezydenta.Ale żeby aż pismo wydawać na tę
            okoliczność używając do tego jakiegoś lekarzyny, no to już widać strach przed
            nadchodzącymi zmianami.Brawo panie Arturze. Nigdy nie wzbudzał pan takiego
            zainteresowania swoją osobą jak teraz.Widać coś pan musi mieć skoro przed panem
            tak portkami trzęsą.
        • Gość: babinicz Re: Poseł Giżyński IP: *.orange.pl 30.10.06, 20:49
          Giżyński to papierowy tygrys typowy częstochowski drobny cwaniaczek.etygodnik
          robi się ciekawy.Trzymać tak dalej
          • Gość: Ja Re: Poseł Giżyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 07:15
            Zemsta jest slodka...Polecam materiał w innym tygodniku www.gazetacz.com.pl'
            tam znajdziecie prawdę o najdroższej władzy w mieście i dowiecie się co tak
            naprawdę zrobił Wrona, polecam ,pozdrawiam.
    • Gość: gg dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:58
      ja jeszcze zapytam o Gazete Czestochowska, jak żona posła - jest redaktorem
      naczelnym tej gazety moze pisac takie rzeczy o Wronie? czyli kontrkandydacie?
      a gdzie wstyd?
      • Gość: M Re: dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:32
        Żona posła jest red.nacz. tego tygodnika nie od dzisiaj, nie znam jej
        osobiście, ale nie onia tu przecież chodzi.Ona jest tylko pracownikiem gazety.
        Wszyscy wiedzą, że to nie ona kształyuje tygodnik, a jej mąż.Ważne jest to, że
        to co tam jest napisane to wyłącznie udokumentowana prawda.Jeżeli ktoś umie
        korzystać z internetu, to takie dane o UM łatwo znależć. Nie ma się co
        denerwować, trzeba wreszcie otworzyć oczy na tę wronią rzeczywistość.Myślę, że
        obecnie rządzący prezydent, jeśli nim mimo wszystko pozostanie, to będzie to dla
        niego najwyższy wymiar kary.Wtedy dopiero się zacznie...
        • Gość: Kisimo Re: dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:26
          Giżyński nie ma najmniejszych szans, Halinka jako takie, ale wszyscy dobrze
          wiedza ze Tadzio ma najwieksze. A tu na forum najbardziej pienia sie Ci którzy
          wiedza ze Wrona i tak wygra i nie wiedza co ze soba zrobic, Tadziu pokaz im na
          co cie stac
          • Gość: banita Re: dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:59
            Jak złodziej przeciwko któremu toczy się sprawa, może kandydować na prezydenta
            Cz-wy. Ta Polska jest chora. A na dodatek on jeszcze reprezentuje Prawo i
            Sprawiedliwość. Jakie on prawo i jaką sprawiedliwość reprezentuje.
            • Gość: Członek PiS Re: dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:55
              Zadna sprawa nie toczy się przeciwko naszemu kandydatowi, natomiast toczy się
              przeciwko innemu, nie będę wymieniać nazwiska, bo narazie nie ma
              potrzeby.Pomyliłeś pewnie Giżyńskiego z Gułą, ale to już twój problem, a nie
              pana Giżyńskiego.Chodzi wyłącznie o pana Gułę, byłego wojewodę
              częstochowskiego.Takimi wpisami wprowadzasz społeczeństwo w bład.Myślę, że
              wykorzystujesz tu fakt, że obaj wymienieni panowie w przeszłości piastowali te
              stanowiska.Pan Guła nigdy nie był w PiS-ie,związany jest natomiast z Wspólnota
              Tadeusza Wrony
              • Gość: To ten Re: dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:29
                To ten za czasów którego /Wrony zresztą też/ przepadły w Filharmonii pieniądze ?
          • Gość: Hmm............... Re: dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:48
            Mylisz się. Największą szansę mają /i wygrają napewno/ Ci, którzy milczą i są
            niewidoczni - jakby.
    • Gość: xxy Re: Poseł Giżyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:08
      stawiam tylko na GIZYNSKIEGO na plakacie inteligentna tważ przystoinego faceta
      poruwnajcie ja z wronim dziobem , wygląda okropnie jak by go tydzień moczyli w
      wodzie utelnionej 10% albo w innym silnym odplamiaczu, plakaty i inne materiały
      reklamowe fatalne , mimo wielkiego wysiłku wiekszej częsci praconików urzedu
      miasta wyslanych na czas kampani do usuwania plakatów przeciwników bardzo
      słabo , nic dziwnego jaki pan taki kram. Duzo lepiej prezentuje sie gruszka.
      • Gość: xyzLOL Re: Poseł Giżyński IP: *.inds.pl 31.10.06, 21:36
        buehehehehe...tyle moge powiedziec o Twoim poscie :D
        • Gość: Ja Re: Poseł Giżyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:54
          To trochę mało i niezbut inteligentnie.Ten się śmieje, kto sie śmieje
          ostatni.Dlaczego do świadomości niektórych nie dociera , właściwie to złe
          słowo,bardziej pasuje , jak powiem,,że zatykacie sobie uszy wroniaści na słuch
          o tym ,jak wiele złego wyrządził Wrona .
          • spoldzielca Re: Poseł Giżyński 01.11.06, 00:06
            Jak widzę teksty na zamówienie przed wyborami mające na celu pisanie plotek na
            mój temat to coraz bardziej mnie to śmieszy.
            Rozumiem, że ponoszę winę za swoją działalność dla mieszkańców i widzę już
            panikę w oczach wielu, którzy boja się mojej osoby.
            Rozumiem, że przejrzyści kandydaci nie potrafią zorganizować spotkania
            wyborczego ze swoimi wyborcami w swoim miejscu zamieszkania takiego jak ja
            zorganizowałem dla mieszkańców Północy rozklejając 450 plakatów. Prowadzą więc
            zakulisowe ataki na moją osobę.
            Czy to zemsta za skierowanie sprawy przeciwko miastu do prokuratury za
            sprzedaż nieruchomości zabudowanej czy za to, że nie poparłem obecnego
            Prezydenta w wyborach?
            Może dlatego, że ja nie jestem chłopcem z plakatu i nie działam od wyborów do
            wyborów?

Artur Gawroński

Mam dobrą wiadomość dla mieszkańców ze spółdzielni „Naszej Pracy” dziś właśnie
            udało nam się wygrać sprawę pełnego zwrotu za wymianę stolarki okiennej wraz z
            odsetkami. Mimo zmiany regulaminu na niekorzyść mieszkańców.

Zainteresowanych serdecznie zapraszamy na spotkania Krajowego Związku
            Lokatorów i Spółdzielców i Polskiego Ruchu Uwłaszczeniowego, w każdą pierwszą
            środę miesiąca o godzinie 16:00 w siedzibie OBYWATELSKIEGO RUCHU OBRONY
            BEZROBOTNYCH W CZĘSTOCHOWIE UL. PIŁSUDSKIEGO 31 lub w każdą drugą środę
            miesiąca o godzinie 16:00 w siedzibie Ligi Rodzin Polskich w Al.N.M.P.61

• Gość: Wlodek kandydat Gawronski IP: *.vf.shawcable.net 02.11.06, 03:32
              > Czy to zemsta za skierowanie sprawy przeciwko miastu do prokuratury za
              > sprzedaż nieruchomości zabudowanej czy za to, że nie poparłem obecnego
              > Prezydenta w wyborach?
              > Może dlatego, że ja nie jestem chłopcem z plakatu i nie działam od wyborów do
              > wyborów?
              >
              > Artur Gawroński
              >
              > Mam dobrą wiadomość dla mieszkańców ze spółdzielni „Naszej Pracy”

Jako spoldzielca z naszej pracy chcialbym spytac onie o stolarke, a o onr-wska
              ideologie.
              Bardziej niz na zwrocie za wymiane okien zalezy mi, zeby wsrod radnych nie
              platal sie facet z neofaszystowskimi pogladami.
              Wodz Giertych odcial sie od pogladow dziadka Jedrzeja....teraz kolej na innych
              ich wyznawcow.
              Wsrod znanych mi Gawronskich onr-wcow nie bylo, za to byli wsrod "vizytorw"
              Auschwitz
              • spoldzielca Re: kandydat Gawronski 02.11.06, 07:46
                Gość portalu: Wlodek napisał
                > Bardziej niz na zwrocie za wymiane okien zalezy mi, zeby wsrod radnych nie
                > platal sie facet z neofaszystowskimi pogladami.
                > Wodz Giertych odcial sie od pogladow dziadka Jedrzeja....teraz kolej na
                innych
                > ich wyznawcow.
                > Wsrod znanych mi Gawronskich onr-wcow nie bylo, za to byli wsrod "vizytorw"
                > Auschwitz

Myślę, że moja wypowiedź przeciwko karze śmierci powinna dać odpowiedź na moje
                poglądy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=45951802&a=46055123

Pozdrawiam
                Artur Gawoński
                • Gość: Wlodek Re: kandydat Gawronski IP: *.vf.shawcable.net 02.11.06, 14:19
                  > Myślę, że moja wypowiedź przeciwko karze śmierci powinna dać odpowiedź na moje
                  >
                  > poglądy.
                  >
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=45951802&a=46055123>
                  > Pozdrawiam
                  > Artur Gawoński

A co z reszta?
            • Gość: Łysy Re: Poseł Giżyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:07
              Oj Artur Artur znam Cie od lat mieszkam obok w bloku i widze że autorzy
              artykułu w portalu www.e-tygodnik.pl nie wiele sie pomylili. Cale szczescie ze
              ludzie wiedza ze nie awrto na ciebie glowoswac i twoje szanse sa mizerne bo
              jesli mialbys wejsc do rady miasta to ja juz wole w radomsku mieszkac
      • Gość: L i D razem Lepszy Giżyński niż Wrona-każdy będzie lepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:42
        niż Wrona. Mam nadzieje, że wygra Matyjaszczyk ale jeśli nie to każdy będzie lepszy niż Wrona. Wrona zniszczył Częstochowę.
        • Gość: XXX Re: Lepszy Giżyński niż Wrona-każdy będzie lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 19:40
          Giżyński wygra te wobory,dlatego,że nie jest oszołomem.Jest normalny, za co go
          inni nie lubią, bo uciera im nosa.
          • Gość: efef Re: Lepszy Giżyński niż Wrona-każdy będzie lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 02:01
            tak. w konstelacji Oriona.
            • angmar1 Re: Lepszy Giżyński niż Wrona-każdy będzie lepszy 02.11.06, 20:59
              Giżynski to najlepszy kandydat na prezydenta facet z zasadami ja nie zagłosuje
              na Wrone ani na Rozpondkową bo oni mieli już swoje 5 minut pozostawili miasto w
              długach !!!
              • Gość: observer Re: Lepszy Giżyński niż Wrona-każdy będzie lepszy IP: 212.87.244.* 02.11.06, 21:10
                ngmar1 napisała:

> Giżynski to najlepszy kandydat na prezydenta facet z zasadami ja nie zagłosuje
                > na Wrone ani na Rozpondkową bo oni mieli już swoje 5 minut pozostawili miasto w
                >
                > długach !!!

Towarzyszu z PISu.
                Efektywność Giżyńskiego w Sejmie jest odwrotnie proopocjonalna do zadłużenia
                miasta przez kończącego właśnie swoją prezydenturę.
                Giżyńki to miłośnik Rydzyka i w ogóle..........
                Socjalizmowi PISu mówimy nie.
                Rozpondkowa ,gdy była wiceprezydentem nie odpowiadała za decyzje Wrony,nie
                leżało to w jej kompetencji.
                • Gość: do obcerver-a Re: Lepszy Giżyński niż Wrona-każdy będzie lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:33
                  "Towarzyszu z PISu",- tak to mówisz, jakby szczał.
                  • Gość: jakbyś Re: Lepszy Giżyński niż Wrona-każdy będzie lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:34
                    szczał, obcerverus.
                • Gość: gg Re: Lepszy Giżyński niż Wrona-każdy będzie lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:17
                  cos podobnego. chciałam ale nie musiałam.... heheheh fajne była wiceprezydentem
                  ale była w opozycji do swego szefa?
                • Gość: angmar1 Re: Lepszy Giżyński niż Wrona-każdy będzie lepszy IP: 212.160.250.* 03.11.06, 11:34
                  sluchaj głąbie nie należe do PISU to po pierwsze, a to co się dzieje w trakcie
                  panowania wrony to lizanie duby paulinom ,rozpondkowa jest nie wiele lepsze za
                  swojej kadencji wyremontowała z pieniedzy podatnikow zawodzie wiesz jak ci to
                  odpowiada to ok ja mam swojego kandydata Giżynskiego ale nie dlatego że jest z
                  PiSu tylko dlatego że to mądry gość jak masz coś konkretnego na niego to napisz
                  bo to co teraz napisałeś to jak by ci się sr.. chciało !!!
                  • Gość: observer Re: Lepszy Giżyński niż Wrona-każdy będzie lepszy IP: 212.87.244.* 03.11.06, 12:17
                    Gość portalu: angmar1 napisał(a):

> sluchaj głąbie nie należe do PISU to po pierwsze, a to co się dzieje w trakcie
                    >
                    > panowania wrony to lizanie duby paulinom ,rozpondkowa jest nie wiele lepsze za
                    > swojej kadencji wyremontowała z pieniedzy podatnikow zawodzie wiesz jak ci to
                    > odpowiada to ok ja mam swojego kandydata Giżynskiego ale nie dlatego że jest z
                    > PiSu tylko dlatego że to mądry gość jak masz coś konkretnego na niego to napisz
                    >
                    > bo to co teraz napisałeś to jak by ci się sr.. chciało !!!

Co za poziom.Dno.
                    Być może pasujący do fanatycznych zwolenników PISu.
                    Giżyński jest mądry według twojego kryterium,szkoda że jest nieefektywny w
                    sejmie,jak całe PIS.Jaka praca poselska,taka ewentualna prezydentura.
                    sejm.gov.pl
                    Oceńmy i podliczmy.

Wrona u paulinów,a Giżyński u Rydzyka w Toruniu.
                    Z tych dwóch, paulini a Rydzyk,to jak woda i ogień.

www.gazetacz.com.pl/artykul.php?idm=227&id=54

Alleluja i do przodu.Tak Rydzyk pozdrawiał Szymka w Toruniu??
                    Czy inaczej?

• Gość: observer Re: Lepszy Giżyński niż Wrona-każdy będzie lepszy IP: 212.87.244.* 03.11.06, 12:18
                      gazetacz.com.pl/artykul.php?idm=227&id=54
                      • Gość: observer Link IP: 212.87.244.* 03.11.06, 12:21
                        www.gazetacz.com.pl/artykul.php?idm=227&id=5436
                        • Gość: angmar1 Re: Link IP: 212.160.250.* 03.11.06, 19:30
                          Dostosowałem się poprostu do twojego poziomu TOWARZYSZU to primo. Secundo
                          uogólniając cały PIS jako zły i niepredystynowany do władzy ubliżasz milionom
                          wyborców. Tertio ocenę rządów koalicji rządzącej zostawmy do kolejnych wyborów.
                          A po ostatnie i najważniejsze co wiesz na temat pracy pana Giżyńskiego skoro
                          TWój kandydat nie był wcale lepszy przez okres swojego posłowania, może jakieś
                          merytoryczne zarzuty wobec mojego kandydata a nie kalumnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka