Gość: aga339 IP: *.apus-net.pl 01.11.06, 19:47 Witam serdecznie , czy ktos moze mi powiedziec coś na temat przedłużania włosów , chciałabym tego spróbowc ale nie wiem jaki salon kosmetyczny wybrac bo rózne sa ceny i opinie!! pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: przedłuzanie włosów IP: 62.29.160.* 02.11.06, 13:27 Polecam salon w Warszawie a dokładnie Panią Ilonę, warto się do niej przejechać (chyba żaden inny salon w Polsce nie ma takiego doświadczenia, co przy tej metodzie jest bardzo istotne). www.dome.com.pl/kontakt.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy salon "art hair" w Nowym Yorku :))))))) IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 02.11.06, 14:37 a ja polecam ....polecieć do Stanów a dokładnie do Nowego Jorku polecam panią Cindy....heheh jak juz tak mierzymy.,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka Re: salon "art hair" w Nowym Yorku :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:37 osoby "lekko snobistyczne" także maja prawo się wypowiedzieć... a Lucy od razu ironia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda__29 Re: przedłuzanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:52 Witam!!! Polecam metodę keratynową. PASEMKA ZAKOŃCZONE SĄ ŁUSKĄ KERARTYNOWĄ. PASEMKO I WŁASNY WŁOS ZGRZEWA SIĘ ZGRZEWARKĄ (TEMP. JAK W PROSTOWNICY - NIE NISZCZY WŁOSÓW). ŁĄCZENIA SĄ PRAWIE NIEWIDOCZNE. GDY ZGRZEWY STAJĄ SIĘ WIDOCZNE WŁOSY ZDEJMUJE SIĘ SPECJALNYM PŁYNEM. Nie polecam na microringi (przecinają włosy). W Częstochowie mozna zrobić takie zabiegi ale ceny w/g mnie są wygórowane za 1 pasemko liczą sobie ok. 15 zł (a żeby był ładny efekt to trzeba dać ok 150 pasemek). Ja robiłam sobie w W-wie (znalazłam ogłoszenie na Allegro i jestem bardzo zadowolona). Na naturalnych włoskach bardzo dobrej jakości razem z dojazdem wyszło mi 900 zł. Odpowiedz Link Zgłoś