Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:14 mam podana stronke i downloads ale nie wiem co dalej? ktore to wybrac moglby mi ktos to ladnie opisac? bede wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: =R= Re: łatki Windows do logowania mBAnk!!!!!! IP: *.tpnet.pl 10.11.06, 16:21 Jak tylko napiszesz w jakiś zrozumiały sposób o co Ci chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: łatki Windows do logowania mBAnk!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:24 hmmm no jak na stronie mBanku(bezpieczenstwo) podany jest link do sciagania łatek to jak w niego wchodze i wybieram po lewej Downloads to co dalej by sciagnac te łatki bo nie moge sie tam połapać dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: łatki Windows do logowania mBAnk!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:28 www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS03-005.mspx Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: łatki Windows do logowania mBAnk!!!!!! 10.11.06, 16:31 Ło matko!!! To już lepiej zainstaluj Firefoksa: www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ Przeczytaj: www.firefox.pl/bezpieczenstwo.html I po problemie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: łatki Windows do logowania mBAnk!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:54 a Ty tak łączysz sie z mBankiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: łatki Windows do logowania mBAnk!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:57 a czy jak sprawdzacie Certyfikat ogolny to wyswietla Wam się -Gwarantuje tozsamosc zdalnego komputera -Udowadnia Twoja tozsamosc zdalnemu komputerowi Bo mi tylko to to pierwsze zdanie -Gwarantuje tozsamosc zdalnego komputera ;/;/;/ uzywam internet explorer Odpowiedz Link Zgłoś