Gość: jedyny rozsądny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 01:15 Ile przeciętny "wszech"polak jest w stanie zerwać w ciągu 1 min, swojego życia plakatów konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lizka Re: "Wszech"polacy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 01:17 nie wiem, wiem za to,ile jest w stanie wypić, twierdząc, że jest abstynentem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apis Re: "Wszech"polacy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 01:22 a nie da sie wysłać ich na Białoruś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka Re: "Wszech"polacy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 01:23 nowym promem kosmicznym produkcji rosyjskiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
milyalbonie Re: "Wszech"polacy. 11.11.06, 01:29 jestem pod wrażeniem tej osobliwej grupy młodych niewyżytych chłopców, o różowych policzkach, delikatnym wąsie, zaniedbanym obuwiu i niedomytych newralgicznych częsciach ciała, dlatego uwazam, ze średnio inteligentny wszechpolak zrywając plakat, zjada go, wierząc, ze posiadzie wiedze na nim wydrukowana Odpowiedz Link Zgłoś