Dodaj do ulubionych

zgubiłam kluczyk do samochodu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:05
Ważne - zgubiłam dzisiaj wczesnym popołudniem kluczyk do samochodu. Pomóżcie,
czeka nagroda, kontakt na forum
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:13
      może do opla corsy?
      • Gość: lolek Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:16
        To moze napiszesz chociaz gdzie furka stoi?
      • Gość: Laura Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:38
        niestety nie
    • Gość: mieszkaniec Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.06, 17:43
      Droga Pani może są Biurze Rzeczy Znaleźonych w Sraży Miejskiej tel 986.
      Ja tam odnalazłem swoje
      • Gość: Laura Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:33
        Bardzo dziękuję za pomoc, już tam dzwoniłam. Jeśli mogę wiedzieć - Jak długo
        Pan czekał aż ktoś dostarczy tam kluczyki?
      • Gość: do laury Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: 80.54.169.* 12.11.06, 14:26
        ja znalazlem ostatnio kluczyk ale do mercedesa a clasa? czy to twoj ?
    • Gość: Qwerty Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:42
      napisz gdzie zgubilas te kluczyki
    • Gość: uczciwydobólu Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: *.man.czest.pl 11.11.06, 19:47
      Gdzie zgubiłaś, jaka furka i gdzie parkujesz, ew. nr rejestracyjny.
    • Gość: .. Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: 80.54.171.* 12.11.06, 14:46
      Jak nie masz kluczyków to po co ci furka.Powiedz gdzie ona stoi -to będziesz
      szukała i kluczyków i furki. Pa.
    • nalesniku Re: zgubiłam kluczyk do samochodu 12.11.06, 16:47
      i napisz jeszcze czy masz duze cycki.
    • anuk_anuk Re: zgubiłam kluczyk do samochodu 12.11.06, 22:58
      Bardzo Ci wspolczuje. Nie dalej jak w zeszlym miesiacu spotkalo mnie to
      samo.Zgubilam kluczyk do sluzbowego auta. Tyle tylko, ze mieszkam i pracuje w
      Niemczech, a kluczyk wysunal mi sie z torebki w duzym domu handlowym. Nie dosc
      ze cala obsluga sklepu i klienci szukali ze mna, to zostalam natychmiast
      skierowana do informacji, gdzie kluczyk juz na mnie czekal. Uznalam to za "6" w
      totka i pomyslalam, ze u nas (w Polsce) to raczej niemozliwe. Predzej ktos
      wrzuci do kosza, niz zwroci, tylko po to zeby na zlosc zrobic i teraz czytajac
      te idiotyczne komentarze, wiem ze mialam wielkie szczescie, ze to nie ten
      kraj...
      • Gość: laura Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:25
        Dzięki za szczerość, do dziś nie znalałam tych kluczyków, tak jak piszesz
        pewnie ktoś przez złośliwość je wyrzucił, bądż trzyma w domu.
        • Gość: jola Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: *.hcz.com.pl 15.11.06, 09:59
          ja tez zgubiłam kluczyki w lutym i do tej pory nie znalazłam.
    • Gość: ddd Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: 80.54.171.* 12.11.06, 23:06
      A czytaliście że facet znalazł dow osobisty i zgłosił fakt na policji i przez
      to został mu przedstawiony zarzut w sądzie POSIADANIE NIESFOJEGO
      DOKUMENTU.Czyli u nas w Polsce lepiej wyrzucić jak się coś znajdzie, bo cie
      oskarżą.
      • Gość: lolek Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:31
        Takich histori juz wiele slyszalem, glownie z telewizji. Wynika z nich ze lepiej wyrzucic te dokumenty niz je oddac...
    • Gość: Olga Re: zgubiłam kluczyk do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 09:54
      W wakacje równiez zgubiłam kluczyk od auta w markecie i od razu udałam się do
      tzw. recepcji z pytaniem czy ktoś nie znazł go - byłam milo zaskoczona jak Pani
      zaczęła mnie wypytywać o szczególowy jego opis a następnie wręczyła mi ten
      kluczyk. Jednak Polska to normalny kraj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka