Gość: zjort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:38 Poszukuję lekarza leczącego głodowką i wodą prosze o namiary jesli państwo coś wiedzą na poczte gazety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: poszukuję lekarza leczącego głodem i wodą IP: *.prenet.pl 11.11.06, 20:43 To juz do takiego czegos trzeba az lekarza? Chyba psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewkaaa Re: poszukuję lekarza leczącego głodem i wodą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:57 popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieracz Re: poszukuję lekarza leczącego głodem i wodą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:26 również popieram..leczyc się i to biegusiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Mój znajomy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:46 opowiadał mi o takim leczeniu. Co dzień dostawał od lekarza zaklejoną kopertę z wytycznymi i przychodził z nią do domu. Otwierał, czytał i wykonywał zalecenia. Za każdym razem było napisane "nic nie jeść, napić się wody i iść na dwór zrobić kupę (najlepiej na trawę). Jakież było jego zdziwienie, gdy siódmego dnia, w trakcie wykonywania ostatniej zaleconej czynności usłyszał głośne mlaskanie. To d... jadła trawę. (stary dowcip) Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Mój znajomy 12.11.06, 19:15 Zlam noge idz do lekarza tam porcje takie , ze cie zaglodza Odpowiedz Link Zgłoś