lekarz62 Przepadł Wrona 14.11.06, 14:35 Ma tylko 7 radnych na 28 w radzie Miasta Częstochowy. To jego największa porażka. Zwyciężyła Częstochowa. Brawo zmiany, brawo zmiany, Częstochowie potrzebny jest gospodarz typu Dudkiewicz co Wrocław rozwija a Częstochowa się zwija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: Przepadł Wrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:57 dodaj radnych zPiSu którzy raczej mu będą sprzyjali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty wrona Re: Przepadł Wrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:25 same ptaki zadza w panistwie ale w czestochowie nie muszą ... ;/ nic nie robi dał kase na włókniarz ale pozostaje raków ... niema zadnychnowych atrakcji imprez wiekszych itp tylko co zostaje zostac mocherem i isc do koscoła na 7 rano co dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
bmkms Prawie sami "goscie" na tym forum. Nie chce sie 14.11.06, 18:44 wystepowac stale pod tym samym nickiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 00:02 Proponuje pana Giżyńskiego PiS.. PO tylko chce popsuć wszystko w Polsce żebyśmy zeszli na psy a oni dopchali się tylko do koryta i nic nie zrobili dobrego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO NIE WRONA!!! Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:22 Tak znam go osobiście i nie wierze plotkom, bo to same fakty!! Wielki świętoszek, udaje kogoś kim nie jest...fałszywiec i tyle!!!! P.S.Znam jego i jego rodzinke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO NIE WRONA!!! Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:24 Acha...i nie jestem za Haliną specjalnie....ale wolę aby ona już została niż Wrona. Przynajmniej w porządku babka....nie przecina wstęg ani nie każe sobie rozkładać dywaników...itp. itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.man.czest.pl 15.11.06, 17:00 Wszystko dla mne jest beznadziejne.Oczywiście byłem na wyborach, głosowałem, ale wybierałem najmniejsze zło. Teraz nie mam już zupełne na kogo głosować. Wrona co on może zaooferować młodym ludziom. Nic!! Ale Rozpondkowa to samo. Normalnie głosowałabym na PO, ale w naszym mieście to nie ma sensu. Teraz konkurują ze sobą, walczą o prezydenturę, ale co by nie mówili to i tak Wrona i Rozpondek to to samo. Współpracowalie sobą przez tyle lat i będa to robić nadal. Co do wyborów do rady miasta to jestem wynikami załamany. W większości ludzie głosowali na miejsca a nie na ludzi. Do rady nie powchodziły osoby, które na to zasługiwały, za to znalazły się w niej ci, któzy przez ostatnie cztery lata nie robili nic i dotyczy to wszystkich formacji. Co do Pani Rozpondek to teraz walczy o głosy lewicy i w tym nie byłoby nic dziwnego, ale ludzie przecież nie otrzyma popracia za darmo. Coś im musi obiecać, a PO zarzekała się, że nigdy nie będzie współpracować z lewicą, a teraz co fajna koalicja w mieście SLD z PO. Ja odpadam. Pani Rozpondek dla mnie robi błąd układając się z lewicą. W większości elektorat tej patii i tak by na nią głosował - przeciw Wronie, a ona układając się z nimi zgadza się na współpracę. Szkoda tym mój głos straciła. Ciekawe jaki będzie bilans zysków i strat dla Pani Ropondek, czy rzeczywiście ten układ będzie jej się opłacał? Wiem, że wygrana w wyborach jest dla polityków najważniejsza, ale dla mnie nie za wszeką cenę. Naturalną koalicją w radzie miasta powinna być koalicja prawicowa PO, Wsólnota Wrony oraz PiS. Prawica nigdy jednak nie umiała zyć w zgodzie. Nestety. Była sansa, aby lewica nie współządziła, by bya w opozycji, al PO woli rządzić wspólnie z SlD. Szkoda Pozdrawiam koalicję SLD + PO Odpowiedz Link Zgłoś
olek969 Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu 15.11.06, 21:31 Niech tatek odejdzie pomysły typo ISO kosztyją i to nie mało a nic nie dało, ani nam mieszkańcom ani urzędnikom chyba że dodatkowe papierki do przerobienia nikomu nie potrzebne. A pomysł pracy całego Urzędu do 18 a nawet do 20 jak głosił na wiecach wyborczych pan wrona to już pzresada, znam lepsze zajęcia na wieczór niż chodzenie po urzędzie. A koszty związane z dłuższą pracą uzrędu to tego nie widzi. Gratuluję załogi panie tadku, czy oni nie mają rodzin a ich dzieci nie potzrebują mam, to nie uzrędnicy a super urzędnicy . Tak się składa że znam dwie osoby pracujące tam i też mają tego doś co się wyrabia w ich zakładzie pracy, to nie yrząd a supermarket gdzie przeciętny pracownik to nikt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravo!!! Trafnie! Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:43 Gratuluje, ale wrona i tak tego nie czyta, nie mówiąc o zrozumieniu - szkoda szłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaju Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:29 Popieram w 100%!!! Tam pracowala moja matka więc można sie było nasłuchac co sie dzieje... różnice, uklady, hierarchie. Premie - róznice od kilku tysięcy po kilkadizesiąt złotych w zależnosci od piastowanego stołka i ukłądu. I ta kadrowa, któa robi co chce. Człowiek wygrywa konkurs ale i tak nie zostaje przyjęty do pracy. I jak Pan to skomentuje Panie Leśnikowski? Może nawet Pan i Szef o tym nie wiecie? Delegacje zagraniczne dla "wyjatkowych". No i jak napisał poprzednik - prosze podac koszty utrzymania dwóch budynków do 18 lub 20 - za pieniądze oczywiscie podatników! A dodatkowo po nowym roku budynek na katedralnej, bo jakies wydziały tam mają miec siedzibe. Ciekwawe jak ci ludzie tam wyjdą o 20? Dzielnica przednia!!! Chwała, że kobieta siedzi na emeryturze bo chyba by zeszła tam śmiertelnie. Prasa pisze o mobbingu w hipermarketach... może wypowiedzcie sie urzednicy jak wam sie pracuje?? Pozdrawiam emerytowanych urzedników i obesnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:38 Dziwi mnie i przeraża to, iż ludzie są tępi w Częstochowie i nic nie rozumieją. Ta farsa, te rozgrywki teatralne pomiędzywroną a rozpondek - śmiechu warte. Też głęboko wierzyłem, że to jest takie jasne i ludzie zrozumieją i zagłosują na PRZYSZłOść. Pomyliłem się i mi żal tych ludzi, bo po roku już zrozumieją swój błąd. Do reszty powie jedynie : Czemu się nie szanujecie i nie głosujecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiec Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:41 Na pewno takiej koalicji nie będzie, gwarantuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiec Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:43 Myślę o PO+ SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:17 Giżyńki zachęca swoich wyborców aby w II turze głososwali na Rezpondek. To samo powinien zrobić Matyjaszczyk. Rezpondek to jedyna w tej chwili nadzieja dla Częstochowy, bo gdy zostanie Wrona pogrąży Częstochowę w kolosalnych długach, ponieważ ten gamoń nie umie pisać wniosków o dofinansowanie z UE. Czy wiecie, że w Katowicach odrzucają 80% wniosków Częstochowy bo zawierają błędy. Katowice śmieją sie z nas, że nawet małe miasteczka motrafią poprawnie formuować wnioski, a takich głupot jak są we wnioskach z Częstochowy to w życiu nie widzieli. Dlatego każdy komu choć trochę zależy na naszym mieście powinien głosować za Rezpondek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Niech to przeczyta nowy prezydent IP: *.prenet.pl 16.11.06, 09:38 Uczmy się od lepszych - proponuję przeczytać forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=52266711 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:33 Zgadzam sie z Tobą. Ona ma program typowo gospodarczy, jak PO wiem, że tworzyla go m.in. wspólnie z młodymi POwcami, których tam mają wielu. Dwóch zostało radnymi, a dwóm niewiele brakowało. Ma nad sobą pewien nadzór i musi sie liczyć z ludźmi. A Wrona jak ten bezpański ptaszek, sam o wszystkim decydował, a ludzi miał w nosie. Jestem przekonany, że tylko Rozpondek potrafi coś zmienic w mieście. Poza tym w sejmiku śląskim bedzie rządzić PO - więc dla nas dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oby p. Warzocha Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:16 w Katowicach, jak dojdzie do ponownego wronizmu odrzycił 100% wniosków z rąk tego dr...a. Bardzo Pana oto, Drogi Wojewodo, prosimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.prenet.pl 16.11.06, 19:15 Trzymam Cię za słowo, ale nie wierzę. Poczekamy, zobaczymy. Chciałbym abyś mówił prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 19:27 Myślę, że PO to głownie gwarantuje, ale też i osoba p. Rozpondek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:42 "zauwaz koleszko drogi, ze w tamtych czasach nie dalo sie nic zrobic i pozyskac funduszy z zewnatrz, aktualnie 90% inwestycji w miescie (ktorych i tak jest zamalo i moglo byc o wiele wiecej) pochodzi z funduszy UE" Klamiesz. Akurat Czestochowa nie pozyskala duzo kasy z UE (to jest wada Wrony), wiec niemal wszystko robione jest z pieniedzy miejskich. Tylko czemu, skoro wszyscy poprzednicy mieli podobne fundusze, nic nie robiono? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlatego,że Wrona Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:51 Dlatego,że Wrona chciał byc Panem ponad wszystkim , a nie miał argumentow merytorycznyc,to go olewali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:54 nowy wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie dlatego, że Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:26 Wrona stworzył częstochowski wronizm, szkodliwy społecznie i narodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekiełko Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:24 Polacy sami sobie stworzyli piekło na ziemi i to jest przykra rzecz. Sami sobie winni, bo źle wybierają. Głosują , ale nie wybierają tego co jest lepsze i perspektywne,lecz oddają głosy na to, co jest stare i do obrzydzenia małointeligentne i beznadziejnie. Jeszcze mogą w ogóle nie iść na wybory. Dokonują złego wyboru. Przypomina mi to koniec XIX wieku. Szkoda, wielka szkoda, "mądry Polak po szkodzie"-zrozumiemy za 1 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daj Boże Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:13 Ale koalicja z PiSem nie daje, niestety większości w radzie i to problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hKKl Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:47 Kto głosował na tego kretyna? Przyznajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADEK Re: Tadeusz Wrona i Halina Rozpondek w drugiej tu IP: 80.54.173.* 27.11.06, 11:03 KTO GŁOSOWAŁ ? - MOCHERY I KSIĘŻA. W MOJEJ PARAFII PROBOSZCZ OFICJALNIE POPIERAŁ NA AMBONIE I PRZED KOSCIOŁEM WRONE , ZADNEMU INNEMU KANDYDATOWI NIE POZWOLIŁ NA TO SAMO Odpowiedz Link Zgłoś