Gość: turysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:43 Ile moze ważyc bagaż?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamajca Re: DO podrozujacych samolotem. 13.11.06, 22:50 w zaleznosci od lini lotniczych 10 do 15 kg ale nawet jak przekroczysz ten limit o 2 kg to nie bedzie haij z tego powodu .... przynajmniej tak jest na lotach czarterowych ... a jak w tanich liniach lotniczych to szukaj na ich stronach www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: DO podrozujacych samolotem. IP: *.man.czest.pl 13.11.06, 22:55 w tanich liniah podreczny 10 kg a odprawiony 20 kg. i moga kazac doplacac jesli przekroczysz te ograniczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DO podrozujacych samolotem. IP: *.cable.ubr01.craw.blueyonder.co.uk 13.11.06, 22:51 zalezy ktora linia lotnicza lecisz.w centralwings bagaz ktory nadajesz moze wzyc 20kg a podreczny 5kg,nie polecam zeby miec nadbagaz bo sa za to duze oplaty 24zl za kg plus 40 zl za wystawienie rachunku za nadbagaz.W british airways mozesz miec 25kg bagazu nadanego plus 5kg podrecznego.Warto porownac ceny biletow pomiedzy british airways a centralwings bo czasem ta druga linia jest drozsza,mam na mysli ''Polskie tanie linie lotnicze''centralwings.Nie wiem jak jest w innych liniach wiem jedno ze w ryainair mozesz miec tylko jedna torbe do nadania za kazda nastepna placisz. Odpowiedz Link Zgłoś