Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy -u Falany

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:16
-czy chodził ktos na kurs Prawa jazdy do pana który ma na nazwisko Falana,nie
wiem jak nazywa się jego ośrodek tylko znajoma mi go polecała
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 85.158.196.* 14.11.06, 07:48
      Ogólnie gość dobrze uczy nawet dziewczyny zdawają za pierwszym razem!!!!
      Polecam śmiało możesz tam iść
      • Gość: kursantka Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.hcz.com.pl 14.11.06, 08:00
        L - Max - Kuliński też uczy dobrze. Nawet dziewczyny zdają za pierwszym razem.
        • Gość: hmmm Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:05
          TEKST CYT. NAWET DZIEWCZYNY .... JEST ŚMIESZNY, A CO KOBIETY SĄ GORSZE ??? RĘCE
          OPADAJĄ :-(((
          • Gość: żona instruktora Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 19:54
            do "hmmm" i do "kursantki" - zgadzam sie z tym . czasami ręce opadają - jak
            taka jedna wsiądzie za kierownicę to aż szkoda auta. Więć te dziewczyny co za
            pierwszym razem zdają tomają smykałkę do kierownicy , dobrego instruktora i
            duzo szczęścia,
            • Gość: hmmm... Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:14
              BRAWO< BRAWO< BRAWO.... wreszcie szczera odpowiedz
        • Gość: irma Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:56
          zgadzam sie z kursantka-jeżdziłam z kulińskim zdałam za pierwszym razem :))))
    • Gość: Były kursant Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:37
      Facet uczy swietnie !!! Wszystko dobrze i profesjonalnie wytłumaczone!! Ośrodek nazywa sie "Tempo" Polecam ten ośrodek wszystkim !! Zdałem za pierwszym ;)
      • Gość: właściciel żony Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:30
        • Gość: właściciel żony Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:35
          jak moja ślubna zdała za pierwszym razem to napewno mozna polecić gościa nadaje
          sie do tej roboty ja na jego miejscu woziłbym białe przedłuzenie
          sprzwiedliwości i lołbym połbach........ to moje odczucia po pierwszej prubie
          nauczenia mojej kobity jeżdzic
    • Gość: jbeata Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:07
      Polecam ... naprawde spoko gosciu, i co najwarzniejsze nauczył mnie dobrze
      jeżdzić bo zdałam za 1 razem ... gg2547257
      • Gość: aneta Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 217.116.110.* 16.11.06, 22:38
        tylko firma PROGRESS profesjonalnie tanio i skutecznie,podchodza rzetelnie do
        sprawy zdalam bez problemu egzamin.
    • Gość: Kasia Re: Prawo jazdy -u Skota IP: *.prenet.pl 16.11.06, 22:51
      Ja robilam kurs w ośrodku szkolenia kierowców SKOT na ul Prusa 18 (Raków) I
      bardzo sobie chwale wykladowcy i instruktorzy bardzo ladnie mnie nauczyli
      jezdzic zdalam za pierwszym razem. Wszystko potrafia wytlumaczyc mozna sie o
      wszystko zapytac Jestem bardzo zadowolona Pozdrawiam instruktora z OSK SKOT :)
    • Gość: Była kursantka Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 217.153.246.* 17.11.06, 14:12
      Posłuchaj swojej znajomej a nie będziesz żałował. Ośrodek znajduję się przy ul.
      Pułaskiego 25. nr tel. do K. Falany 604 589 504. Zrobisz ten kurs błyskawicznie
      i bez stresu. Wiem to bo sama chodziłam do p. Krzyśka.
    • Gość: hmmm Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:03
      ZASTANAWIAM SIĘ, SKORO TEN KRZYSIEK JEST TAKI REWELACYJNY, TO DLACZEGO MA TAK
      MAŁO KURSANTÓW I TAK KRÓTKO KURS ROBI ??? JEŚLI KTOŚ JEST DOBRY, TO OBROBIC SIE
      NIE MOŻE, CZY NIE TAK LOGIKA WSKAZUJE ????
      • Gość: rebus Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:10
        gosc jest spoko. naprawde dobrze uczy. zdalem za pierwszym razem.
        spokojny zrownowazony gosc. a ze ma szkole od nie dawna to juz inna
        sprawa. dlatego jest dobry bo sie przyklada do pracy. zalezy mu na
        klientach
    • Gość: aa Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:20
      ja tez wychodze z zalozenia ze jesli bylby taki dobry to by mial ludzi bardzo
      duzo ale to jest moja opinia a najlepiej to przy wyborze osrodka to sugerujcie
      sie opiniami swoich znajomych to najlepsza reklama.
      • Gość: greg Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:29
        wlasnie znajomi polecili mi pana krzyska!!!
        • Gość: Była kursantka Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 217.153.246.* 17.11.06, 18:46
          Być może nie ma tylu kursantów co inne, większe ośrodki nauki jazdy ale to
          dlatego że nie jest tak rozreklamowany. Jego ulotki nie wiszą w tramwajach ani
          autobusach. A gdyby miał tak mało kursantów jak mówicie z pewnością postarał by
          się o większą reklamę.
          • Gość: Misiu Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:03
            Falana - Super !!! Moja Cudowna Aniołkowata dziewczyna uczęszczała do Niego na kursy.
      • Gość: hmmm.... Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:12
        Nie zawsze opinia jest obiektywna !!!!! Czasami ludzie sie sobie nie
        odpowiadaja. To nie kwestia opinii
        • Gość: kaziu Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:21
          wlasnie,do niego chodza tylko ladne dziewczyny
          • Gość: Była kursantka Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 217.153.246.* 18.11.06, 12:27
            ładne dziewczyny? Nie przesadzaj jest też sporo facetów. Zresztą co to ma
            wspólnego z poziomem nauczania w tym ośrodku? Moim zdaniem nic.
            • Gość: Uwodziciel Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:49
              Wiedziałem, że to Ty...
    • Gość: ??? Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:16
      znowu kolejny erotoman - instruktore
      ile mozna wytrzymac ???
      • Gość: Była kursantka Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 217.153.246.* 19.11.06, 14:38
        Drogi ???, jeśli nie znasz tego instruktora to nie wypowiadaj się na Jego temat.
        Następnym razem przemyśl to co masz zamiar napisać.
        • Gość: kaziu Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:39
          no wlasnie,fajne dziewczyny i faceci-i stąd fajna atmosferka:))
          • Gość: Była kursantka Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 217.153.246.* 19.11.06, 18:51
            Na każdy kurs przychodzą fajne dziewczyny i świetni faceci, ale to od
            instruktora zależy atmosfera.
            • Gość: driver szkoly jazdy musza byc tez kontrolowane IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.06, 16:39
              nawet tutaj nauczyciele pownni byc po studiach, a nie jakis kursach.Pedagog
              powinien dawac przyklad nawet na nauce jazdy
    • Gość: . Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:00
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka