Gość: tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:16 -czy chodził ktos na kurs Prawa jazdy do pana który ma na nazwisko Falana,nie wiem jak nazywa się jego ośrodek tylko znajoma mi go polecała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 85.158.196.* 14.11.06, 07:48 Ogólnie gość dobrze uczy nawet dziewczyny zdawają za pierwszym razem!!!! Polecam śmiało możesz tam iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.hcz.com.pl 14.11.06, 08:00 L - Max - Kuliński też uczy dobrze. Nawet dziewczyny zdają za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:05 TEKST CYT. NAWET DZIEWCZYNY .... JEST ŚMIESZNY, A CO KOBIETY SĄ GORSZE ??? RĘCE OPADAJĄ :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona instruktora Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 19:54 do "hmmm" i do "kursantki" - zgadzam sie z tym . czasami ręce opadają - jak taka jedna wsiądzie za kierownicę to aż szkoda auta. Więć te dziewczyny co za pierwszym razem zdają tomają smykałkę do kierownicy , dobrego instruktora i duzo szczęścia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:14 BRAWO< BRAWO< BRAWO.... wreszcie szczera odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irma Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:56 zgadzam sie z kursantka-jeżdziłam z kulińskim zdałam za pierwszym razem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były kursant Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:37 Facet uczy swietnie !!! Wszystko dobrze i profesjonalnie wytłumaczone!! Ośrodek nazywa sie "Tempo" Polecam ten ośrodek wszystkim !! Zdałem za pierwszym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel żony Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel żony Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:35 jak moja ślubna zdała za pierwszym razem to napewno mozna polecić gościa nadaje sie do tej roboty ja na jego miejscu woziłbym białe przedłuzenie sprzwiedliwości i lołbym połbach........ to moje odczucia po pierwszej prubie nauczenia mojej kobity jeżdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbeata Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:07 Polecam ... naprawde spoko gosciu, i co najwarzniejsze nauczył mnie dobrze jeżdzić bo zdałam za 1 razem ... gg2547257 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 217.116.110.* 16.11.06, 22:38 tylko firma PROGRESS profesjonalnie tanio i skutecznie,podchodza rzetelnie do sprawy zdalam bez problemu egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Prawo jazdy -u Skota IP: *.prenet.pl 16.11.06, 22:51 Ja robilam kurs w ośrodku szkolenia kierowców SKOT na ul Prusa 18 (Raków) I bardzo sobie chwale wykladowcy i instruktorzy bardzo ladnie mnie nauczyli jezdzic zdalam za pierwszym razem. Wszystko potrafia wytlumaczyc mozna sie o wszystko zapytac Jestem bardzo zadowolona Pozdrawiam instruktora z OSK SKOT :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była kursantka Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 217.153.246.* 17.11.06, 14:12 Posłuchaj swojej znajomej a nie będziesz żałował. Ośrodek znajduję się przy ul. Pułaskiego 25. nr tel. do K. Falany 604 589 504. Zrobisz ten kurs błyskawicznie i bez stresu. Wiem to bo sama chodziłam do p. Krzyśka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:03 ZASTANAWIAM SIĘ, SKORO TEN KRZYSIEK JEST TAKI REWELACYJNY, TO DLACZEGO MA TAK MAŁO KURSANTÓW I TAK KRÓTKO KURS ROBI ??? JEŚLI KTOŚ JEST DOBRY, TO OBROBIC SIE NIE MOŻE, CZY NIE TAK LOGIKA WSKAZUJE ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebus Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:10 gosc jest spoko. naprawde dobrze uczy. zdalem za pierwszym razem. spokojny zrownowazony gosc. a ze ma szkole od nie dawna to juz inna sprawa. dlatego jest dobry bo sie przyklada do pracy. zalezy mu na klientach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:20 ja tez wychodze z zalozenia ze jesli bylby taki dobry to by mial ludzi bardzo duzo ale to jest moja opinia a najlepiej to przy wyborze osrodka to sugerujcie sie opiniami swoich znajomych to najlepsza reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:29 wlasnie znajomi polecili mi pana krzyska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była kursantka Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 217.153.246.* 17.11.06, 18:46 Być może nie ma tylu kursantów co inne, większe ośrodki nauki jazdy ale to dlatego że nie jest tak rozreklamowany. Jego ulotki nie wiszą w tramwajach ani autobusach. A gdyby miał tak mało kursantów jak mówicie z pewnością postarał by się o większą reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:03 Falana - Super !!! Moja Cudowna Aniołkowata dziewczyna uczęszczała do Niego na kursy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm.... Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:12 Nie zawsze opinia jest obiektywna !!!!! Czasami ludzie sie sobie nie odpowiadaja. To nie kwestia opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:21 wlasnie,do niego chodza tylko ladne dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była kursantka Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 217.153.246.* 18.11.06, 12:27 ładne dziewczyny? Nie przesadzaj jest też sporo facetów. Zresztą co to ma wspólnego z poziomem nauczania w tym ośrodku? Moim zdaniem nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwodziciel Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:49 Wiedziałem, że to Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:16 znowu kolejny erotoman - instruktore ile mozna wytrzymac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była kursantka Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 217.153.246.* 19.11.06, 14:38 Drogi ???, jeśli nie znasz tego instruktora to nie wypowiadaj się na Jego temat. Następnym razem przemyśl to co masz zamiar napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:39 no wlasnie,fajne dziewczyny i faceci-i stąd fajna atmosferka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była kursantka Re: Prawo jazdy -u Falany IP: 217.153.246.* 19.11.06, 18:51 Na każdy kurs przychodzą fajne dziewczyny i świetni faceci, ale to od instruktora zależy atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver szkoly jazdy musza byc tez kontrolowane IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.06, 16:39 nawet tutaj nauczyciele pownni byc po studiach, a nie jakis kursach.Pedagog powinien dawac przyklad nawet na nauce jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Prawo jazdy -u Falany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:00 up Odpowiedz Link Zgłoś