Gość: Zuzanna IP: 80.54.170.* 14.11.06, 11:04 Mam takie pytanie jaka jest teraz modna piosenka polska grana na weselach do pierwszego tanca dla młodej pary?Dziękuje!Prosze tylko o poważne odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jawka Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: 212.87.240.* 14.11.06, 11:35 Często młoda para tańczy walca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:38 tu nie liczy sie moda tylko tekst i muzyka - to co pierwszy taniec ma symbolizowac - jakby podazac za moda to mozna tanczyc Rubika:) A pierwszy taniec moze Ci doradzi orkiestra.Utworow jest mnostwo i wykonawcow rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:39 U mnie był Megadeath - Symphony of Destruction ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tycia Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:38 tylko nie "winda do nieba "2+1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:42 Doskonały byłby "Sunrise, sunset.." ze Skrzypka na dachu, to piękny walc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:46 Krzysztof Krawczyk "Marsz weselny mendelsona", Chłopcy z Placu broni"Kocham Cie", Anna Jantar, B.Mec "fajna piosenka-malo popularna ale nie pamietam tytulu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:47 Złoty Drążek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:01 Ale bzdury... Na pierwszy taniec wybierasz ze swoim facetem wasza ulubiona piosenke (lepiej zeby to byl jakis wolny kawalek).Tutaj liczy sie przede wszystkim to, ze ta piosenka ma miec dla was duze emocjonalne znaczenie. Ja wybralabym Luisa Amstronga :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:02 a Milesa Davisa ... tylko kto by mi to zagrał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: 80.54.168.* 14.11.06, 14:15 jasne na 1 taniec wybiera sie ulubiona piosenke ktora obrazuje wasze uczucie ja zes wojanarzeczona wybierzemy chyba taka sciagnij i zobacz sobie Kancelaria- Zabiore Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Orginalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:42 Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty Marek Grechuta - Będziesz moją panią - to polecam szczególnie Perfect - Kochaj mnie Górniak/Szcześniak - Dumka na dwa serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina_78 Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:53 Polecam Farbę "Chce tu zostać" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annaa Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:14 A "wielka miłość" Krajewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaf11 Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:29 Popieram Farba"Chce to zostać",właśnie ostatnio sobie pomyślalam ze chcialabym to usłyszeć na swoim weselu,jako pierwszy taniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zanna Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: 80.54.170.* 15.11.06, 22:09 No bardzo orginalne...Ale dziękuję za zainteresowanie!Prosze o więcej info o Ferbę Chcę Tu Zostać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:15 Stachurski "Do końca moich dni" słowa są rewelacyjne, a melodia idealna jak na pierwszy utwór i tanie Bardzo mocno polecam, (ja miałam ten utwar jako pierwszy i nigdy nie zapomnę łez wzruszenia u niektórych gości weselnych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salli alli Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:38 strachy na lachy-"Dzień Dobry Kocham Cię" niebawem będe to miał na swoim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:42 ta ostatnia niedziela-jak by co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:32 www.tekstowo.pl/index.php/tekst/Anna_Jantar_i_Boguslaw_Mec/Pozwoli%B3_nam_los wejdz i przeczytaj Farba jest oklepana i teraz na kazdym weselu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:34 www.wrzuta.pl/audio/4JXiDqQDVR/anna_jantar_boguslaw_mec_- _pozwolil_nam_los - posluchaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:11 Zależy od gustu i orkiestry. Rozważ "Niczego więcej" Braci Cugowskich - przy zespole gdzie jest są dwie gitary, perkusja i klawisze wychodzi super - znam z autopsji ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 23:49 Ja proponuję "Co ja robie tu.." Elektrycznych Gitar :-) bedzie bardzo oryginalnie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim www.naszewesele.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 01:50 wejdź na serwis www.naszewesele.czest.pl i zagłosuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkjj Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:24 polecam 'dzis juz wiem' urszuli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:26 niebieska piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.prenet.pl 16.11.06, 13:16 MY MIELIśMY "CHCE TU ZOSTAC" ZESPOłU FARBA, POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
dimon4 www.naszewesele.czest.pl 16.11.06, 15:09 wejdź na serwis www.naszewesele.czest.pl i zagłosuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert The Pretenders - I will stand by You IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:06 bardzo nastrojowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:33 Tango Tango Por Una Cabeza - Carlos'a Gardel'i dla wtajemniczonych utwor miedzy innymi z "Zapachu Kobiety" Z Alem Pacino. Pod warunkiem, ze potrafi sie owe tango tanczyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: 80.54.170.* 17.11.06, 17:00 Niee...Tego nie bedę tańczyła...Cos innego może??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.man.czest.pl 17.11.06, 17:01 Marsz żałobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helevort Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:38 The Doors "TheEnd" ;) A tak poważnie - wybierz taką muzykę, która jest dla Ciebie niepowtarzalna, najlepiej taką jakiej dotąd nie słyszałaś na żadnym werselu. Oby nie jeden z tych oklepanych szlagierów, a już nie daj Boże "Dumkę na dwa serca". No chyba, że rajcują Cie teksty w stylu "mój sokole, gromowładny...". Może się prosto tańczy ale klasy ta smętna piosenka nie ma za grosz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagata Re: Jaka piosenke jako 1-wszy taniec weselny??? IP: *.33.inds.pl 17.11.06, 19:07 My mieliśmy U2 - One Odpowiedz Link Zgłoś