Dodaj do ulubionych

Zegnaj, AS!

IP: *.proxy.aol.com 28.09.02, 00:18
Atrium South nie powstanie, zdecydowala to Skanska.
Wiecej informacji na www.nowawa.prv.pl
Szkoda, bo coraz wiecej (warszawskich) projektowanych wiezowcow nie doczekaja
sie realizacji, tak ja ETC, Babka Center czy Polkat.
:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: Zegnaj, AS! IP: 62.233.139.* 28.09.02, 09:00
      Polkat rusza za 2 lata a Babka Center jedynie zosta la odłozona w czasie,
      projekt przedstawiony na tej stronie jest jednym z wielu, co wybuduje Skanska
      okaże sie w przysz lym roku, wtedy maja zdecydować
      ps. więc tylko ETC jest niewiadomą, poza tym w międzyczasie doszło kilka
      projektów które za jakiś czas ujrzą światło dzienne więc wiecej powstaje i sie
      tworzy
      • Gość: Artur Re: Zegnaj, AS! IP: 62.233.139.* 28.09.02, 09:02
        poza tym ta strona nie jest żadnym oficjalnym źródłem danych, jest stworzona
        przez prywatną osoba która może tam wypisywać rózne rzeczy co nie znaczy że
        jest to zgodne z rzeczywistością a często nie jest
        • Gość: Paweł Re: Zegnaj, AS! IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 28.09.02, 09:08
          www.nowawa.prv.pl jest najlepszą prywatną stroną poświęconą rozbudowie stolicy.
          Pozdrawiam
          • Gość: Artur Re: Zegnaj, AS! IP: 62.233.139.* 28.09.02, 10:01
            też mi sie podoba ale to jest strona prywatna i przedstwiane informacje nie
            należy traktować jako oficjalne firm, po prostu pochądzą z różnych źródeł nie
            zawsze pewnych
            • Gość: YaroS Re: Zegnaj, AS! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 10:52
              Oczywiście potwierdzam, że nie jest to oficjalna wersja projektu na sto
              procent. Jest to świeża informacja (nie jakiś odgrzewany kotlet) jest
              upubliczniona a po drugie uwzględniając artykuł, który był przedstawiony na
              forum mówiący o rezygnacji z budowy wieżowca na rzecz niższego budynku. Na
              zdjęciu widać ten drugi "klocek" to Westin tak więc nie jest to jakaś stary
              projekt dodatkowo znalazłem go na stronie biura projektowego zajmującego się
              współprojektowaniem dla Skanska całego kompleksu Atrium.
              pozdr
              • Gość: YaroS Re: Zegnaj, AS! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 10:56
                Jedyną możliwością aby poprzedni projekt został reaktywowany to może mailing do
                Skansk'i aby przywrócili poprzedni projekt i że chcielibyście tam wynająć
                biura. Czy też apartamenty. Jeżeli trzeba to ja też się przyłącze.
                pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka