Gość: wiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:05 Chciałabym sie dowiedziec, czy znacie jakiegos dobrego dentyste, który przyjmuje na kase chorych? I jak to wyglada, czy wszystko idzie na kase czy za cos sie płaci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: F. Re: Dentysta na kase chorych. IP: 80.51.4.* 18.11.06, 09:10 na ul.Kilińskiego ,na kase ,a placi sie za poszczegolne rzeczy ale to juz na miejscu sie dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Dentysta na kase chorych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:16 ale czy to sa jakies duze sumy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Dentysta na kase chorych. IP: 80.51.4.* 18.11.06, 10:02 to zalezy za co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Dentysta na kase chorych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:23 No jak na moją kieszeń to są bardzo duże sumy. Sama plomba zrobiona co prawda juz tak jak nalezy bo ta na swiatło kosztuje w granicach 70-80 zł. Także grosze to nie są. Znieczulenie kosztuje koło 15 zł. No a inne rzeczy to nawet nie wiem bo ja tylko leczę zęby. Pozdrawiam i życze udanej wizyty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: Dentysta na kase chorych. IP: *.org 18.11.06, 10:48 Chwilowo mozesz zapomniec o refundacji z NFZ, kasa sie skonczyla i dentysci za uslugi biora wg swojego cennika. Wiem bo tydzien temu bylem i musialem normalnie zaplacic za uslugi :/ NFZ wali niezle w preta! Odpowiedz Link Zgłoś