Gość: gosciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:22 szukam dziewczyny chetnej na spotkania. Nie interesuje mnie gdzie sie uczysz kim jestes i co robisz. Wystarczy ze bedziesz ssuper blondynka ladna z buzi i figury.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieznajomy Re: szukam panienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:06 to żeś zabłysnął postem... normalnie gratuluje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: szukam panienki IP: 217.153.246.* 22.11.06, 18:19 :) ja tez takiej szukam! Ale bez przesady....!! Musi miec coś w głowie i nie tylko...!! ::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmm Re: szukam panienki IP: 212.160.86.* 22.11.06, 19:07 za umieszczenie linku pewnie by skasowano mój post, więc nie zamieszczę go (a mógłbyś od razu zobaczyć czy Ci odpowiada wygląd), dodam tylko, że kosztuje jedyne 219.90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaf11 Re: szukam panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 19:08 Gościu ale zabłysnąłeś???I co myślisz że błyszczysz? Mój Boże widzisz i nie grzmisz heheheheheheheheheheheheeh śmiechu warte gościu! Odpowiedz Link Zgłoś
kasi3k1 Re: szukam panienki 22.11.06, 19:34 hahaha smiech mnie zabija!!Pewnie masz cienkiego bolka dlatego szukasz!!! eheheheh boze jaki prymityw.Moge sie zalozyc ze ta niby "ladna z buzi" nawet na ciebie nie spojrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: szukam panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:30 smiejecie sie bo jestescie ograniczeni albo macie jakies defekty ktore was eliminuja przy wyborze partnera partnerki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyneczka:) Re: szukam panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:42 Gościu,ile masz lat, ilemasz wzrostu,ile wagi? a face w skali od 1-10,ile byś sobie dal? Ja jestem ladną blondyneczką i na kawkę się umówię,ale z jakimś milutkim facetem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: szukam panienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:53 on szuka panienki a nie randki ... myślcie ludzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: szukam panienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:09 Blondyneczka też bym z Tobą poszedł na tą kawkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,, Re: szukam panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:12 Gość portalu: gosciu napisał(a): > smiejecie sie bo jestescie ograniczeni albo macie jakies defekty ktore was > eliminuja przy wyborze partnera partnerki Defekt to ty masz młokosku niedorozwinięty lub śmiem napisać, że to uraz tylko za mało piszesz aby konkretną diagnozę postawić chłopczyku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: szukam panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:15 Wejdz na ten link podany, posluchaj i zastanow sie nad swoim losem: hoomor.pl/swf/motylek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: szukam panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:16 to jest to: hoomor.pl/swf/motylek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: szukam panienki IP: 212.87.241.* 23.11.06, 17:30 chłopie w czym masz problem....mało to agencji jest? Odpowiedz Link Zgłoś