Dodaj do ulubionych

szukam panienki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:22
szukam dziewczyny chetnej na spotkania. Nie interesuje mnie gdzie sie uczysz
kim jestes i co robisz. Wystarczy ze bedziesz ssuper blondynka ladna z buzi i
figury..
Obserwuj wątek
    • Gość: nieznajomy Re: szukam panienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:06
      to żeś zabłysnął postem... normalnie gratuluje...
    • Gość: ... Re: szukam panienki IP: 217.153.246.* 22.11.06, 18:19
      :) ja tez takiej szukam! Ale bez przesady....!! Musi miec coś w głowie i nie
      tylko...!! ::)
    • Gość: hmmmmm Re: szukam panienki IP: 212.160.86.* 22.11.06, 19:07
      za umieszczenie linku pewnie by skasowano mój post, więc nie zamieszczę go (a
      mógłbyś od razu zobaczyć czy Ci odpowiada wygląd), dodam tylko, że kosztuje
      jedyne 219.90
    • Gość: agaf11 Re: szukam panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 19:08
      Gościu ale zabłysnąłeś???I co myślisz że błyszczysz?
      Mój Boże widzisz i nie grzmisz heheheheheheheheheheheheeh śmiechu warte gościu!
    • kasi3k1 Re: szukam panienki 22.11.06, 19:34
      hahaha smiech mnie zabija!!Pewnie masz cienkiego bolka dlatego szukasz!!!
      eheheheh boze jaki prymityw.Moge sie zalozyc ze ta niby "ladna z buzi" nawet na
      ciebie nie spojrzy
      • Gość: gosciu Re: szukam panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:30
        smiejecie sie bo jestescie ograniczeni albo macie jakies defekty ktore was
        eliminuja przy wyborze partnera partnerki
        • Gość: blondyneczka:) Re: szukam panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:42
          Gościu,ile masz lat, ilemasz wzrostu,ile wagi? a face w skali od 1-10,ile byś
          sobie dal? Ja jestem ladną blondyneczką i na kawkę się umówię,ale z jakimś
          milutkim facetem:)
          • Gość: A Re: szukam panienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:53
            on szuka panienki a nie randki ... myślcie ludzie ...
            • Gość: On Re: szukam panienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:09
              Blondyneczka też bym z Tobą poszedł na tą kawkę:)
              • Gość: :) Re: szukam panienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:28
                :)
        • Gość: ,,,, Re: szukam panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:12
          Gość portalu: gosciu napisał(a):

> smiejecie sie bo jestescie ograniczeni albo macie jakies defekty ktore was
          > eliminuja przy wyborze partnera partnerki

Defekt to ty masz młokosku niedorozwinięty lub śmiem napisać, że to uraz tylko
          za mało piszesz aby konkretną diagnozę postawić chłopczyku !
    • Gość: gosciu Re: szukam panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:15
      Wejdz na ten link podany, posluchaj i zastanow sie nad swoim losem:

hoomor.pl/swf/motylek.html

• Gość: gosciu Re: szukam panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:16
        to jest to:

hoomor.pl/swf/motylek.html

• Gość: Jacek Re: szukam panienki IP: 212.87.241.* 23.11.06, 17:30
      chłopie w czym masz problem....mało to agencji jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka