Dodaj do ulubionych

podrywanie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 19:43
jakie sa skuteczne motedy poderwania dziewczyny na miescie to pytanie kieruje
i do kobiet i do mazczyzn prosze o odpowiedzi:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 19:50
      bezpośrednio. jak podoba Ci się dziewczyna to wal prosto z mostu, że chciałbyś się z nią umówić. miałam kilka lat temu fajny przypadek. byłam u okulisty i był tam bardzo przystojny chłopak. styl łagodnego punka. zapamiętałam tylko jego nazwisko. jak przyszłam do domu ciągle o nim myślałam. w końcu wzięłam książkę telefoniczną i zaczęłam dzwonić do wszystkich o takim nazwisku. pytałam się o chłopaka, który dzisiaj był u okulisty. no i natrafiłam. umówiliśmy się i nasz związek trwał 2 lata. dopóki nie poprawił nam się wzrok. także banalne sposoby są ok. życzę powodzenia. gdyby ktoś mnie poprosił, żebym się z nim umówiła na kawe czy na piwo zgodziłabym się. ale teraz mam męża i superancką małą Niunię. pozdrawiam.
      • Gość: raaf Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 08:29
        Czyli teraz lipa.... nie umówisz się??
    • Gość: LEO Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 19:51
      podchodzisz do panienki i mówisz: "Przepraszam, która godzina?" i juz ją masz
      • Gość: hala694460769 Re: podrywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:26
        a ja nie mam zegarka
    • Gość: misiek Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 20:08
      ale wydaje mi sie ze jak podejde do niej powiem czesc itp i co potem jak
      potrzymywac rozmowe co zrobic poradzcie:))
      • Gość: ania Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 20:12
        misiu! nie przewidzisz od razu jakie dziewczyna ma zainteresowania. to juz zależy od WAS jak podtrzymacie rozmowe. ale podejrzewam że będzie dużo uśmiechów i radości na samo wspomnienie podrywu. jak dziewczyna okaże się spoko to spróbuje podtrzymac rozmowę.
        • Gość: misiek Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 20:24
          ania dzieki:* ale mysle ze sie nic nie uda bo zmaierzam poerwac jakas dziewczyne
          ale ....moga byc problemy mysle zeby sie wbrac na ryneczek na waly tam duzo
          panienek zawsze a piatki chodzi jak mysslsiz uda sie cos:)
          • Gość: xgfj Re: podrywanie IP: *.man.czest.pl 22.11.06, 20:27
            Weź ją znienacka od tyłu, jak poczuje bolca w dupie to już jest Twoja. Uwież mi,
            to naprawdę działa.
    • Gość: ania Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 20:46
      misiek!!! tylko nie piątek i nie wały dwernickiego. wtedy jest szał. wszyscy są zdenerwowani i zabiegani robieniem zakupów. na sobote i niedzielę zapowiadają ładną pogode więc dziewczyny na pewno wyjda na spacer. spróbuj w alejach lub parku jasnogórskim. może to banalne, ale bardziej realne niż w piątek. pamietaj misiek, że w piątek zły poczatek. a ile w ogóle masz lat? i jaki jesteś znak zodiaku?
    • Gość: Kuba, lat 23 Re: podrywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:15
      Ja mam sposób na zamożne 40 latki. Zwykle rano koło godizny 10 tej wybieram sie
      do pasazu, seki elegancko, modnie ubrany. Mam ze sobą długą, metrową, czerwona
      rózę. Wypatruję bogatą czterdziestkę, podlatuję do niej z różą i proponuje kawę
      w kawiarni. Na osiem podrywanych przez mnie kobiet ( 40 latek ) dwie tylko
      odmówiły.
      Zycze Ci powodzenia
      • Gość: 40-tka Re: podrywanie IP: *.man.czest.pl 22.11.06, 22:22
        A potem budzisz się i idziesz do roboty.
        • Gość: Menel Re: podrywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 07:10
          Jest jeszcze taki sposob by sie przelamac-jak juz Ania chyba wspomniala, czy
          zostaniesz odrzucony, czy tez twoje amory zostana przyjete , pamietaj ze zawsze
          to jest mily gest i dziewczynie zrobi sie milo, poczuje sie doceniona-nawet jak
          odmowi bo ma meza/chlopaka/nie ta orientacja/nie mowi po polsku to i tak zaraz
          sie tym komus pochwali, bedzie Cie jakis czas wspominac-wiec traktuj to jako
          dobry uczynek dla blizniego.Ty nic nie stracisz, a komus poprawisz nastroj:)
        • Gość: Kuba, lat 23 Re: podrywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:37
          Chciałabyś pudernico z ryneczku handlująca piżamami.
          Na szczęscie to prawda.
          o!
    • Gość: 38 - latka Re: podrywanie IP: *.hcz.com.pl 23.11.06, 07:31
      Cieszę się że byłam jedną z tych co odmówiła.
      • Gość: misiek Re: podrywanie IP: *.ids.czest.pl 23.11.06, 08:20
        nio nie wiem wybiore sie moze w sobote do maista mam prawie 17 latek i jest
        zposd znaku ryby :))) jak mysslsicie uda mi sie 3mcie kciuki:))
        • Gość: ania Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:33
          misiek!!! szukaj dziewczyny spod znaku byka. świetny układ. ja z moim mężem jestem już od 6 lat i tylko raz się pokłóciliśmy. a mąż jest spod ryb a ja spod byka. będziesz miał wiele wspólnych tematów do rozmów. powodzenia
          • Gość: misiek Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:57
            nie wiem jak dziewczyne zajac rozmowa podejsc do niej powiedziec czesc lub
            hejcia kolezanko ale co dalej??:)jak ja zainteresowac rozmwa
            • Gość: xxx Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:42
              zagadaj ja czyms zaporponuj kawe
              • Gość: gonzo Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:46
                spytaj : "połykasz?", śmiechom i żartom nie będzie końca
                • Gość: misiek Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:39
                  ale cio tu powiedziec do niej hmm cio :))jak pwoeim czesc i co dalej albo jak
                  zaczac ta rozmowe tak wiecie zeby mnie nie wysmaiala
                  • Gość: messi25 Re: podrywanie IP: *.man.czest.pl 23.11.06, 18:54
                    Wszystko zalezy od sytuacji, ale można zacząc tak:
                    "Cześć, przepraszam, że przeszkadzam, ale przechodząc obok zauważyłem Cię i
                    wydałaś mi się interesującą osobą. Czy mógłbym Cię zaprosić na kawe ?"
                    Ja bym to tak ujął :) masz gotową odpowiedź! a teraz idź i podrywaj chłopcze :)
                    • Gość: misiek Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:05
                      a jesli odpowie ze ma faceta lub ze nie ma czasu to lipa:( znajc zycie to tak
                      bedzie;(
    • Gość: .. Re: podrywanie IP: 80.54.171.* 23.11.06, 19:24
      Czasami poderwać sobie można opinię.
      • Gość: misiek Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:51
        dzieki wam wszystkim tym co okaazali sie mili i mi pomogli postaram sie zpoaznac
        jakas dziewczyne w koncu uczylem sie od najlepszych dzieki raz ejszcze pozdrawiam:)
        • Gość: m. Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:24
          zagadaj do niej w stylu "cio"
          to kazda normalna ucieknie z krzykiem....
          • Gość: messi25 Re: podrywanie IP: *.man.czest.pl 23.11.06, 21:39
            misiek,

jak odpowie, ze nie ma ochoty lub ma chłopaka etc. to powiedz że rozumiesz i
            życz jej miłego dnia; pewnie sie uśmiechnie, miło o tobie pomyśli i
            rozejdziecie sie każdy w swoją stronę-przecież nie można nie można mieć każdej
            dziewczyny; a co jeśli powie, że chętnie sie z tobą umówi...

pozdrawiam :)
            • Gość: misiek Re: podrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:39
              ale jak mysslicie gdzie ja zbarc a jak jej sie nie spodobam n moj wyglad podobam
              sie kobietom ale bedzie pewnie chciala ksiecia albo bog wie kogo chyba lubia
              i-rockezow itp.
    • Gość: zocha Re: podrywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:55
      podrywanie to taki sam problem dla dziewczyny jak i dla chłopaka.moja 16-letnia
      Joanna mimo że jest duszą towarzystwa żywa z temperamentem,elokwentna etc. ma
      problem z poderwaniem chłopaka który jej się podoba wstydzi sie zagadac bo to w
      stylu ADA TO NIE WYPADA .Przecież teraz inicjatywa pierwszej strony jest bez
      znaczenia POWODZENIA NIESMIALI
    • czerwonaorchidea Re: podrywanie 08.10.13, 09:10
      Jeżeli macie problem z podrywem, nie wiecie, jak się do niego zabrać i gdzie szukać okazji do podrywu, to polecam darmową konferencję prowadzoną przez oświeconego kochanka - konferencja na żywo. Prowadzone są w różnych miastach Polski, zapisy przez internet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka