Dodaj do ulubionych

H.Rozpondek-jedyna szansa na rozwó miasta!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 08:22
Głosuję na Panią Rozpondek, bo tylko ona może przywrócić normalność naszemu
miastu!!!

Polecam (ściągnąć)/otworzyć ten link: viper.adeb.pl/plakat2.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: mim Re: H.Rozpondek-jedyna szansa na rozwó miasta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 08:52
      wiesz - masz racje .
      Wczoraj rozmawiałem ze znajomymi którzy także postanowili glosować na P. Respondek.
      I byli bardzo zdziwieni jak im powiedziałe że ta Pani już była prezydentem
      Naszego Miasta.
      I razem z nimi szukałem czegoś co by zostało po jej poprzedniej kadencji w
      naszych głowach - pustka, nic nie znaleźliźmy. Te zrobione drogi -rzadnej nie
      kojarzylismy.
      Za to pamiętam co zrobił dla miasta ten niedobry kontrkandydat za swojej
      pierwszej kadencji - pamiętam jak Aleje się zaczEly zmieniać, pamiętam to że
      Promenada nagle nabrała innego wyglądu, i to że nagle wszyscy zaczeli mieć
      telefony stacjonarne w domach.

Za to niedobry Panie prezydencie jeśli przez przypadek zostanie Pan znowu
      wybrany głosami takich co pamiętają co Pan zrobił to niech Pan pamięta
      - że to nie przelewki.
      Teraz kampania przed przyszłymi wyborami zacznie się dla Pana nie na dwa lata
      przed wyborami jak to miało miejsce ale będzie trwała cąłą kadencje - czego Panu
      i sobie życzę.

P.S.
      Zachowalem ulotki z kampanii ludzi na ktorych gosowalem a ktorzy zostali radnymi.
      WAS TEZ ROZLICZE Z TEGO CO ZROBILISCIE DLA MIAST NIE PO WASZCH SLOWACH ALE PO
      CZYNACH W MEJ PAMIECI.
    • Gość: Aga Re: H.Rozpondek-jedyna szansa na rozwó miasta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:07
      Mim popieram Cię nic nie zostało po poprzedniej prezydenturze Pani Haliny.
      • Gość: mim Re: H.Rozpondek-jedyna szansa na rozwó miasta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:22
        jak to NIC - a "maraZm" to nic?
        • Gość: abz Re: H.Rozpondek-jedyna szansa na rozwó miasta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:28
          Znów urzędnicy włączyli sie do kampanii? A mieli sie wyciszyć. Tak prezio obiecywał. Ja uważam, że prezio wszystko robi na pokaz, stabilnego rozwoju nie ma. Rozpondkowa jest z PO, i wierzę, że program gospodarczy i inwestycyjny zrealizuje.I na nia stawiam, jak wielu, wielu innych, którzy nie piszą na tym forum, a swoje zdanie mają
          • Gość: mim Re: H.Rozpondek-jedyna szansa na rozwó miasta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:42
            a ja włąśnie myślę że Ty ABZ jesteś urzędasem bo obecny niedobry Prezydent wziął
            się wam za du.... i musicie robić a nie pierdz... w stołki.

Następne w mej pamięci - ostatnio zmieniałem samochód i załatwiałem rzeczy w
            nowym bydynku rewelko przy tym co było za p. Rezpondek.
            Wyciągąłem też mapkę gruntu - miło szybko i na temat - odbiór tak samo. A
            robiłem to w starej siedzibie geodezji.

I mam swoje zdanie a nie telewizyjne o tym że PO jest fajne.
            Głosuje na fakty a nie na PGR (Praca Gospodarka Rozwój -hasło P. Respondek -
            znowu wam wprowadzi do urzędu i bedzie tak samo fajnie i lajtowo przez 4 lata i
            pensja będzie lecieć i nikt nic nie bedzie wymagał)
          • Gość: I.LEŚNIKOWSKI dobrze byłoby sprawdzić IP: *.um.gov.pl 23.11.06, 09:50
            Jeśli pan chce, można to łatwo sprawdzić. Zrobimy tak: poprosimy o sprawdzenie
            kto szkaluje pracowników Urzędu w internecie zarzucając im pracę na rzecz
            kampanii wyborczej. Będzie pan to mógł wtedy wyjawić publicznie: który z
            urzędników korzysta z urzędowych komputerów w czasie pracy na rzecz wyborów...
            Bo jak pan wie - publikujący na forum z komputera w Urzędzie Miasta zostawia
            charakterystyczny IP - taki jaki widnieje teraz przy moim wpisie.

Uprawia pan najzwyklejsze w świecie kłamstwo.
            • Gość: jola Re: dobrze byłoby sprawdzić IP: 80.54.169.* 23.11.06, 21:35
              panie lesnikowski gdzie pan morde wciubiasz do siebie tam do wrony bo odlecicie
              juz w niedziele tylko nie jedzcie przed wyborami na Jasna Gore zeby was poparli
              dosc pa pa =pa
            • fraktal11 Re: dobrze byłoby sprawdzić 24.11.06, 07:57
              A po pracy to już wolno używać całego urzędowego instrumentarium na potrzeby
              kampanii ?
    • Gość: zawodzianin Re: H.Rozpondek-jedyna szansa na rozwó miasta!!! IP: 212.160.86.* 23.11.06, 21:36
      popieram H.R.!!
    • Gość: za Zdrowy rozsądek - Halina Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:10
      jastem za zdrowym rozsądkiem.
      Pycha musi być ukarana.
      • Gość: ktoś Re: Zdrowy rozsądek - Halina Rozpondek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 08:33
        Chory żołądek - Halina Rozpondek
        • Gość: popieram Re: Zdrowy rozsądek - Halina Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 13:32
          Popieram: Halina Rozpondek jest rozsądna i madra, a przy tym niezwykle sympatyczna, wierzę, że da radę zmienić miasto
    • Gość: PLUSIK Zdowy rozsądek = tylko Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:38
      dla dobra nas wszystkich, tak będzie lepiej, spokojniej i dostatniej.
      • Gość: mariusz Re: Zdowy rozsądek = tylko Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:46
        Ode mnie też plusik ( a raczej krzyzyk) na karcie do głosowania
        • Gość: up Re: Zdowy rozsądek = tylko Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:47
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka