Gość: peress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:14 czy w piątek i sobotę don kichot będzie normalnie funkcjonował???i bez umoralniających tekstów proszę, bo mam niestety już dość stonowanej muzyki i gadających głów w tv... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:25 kurcze,nie wiem,też bym poszła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:35 baranie łby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20-latka Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: 217.153.246.* 23.11.06, 18:49 Zastanawiam sie czy tez tak podchodzilibyscie do zaloby narodowej w sytuacji, gdzie chodzilo by o waszych bliskich. Wydaje mi sie ze nie umiecie uszanowac pamieci o gornikach, dzieki ktorym macie cieplo w tylek zima. Jeden wekend bez dyskoteki to jeszcze nie katastrofa i wydaje mi sie, ze nic sie nie stanie jesli raz chociaz zachowacie troche ludzkosci w stosunku do takiej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:22 czy ja komuś bronię siedziec w domu???niech siedzi, a ja nie mam takiej potrzeby,a w domu ogrzewanie mam na gaz...koleś zadał konkretne pytanie a tu już się zaczęło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:24 A może smutasy tak pizdnijcie sie w te puste łby bezmozgowce !! Widać baranow w dalszym ciagu NIE BRAKUJE BO POKUSY SA WAZNIEJSZE WY PATAFJANY WALNIETE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:27 Daruj sobie te odzywki !!!! No i co w koncu z tym Don Kichotem ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.prenet.pl 23.11.06, 19:54 to akurat najmniejszy problem czy bedzie otwarty czy nie bo i tak jest tam zenujaco, ale tez bez przesady jakbym mial tak szanowac pamiec po kazdej tragedii to bym z domu nie wychodzil bo codziennie ginie po wielu ludzi na raz (np w wypadkach) - a smierc jest tak samo okropna dla gornika jak i dla szachisty, zyc trzeba dalej. O tragedii pamietac ale nie wywracac zycia do gory nogami z tego powodu Zobaczcie pozniej gornikow jak sie beda bawic na barborce (tylko zobaczcie na prawde, a nie ogladajcie w TV), a wg was oni powinni nosic zalobe przez 3 lata jak nie wiecej. Ludzie nie popadajcie w skrajnosc i nie udawajcie takiego wilekiego zalu i tak wam za to nie zaplaca. Juz raz tak bylo jak zmarl papiez, kazdy nagle byl swiety, zalowal, wogole byl cacy, minely 2 tyg i wszystko wrocilo do normy. Nie ma to jak sie lansowac na wielkoducha. Macie chec to wystawcie swieczke na parapet a dajcie zyc innym jak sobie chca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:32 a kumpel ma wesele w sobote i co jemu radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:15 iść przecież można uczestniczyć w zaplanowanej uroczystości w sposób bardziej stonowany i refleksyjny Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek1985 Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.06, 00:29 Żałobe ma sie dla siebie. Nikogo nie powinno to interesować jak ją obchodzi. To jest spraw indywidualnych ludzi. Żałobe nosi sie w sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiQ Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.prenet.pl 24.11.06, 08:49 Nie jestem zwolennikiem dyskotek. Chciałem sie wypowiedzieć tylko na temat żałoby narodowej. Codziennie w róznych wypadkach wypadkach np. drogowych, kilka lub kilkanascie osób odchodzi z tego świata przedwczesnie, ale sie o tym nie mowi i nie robi żałoby narodowej. Każdy współczuje ludziom, którzy kogos bliskiego przedwczesnie stracili, ale nie wszyscy muszą przechodzić od razu żałobe. To należy do tych bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś