Dodaj do ulubionych

don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:14
czy w piątek i sobotę don kichot będzie normalnie funkcjonował???i bez
umoralniających tekstów proszę, bo mam niestety już dość stonowanej muzyki i
gadających głów w tv...
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:25
      kurcze,nie wiem,też bym poszła...
    • Gość: @ Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:35
      baranie łby
      • Gość: 20-latka Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: 217.153.246.* 23.11.06, 18:49
        Zastanawiam sie czy tez tak podchodzilibyscie do zaloby narodowej w sytuacji,
        gdzie chodzilo by o waszych bliskich. Wydaje mi sie ze nie umiecie uszanowac
        pamieci o gornikach, dzieki ktorym macie cieplo w tylek zima. Jeden wekend bez
        dyskoteki to jeszcze nie katastrofa i wydaje mi sie, ze nic sie nie stanie
        jesli raz chociaz zachowacie troche ludzkosci w stosunku do takiej tragedii.
        • Gość: @@@ Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:22
          czy ja komuś bronię siedziec w domu???niech siedzi, a ja nie mam takiej
          potrzeby,a w domu ogrzewanie mam na gaz...koleś zadał konkretne pytanie a tu
          już się zaczęło...
          • Gość: x Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:24
            A może smutasy tak pizdnijcie sie w te puste łby bezmozgowce !!
            Widać baranow w dalszym ciagu NIE BRAKUJE BO POKUSY SA WAZNIEJSZE WY PATAFJANY
            WALNIETE.
            • Gość: gość Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:27
              Daruj sobie te odzywki !!!! No i co w koncu z tym Don Kichotem ?? :)
              • Gość: m Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.prenet.pl 23.11.06, 19:54
                to akurat najmniejszy problem czy bedzie otwarty czy nie bo i tak jest tam
                zenujaco, ale tez bez przesady jakbym mial tak szanowac pamiec po kazdej
                tragedii to bym z domu nie wychodzil bo codziennie ginie po wielu ludzi na raz
                (np w wypadkach) - a smierc jest tak samo okropna dla gornika jak i dla
                szachisty, zyc trzeba dalej. O tragedii pamietac ale nie wywracac zycia do gory
                nogami z tego powodu

Zobaczcie pozniej gornikow jak sie beda bawic na barborce (tylko zobaczcie na
                prawde, a nie ogladajcie w TV), a wg was oni powinni nosic zalobe przez 3 lata
                jak nie wiecej.
                Ludzie nie popadajcie w skrajnosc i nie udawajcie takiego wilekiego zalu i tak
                wam za to nie zaplaca.
                Juz raz tak bylo jak zmarl papiez, kazdy nagle byl swiety, zalowal, wogole byl
                cacy, minely 2 tyg i wszystko wrocilo do normy.

Nie ma to jak sie lansowac na wielkoducha. Macie chec to wystawcie swieczke na
                parapet a dajcie zyc innym jak sobie chca.
                • Gość: ja Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:32
                  a kumpel ma wesele w sobote i co jemu radzicie?
                  • Gość: rex Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:15
                    iść przecież można uczestniczyć w zaplanowanej uroczystości w sposób bardziej
                    stonowany i refleksyjny
                    • tomaszek1985 Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.06, 00:29
                      Żałobe ma sie dla siebie. Nikogo nie powinno to interesować jak ją obchodzi. To
                      jest spraw indywidualnych ludzi. Żałobe nosi sie w sercu.
    • Gość: KiQ Re: don kichot-weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.prenet.pl 24.11.06, 08:49
      Nie jestem zwolennikiem dyskotek. Chciałem sie wypowiedzieć tylko na temat żałoby narodowej. Codziennie w róznych wypadkach wypadkach np. drogowych, kilka lub kilkanascie osób odchodzi z tego świata przedwczesnie, ale sie o tym nie mowi i nie robi żałoby narodowej. Każdy współczuje ludziom, którzy kogos bliskiego przedwczesnie stracili, ale nie wszyscy muszą przechodzić od razu żałobe. To należy do tych bliskich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka