Gość: Arti IP: *.21.pl 27.11.06, 10:18 Od wczoraj nie moze sie zalogowac na poczte na Wirtualnej Polsce, czy u was wszystko jest OK??? Jak chce sie zalogowac to wyskakuje : "Przepraszamy, ale chwilowo nie możemy wyświetlić tej strony (błąd 503)." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rador_b Re: Poczta na WP??????????????????????????????? ? 27.11.06, 10:37 Mam czesto ten sam problem, dzisaj dopiero za N-tym razem sie udalo zalogowac Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: Poczta na WP??????????????????????????????? ? 27.11.06, 10:47 ja tez tak mam, wczoraj wieczorem jeszcze sprawdzałam poczte, a dzisiaj od rana próbuje sie zalogowac i nic, normalnie masakra, nie wiecie co sie stało??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb u mnie też tak jest IP: 212.87.232.* 27.11.06, 11:18 Ja też sie nie mogę zalogować, szczególnie około godz. 14.00. Pewnie kontrolują wysyłane i przychodzące emaile, w związku z zagrożeniem terrorystycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Poczta na WP??????????????????????????????? ? 27.11.06, 11:25 Gość portalu: Arti napisał(a): > Od wczoraj nie moze sie zalogowac na poczte na Wirtualnej Polsce, czy u was wsz > ystko jest OK??? Jak chce sie zalogowac to wyskakuje : > "Przepraszamy, ale chwilowo nie możemy wyświetlić tej strony (błąd 503)." Zarąbiście działała ale od półtora tygodnia chodzi fatalnie :( ten błąd wyskakuje albo ogólnie strasznie zamula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Poczta na WP??????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:02 Poczta WP mi działa ale onet lexzy!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś