Gość: stuczeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 13:56 Czas na naukę języka arabskiego>Czy wiecie jak?samouk może się nauczyć arabskiego.Może gdzie można się nauczyć,podręczniki,koszta.P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cham Re: język arabski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:54 na AP był/jest arabski, musiałbys popytac, jakas babka przyjzdzala(bodajze muzułmanka) i uczyła, wiecej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuczeń Re: język arabski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:36 Dzięki i za tą wiadomość.Tylko,że wiek mój już nie do studiowania na AP.Może ktoś jeszcze ma wiadomości na tematjw.?P. Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: język arabski 30.11.06, 17:42 la ilaha illa'llah Muhammadum rasulu'llah zdravim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cham Re: język arabski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 19:21 popytaj, jest chyba mozliwosc nauki nie będąc jednoczesnie studentem, gdzies wyczytalem ze mozna tam sie tylko na jezyka zapisac... (ale to tez nie na 100%) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q12 Re: język arabski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 19:32 w witrynach biblioteki głównej chyba jest reklama, z tego co zasłyszałem kiedyś to tylko podstawowy kurs, taki wakacyjny co by nie zginąć, ale nie wiem dokładnie, mogę się mylić Odpowiedz Link Zgłoś