Dodaj do ulubionych

dieta kopenhaska

IP: *.prio139.trustnet.pl 01.12.06, 13:03
mam pytanko czy ktoś tu obecny wie coś na temat diety kopenhaskiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: eva Re: dieta kopenhaska IP: *.hcz.com.pl 01.12.06, 13:04
      ja wiem
      • Gość: lele Re: dieta kopenhaska IP: *.prio139.trustnet.pl 01.12.06, 13:08
        To moźe powiesz mi coś na temat jej skuteczności i ilości pokarmów tzn. np. co
        to znaczy duży berfsztyk? Będe wdzięczna
    • Gość: eva Re: dieta kopenhaska IP: *.hcz.com.pl 01.12.06, 13:20
      wejdx na stronę dieta kopenhadzka i tam wszystko jest opisane - skutkuje
      • Gość: marta Re: dieta kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 13:25
        tak, skutkuje...efektem jo-jo
        • mikita10 Re: dieta kopenhaska 01.12.06, 13:28
          Stosowałyśmy jednocześnie z kumpelą. Naprawdę rygorystycznie. Ja schudłam całe
          3 kilo, koleżanka 2. Porażka, widać wogóle nie było. Kilogramy wróciły nam obu
          po jakichś dwóch miesiącach.
          Nie wierzę w diety, trzeba zmienić tryb zycia - inaczej jeść, ruszać się.
          • Gość: eva Re: dieta kopenhaska IP: *.hcz.com.pl 01.12.06, 13:31
            a u mnie nic - żadne jo -jo, ale przy stosowaniu tej diety duzo jeździłam na
            rowerze.
            • Gość: kasiula Re: dieta kopenhaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 14:04
              ja równiez byłam na tej diecie..przestrzegalam bardzo rygorystycznie i niestety
              schudlam tylko ok 3 kg...w porównaniu z tym co pisza ze mozna zrzucic nawet
              kilkanascie kilo na tej diecie to porazka...nie wiem czego to wina..moze po
              prostu zalezy to od metabolizmu danej osoby...
          • Gość: schudnięty Ja polecam żywienie optymalne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:10
            .. doktora Kwaśniewskiego. Zajada sie pyszne rzeczy a człowiek gubi zbędne
            kiloframy. Ja mam wynik 22 kg w pół roku i wciąż (pomału) spada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka