Gość: lela IP: *.prio139.trustnet.pl 01.12.06, 13:03 mam pytanko czy ktoś tu obecny wie coś na temat diety kopenhaskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lele Re: dieta kopenhaska IP: *.prio139.trustnet.pl 01.12.06, 13:08 To moźe powiesz mi coś na temat jej skuteczności i ilości pokarmów tzn. np. co to znaczy duży berfsztyk? Będe wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: dieta kopenhaska IP: *.hcz.com.pl 01.12.06, 13:20 wejdx na stronę dieta kopenhadzka i tam wszystko jest opisane - skutkuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dieta kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 13:25 tak, skutkuje...efektem jo-jo Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: dieta kopenhaska 01.12.06, 13:28 Stosowałyśmy jednocześnie z kumpelą. Naprawdę rygorystycznie. Ja schudłam całe 3 kilo, koleżanka 2. Porażka, widać wogóle nie było. Kilogramy wróciły nam obu po jakichś dwóch miesiącach. Nie wierzę w diety, trzeba zmienić tryb zycia - inaczej jeść, ruszać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: dieta kopenhaska IP: *.hcz.com.pl 01.12.06, 13:31 a u mnie nic - żadne jo -jo, ale przy stosowaniu tej diety duzo jeździłam na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiula Re: dieta kopenhaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 14:04 ja równiez byłam na tej diecie..przestrzegalam bardzo rygorystycznie i niestety schudlam tylko ok 3 kg...w porównaniu z tym co pisza ze mozna zrzucic nawet kilkanascie kilo na tej diecie to porazka...nie wiem czego to wina..moze po prostu zalezy to od metabolizmu danej osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schudnięty Ja polecam żywienie optymalne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:10 .. doktora Kwaśniewskiego. Zajada sie pyszne rzeczy a człowiek gubi zbędne kiloframy. Ja mam wynik 22 kg w pół roku i wciąż (pomału) spada. Odpowiedz Link Zgłoś