segel 02.12.06, 16:23 www.czestochowa.wita.pl/art.php?id=5&PHPSESSID=5d8243d35a47a5d425866be6d073d19d Myślę, że w tym miejscu przydałaby się możliwość przejazdu samochodem, Wały Dwernickiego byłyby wtedy bardziej wykorzystane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: Kładka dla samochodów? IP: *.gre.pl 02.12.06, 16:25 Wiadukt super pomysl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red mal Re: Kładka dla samochodów? IP: *.21.pl 02.12.06, 16:29 pewnie nic z tego nie będzie ale pewnie jak ja odbuduja to jeszcze obniżą żeby więcej aut zawadzało o nią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkx Re: Kładka dla samochodów? IP: *.org 02.12.06, 16:34 To jedyny sensowny pomysł - rozwiązuje bowiem dwa problemy. Pirwszy to kładki dla pieszych drugi umozliwia przejazd samochoda jedacym w kierunku na centrum odciazając zarazem Worcela i bardzo niebezpieczne skrzyżowanie Worcela z Armii Krajowej. A konstrukcja stalowa - mam nadzije iz nieco wyzsza zapewne oprze sie ewentualnym kolizja z tirami. Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: Kładka dla samochodów? 02.12.06, 16:41 Jest to rozwiązanie najdroższe, ale trzeba myśleć perspektywicznie, ruch w mieście się zwiększa, więc trzeba szukać możliwości obejścia najbardziej zapchanych ulic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: Kładka dla samochodów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:10 > Jest to rozwiązanie najdroższe I zdecydowanie najlepsze > ale trzeba myśleć perspektywicznie Ale na to liczyć niestety nie możemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkx Re: Kładka dla samochodów? IP: *.org 02.12.06, 19:55 Co do tego tez niemam wontpliwosci. Jak zam zycie to bedzie tak jak ostatnio czyli kładka sobie poczeka roczek moze połtora a potem po prostu odbuduje sie to co zostało zniszczone i tak bedzie do nastepnego razu az znów jakis TIR okaze sie zbyt wysoki i bedzie: "Powtórka z rozrywki z rozrywki powtórka". Odpowiedz Link Zgłoś