Dodaj do ulubionych

Kładka dla samochodów?

02.12.06, 16:23
www.czestochowa.wita.pl/art.php?id=5&PHPSESSID=5d8243d35a47a5d425866be6d073d19d
Myślę, że w tym miejscu przydałaby się możliwość przejazdu samochodem, Wały Dwernickiego byłyby wtedy bardziej wykorzystane.
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: Kładka dla samochodów? IP: *.gre.pl 02.12.06, 16:25
      Wiadukt super pomysl :)
    • Gość: red mal Re: Kładka dla samochodów? IP: *.21.pl 02.12.06, 16:29
      pewnie nic z tego nie będzie ale pewnie jak ja odbuduja to jeszcze obniżą żeby
      więcej aut zawadzało o nią
    • Gość: xkx Re: Kładka dla samochodów? IP: *.org 02.12.06, 16:34
      To jedyny sensowny pomysł - rozwiązuje bowiem dwa problemy. Pirwszy to kładki
      dla pieszych drugi umozliwia przejazd samochoda jedacym w kierunku na centrum
      odciazając zarazem Worcela i bardzo niebezpieczne skrzyżowanie Worcela z Armii
      Krajowej. A konstrukcja stalowa - mam nadzije iz nieco wyzsza zapewne oprze sie
      ewentualnym kolizja z tirami.
      • segel Re: Kładka dla samochodów? 02.12.06, 16:41
        Jest to rozwiązanie najdroższe, ale trzeba myśleć perspektywicznie, ruch w mieście się zwiększa, więc trzeba szukać możliwości obejścia najbardziej zapchanych ulic.
        • Gość: Harry_man Re: Kładka dla samochodów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:10
          > Jest to rozwiązanie najdroższe

I zdecydowanie najlepsze

> ale trzeba myśleć perspektywicznie

Ale na to liczyć niestety nie możemy.
          • Gość: xkx Re: Kładka dla samochodów? IP: *.org 02.12.06, 19:55
            Co do tego tez niemam wontpliwosci. Jak zam zycie to bedzie tak jak ostatnio
            czyli kładka sobie poczeka roczek moze połtora a potem po prostu odbuduje sie
            to co zostało zniszczone i tak bedzie do nastepnego razu az znów jakis TIR
            okaze sie zbyt wysoki i bedzie: "Powtórka z rozrywki z rozrywki powtórka".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka