Dodaj do ulubionych

Kamienne serca częstochowian?

03.12.06, 10:29
Kilka dni temu powstał wątek dotyczący zawiązywania się oddz.Straży dla
Zwierząt forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=53181449 .Wnioskując
po odzewie-i ilości e-maili z zapytaniem można stwierdzić ,że los zwierząt
jest w znaczącym stopniu obojętny mieszkańcom Częstochowy .
Wiadomo -powstają stronki, blogi i inne dziwne twory sprowadzające się do
pisania dużej ilości tekstu ,acz stwierdzić można całkowity zanik (są wyjątki
!! ) działań realnych .Czy tak jest faktycznie? Czy częstochowianie mają
kamienne serca?
Czy los zwierząt w naszym regionie jest wam obojętny ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Kamienne serca częstochowian? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 12:03
      Jak częstochowianie traktują zwierzęta, wystarczy przeczytać post
      "zagubiony kotek". Najgorsze, że chyba większość tak ma...
    • Gość: gość 2 Re: Kamienne serca częstochowian? IP: *.21.pl 03.12.06, 13:15
      A czytałeś wypowiedzi? idioci robią sobie zabawę z poważnych jakkolwiek tematów.
      Czasem się wstydzę ,przez takich "ludzi",że mieszkam w tym miście :(
      • Gość: .. Re: Kamienne serca częstochowian? IP: *.man.czest.pl 03.12.06, 13:32
        No właśnie w "miście" wsioku jeden
        • Gość: malva Re: Kamienne serca częstochowian? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 13:52
          ale łapiesz za słówka.....
          • Gość: malva Re: Kamienne serca częstochowian? IP: *.man.czest.pl 03.12.06, 13:54
            Co ty pieprzysz!
            • Gość: malva Re: Kamienne serca częstochowian? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 13:56
              odpie..sie i nie podszywaj sie "malva" ty zjebie.. nie umiesz sie podpisać?
              • Gość: malva Re: Kamienne serca częstochowian? IP: *.man.czest.pl 03.12.06, 13:57

• cavallo77 Do "Malva" itd. 03.12.06, 15:05
                  Słuchajcie(czytajcie -jak tam Wolicie) Drodzy Forumowicze !
                  Ten wątek powstał nie do waszych słownych przepychanek, ani do bitwy o
                  ortografię -chodzi o faktyczną pomoc zwierzakom. Dziękuję bardzo,za podobne
                  uwagi,lecz uważam je za całkowicie zbędne ! Większość ludzi deklaruje się ,
                  pisze cuda-wianki-acz gdy przyjdzie co do czego - nic nie robi. Nie potrzebni są
                  "pieniacze" , szukamy ludzi z SERCEM !
                  • Gość: malva Re: Do "Malva" itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:21
                    przepraszam cię ale ktos mnie prześladuje... ;/
                    • Gość: brrrrrr Kultura malvy IP: *.man.czest.pl 03.12.06, 17:23
                      • Gość: malva Re: Kultura malvy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 18:39
                        cos ci nie pasuje?zachowaj todla siebie.. bo mnie to nie rusza ze tobie cosnie pasuje... wkurza mnie to ze ktos sie podszywa podemnie !! ale widze ze ty tego nie rozumiesz...
                        • Gość: brrrrr Re: Kultura malvy IP: *.man.czest.pl 03.12.06, 18:41
                          ale chamówa z ciebie!
                          • Gość: malva Re: Kultura malvy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 18:46
                            ze mnie? zastanów się!! ... przypominam ci o tym ze o zwierzętach miałbyć ten wątek.. mogłbyś(mogogłabyś)przestać juz pisać o moim chamstwie? to raczej moja sprawa... każdy jest inny i ma do tego prawo!! przypominam ci ze nie wszyscy uwazają mnie za "chamówe" bo tylko ci co mnie nie znają.. lub sie podszywają!!
                          • cavallo77 Do "Malvy" i "Brrrrr" 03.12.06, 19:18
                            Wypraszam sobie- proszę założyć sobie oddzielny wątek dotyczący Waszych sporów .
                            W tym wypadku Wasza obocność i wzajemne obrażanie się niczemu nie służą.
                            Tak ciężko zarejestrować sobie nick? Dzięki temu nikt się pod was nie podszyje.
                            I tak widać kto jest waszym dostawcą netu w IP-kach.
                            Jeśli nie chcecie nam pomóc- to przynajmniej nie przeszkadzajcie.
                            • Gość: jfk Re: Do "Malvy" i "Brrrrr" IP: *.gre.pl 04.12.06, 00:29
                              pomoz daj a skad te kamienne serca maja brac najpierw dla dzieci i ludzi potem
                              reszta
                              • cavallo77 Do "jfk" 04.12.06, 08:17
                                Przeczytaj dokładnie założenia Straży dla zwierząt -później pisz.
                                www.strazdlazwierzat.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka