asiek_00 03.12.06, 16:06 Może ktoś ma do oddania (lub do sprzedania za niewielkie pieniążki)narożnik pokojowy lub łóżko piętrowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szparkaa Re: Może ktoś ma... 03.12.06, 16:13 a moze ktos ma do oddania najnowsze bmw i wille z basenem na majorce? Odpowiedz Link Zgłoś
ania-80-80 Re: Może ktoś ma... 04.12.06, 13:02 Bez obrazy ale chyba ci szparką rozum wypłyną.Nie nabijaj się z kogoś kto ma trójkę dzieci i akurat bardzo przydałoby im się jedno głupie łóżko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Może ktoś ma... IP: 80.54.173.* 04.12.06, 13:07 Szparka widać zwyczajnie nie awansowała jescze na BMW,ale z jej poziomem intelektualnym kto wie? PS Asiek sprawdż w pośredniku,często zdarzają się okazje,powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Może ktoś ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:08 Gość portalu: gość napisał(a): > Szparka widać zwyczajnie nie awansowała jescze na BMW,ale z jej poziomem > intelektualnym kto wie? > PS Asiek sprawdż w pośredniku,często zdarzają się okazje,powodzenia... ale Asiek nie wie zapewne co to Posrednik i śmiecić śmieć tu woli. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_00 Re: Może ktoś ma... 04.12.06, 13:14 Wiem co to Pośrednik.:)A myślę że niejedna osoba tu ''śmieci''takimi wypowiedziami jak Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Może ktoś ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:18 asiek_00 napisała: > Wiem co to Pośrednik.:)A myślę że niejedna osoba tu ''śmieci''takimi > wypowiedziami jak Twoja. chamstwo jak umiesz pokrako pokazac się szeży.szkoda ze twój poziom intelektualny jest taki niski i ćwoku nie korzystasz tam gdzie takie śmieci winno sie umieszczac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Piotrek Re: Może ktoś ma... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:15 chamstwo się szeży.szkoda ze twój poziom intelektualny jest taki niski! Odpowiedz Link Zgłoś
ania-80-80 Re: Może ktoś ma... 04.12.06, 13:18 nie dość że cham to jeszcze ma słownictwo ograniczone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: Może ktoś ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:29 szkoda asiu, że piszesz dopiero teraz miałam łóżko piętrowe z biurkiem. czy są jeszcze jakieś inne rzeczy , których potrzebujesz? napisz w jakim wieku masz dzieciaki - może coś wymyślimy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_00 Re: Do malwing 04.12.06, 19:41 Witaj.Moje smyki to syn 15 lat, syn 13 lat i córa 10 lat.Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania-80-80 Re: Może ktoś ma... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:17 Widzisz asiek jednak są życzliwi ludzie na świecie!Cieszę się że ktoś chce ci pomóc.Myślę że czasem zwykłe dobre słowo tez potrafi pomóc drugiemu człowiekowi. Ja też jestem mamą i dobrze cię rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ania Re: Może ktoś ma... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:45 Szparka nie mam nic do ciebie ale najlepiej to pogada ci się z "gościem ja" nadajecie na podobnych falach. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_00 Re: Może ktoś ma... 04.12.06, 15:56 Dlaczego krytykujecie w wulgarny sposób to co ktoś napisał? Skąd w niektórych tyle agresji? Naprawdę nie rozumię i chyba nigdy nie zrozumię takich ludzi którzy w arogancki sposób reagują na jakikolwiek post.Pozdrawiam tych nie aroganckich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trebor Re: Może ktoś ma... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:17 Mam łóżko piętrowe, podaj email wyslę zdjęciai opis. Odpowiedz Link Zgłoś