Dodaj do ulubionych

Może ktoś ma...

03.12.06, 16:06
Może ktoś ma do oddania (lub do sprzedania za niewielkie pieniążki)narożnik
pokojowy lub łóżko piętrowe.
Obserwuj wątek
    • szparkaa Re: Może ktoś ma... 03.12.06, 16:13
      a moze ktos ma do oddania najnowsze bmw i wille z basenem na majorce?
      • ania-80-80 Re: Może ktoś ma... 04.12.06, 13:02
        Bez obrazy ale chyba ci szparką rozum wypłyną.Nie nabijaj się z kogoś kto ma
        trójkę dzieci i akurat bardzo przydałoby im się jedno głupie łóżko?
        • Gość: gość Re: Może ktoś ma... IP: 80.54.173.* 04.12.06, 13:07
          Szparka widać zwyczajnie nie awansowała jescze na BMW,ale z jej poziomem
          intelektualnym kto wie?
          PS Asiek sprawdż w pośredniku,często zdarzają się okazje,powodzenia...
          • Gość: ja Re: Może ktoś ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:08
            Gość portalu: gość napisał(a):

> Szparka widać zwyczajnie nie awansowała jescze na BMW,ale z jej poziomem
            > intelektualnym kto wie?
            > PS Asiek sprawdż w pośredniku,często zdarzają się okazje,powodzenia...

ale Asiek nie wie zapewne co to Posrednik i śmiecić śmieć tu woli.
            • asiek_00 Re: Może ktoś ma... 04.12.06, 13:14
              Wiem co to Pośrednik.:)A myślę że niejedna osoba tu ''śmieci''takimi
              wypowiedziami jak Twoja.
              • Gość: .. Re: Może ktoś ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:18
                asiek_00 napisała:

> Wiem co to Pośrednik.:)A myślę że niejedna osoba tu ''śmieci''takimi
                > wypowiedziami jak Twoja.

chamstwo jak umiesz pokrako pokazac się szeży.szkoda ze twój poziom
                intelektualny jest taki niski i ćwoku nie korzystasz tam gdzie takie śmieci
                winno sie umieszczac!
          • Gość: gość Piotrek Re: Może ktoś ma... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:15
            chamstwo się szeży.szkoda ze twój poziom intelektualny jest taki niski!
            • ania-80-80 Re: Może ktoś ma... 04.12.06, 13:18
              nie dość że cham to jeszcze ma słownictwo ograniczone!
              • Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:29
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: malwing Re: Może ktoś ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:29
            szkoda asiu, że piszesz dopiero teraz miałam łóżko piętrowe z biurkiem. czy są
            jeszcze jakieś inne rzeczy , których potrzebujesz?
            napisz w jakim wieku masz dzieciaki - może coś wymyślimy !!!
            • asiek_00 Re: Do malwing 04.12.06, 19:41
              Witaj.Moje smyki to syn 15 lat, syn 13 lat i córa 10 lat.Pozdrawiam Asia
            • Gość: ania-80-80 Re: Może ktoś ma... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:17
              Widzisz asiek jednak są życzliwi ludzie na świecie!Cieszę się że ktoś chce ci
              pomóc.Myślę że czasem zwykłe dobre słowo tez potrafi pomóc drugiemu człowiekowi.
              Ja też jestem mamą i dobrze cię rozumiem.
    • Gość: gość ania Re: Może ktoś ma... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:45
      Szparka nie mam nic do ciebie ale najlepiej to pogada ci się z "gościem ja"
      nadajecie na podobnych falach.
    • asiek_00 Re: Może ktoś ma... 04.12.06, 15:56
      Dlaczego krytykujecie w wulgarny sposób to co ktoś napisał? Skąd w niektórych
      tyle agresji? Naprawdę nie rozumię i chyba nigdy nie zrozumię takich ludzi
      którzy w arogancki sposób reagują na jakikolwiek post.Pozdrawiam tych nie
      aroganckich :)
      • Gość: trebor Re: Może ktoś ma... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:17
        Mam łóżko piętrowe, podaj email wyslę zdjęciai opis.
        • asiek_00 Re: Może ktoś ma... 04.12.06, 18:24
          asiaczest@vp.pl
          To mój e-mail.
          • asiek_00 Re: Może ktoś ma... 05.12.06, 12:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka