Dodaj do ulubionych

pralka automatyczna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:40
Właśnie popsuła mi się prlka automatyczna, mam zamiar kupić nową. Jakiej firmy
pralkę polecacie? Jakie parametry powinna posiadać?
Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: pralka automatyczna IP: *.21.pl 04.12.06, 13:42
      ja piore nad rzeką
    • Gość: I... Re: pralka automatyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:05
      Indesit W7
    • Gość: matka Re: pralka automatyczna IP: *.prio138.trustnet.pl 04.12.06, 18:32
      Elektrolux - jestem bardzo zadowolona. Co do parametrów to oczywiście zużycie pradu i wody A lub AA, no i oczywiście obroty w wirowaniu ja mam 1200 i rećzniki wyjmuje lekko wilgotne. Polecam poki produkuja je w Niemczech. Satysfacja i bezproblemowość gwarantowana. Nie podaję symboli bo one sie róznią w zależności od wymiarów i ilości obrotów.
      Pozdrwaiam.
      • Gość: ;-) Re: pralka automatyczna IP: 212.160.250.* 04.12.06, 20:17
        też polecam, mam pralko-suszarkę tej firmy. Znakomita i oszczędna. No, może
        trochę droga :-(
    • Gość: hh Re: pralka automatyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:05
      whirpool awod 4313/p 1000 obrotow 1200 nie polecam gdyz rzeczy moga sie niszczyc
      pralka jest tak latwa w obsludze ze nawet kazdy facet bedzie w stanie ja
      uruchomic no i klasa AA
    • Gość: J Re: pralka automatyczna IP: *.106.inds.pl 04.12.06, 19:56
      Dobre marki to: polar, Candy, Whirpool.
      Nie polecam pralek firmy Ardo - nieco tańsze od pozostałych marek ale za to
      bardzo awaryjne.
    • anna.scott Re: pralka automatyczna 04.12.06, 20:29
      Zanussi - ładowana od góry na 5 kg prania.
      Piorę wszystko, nawet swetry i delikatne tkaniny (jest specjalny program).
      Mam ją 7 lat i jak dotąd (tfu, tfu, tfu ;P) pracuje bezawaryjnie, co przy
      małych dzieciach i dużej ilości prania (do niedawna również pranie ubrań
      roboczych) bardzo się liczy. Czasami jest tak, że pralka włączana jest niemal
      codziennie.
      Poza tym ma system oszczędzania wody i dobierania ilości wody w zależności od
      ilości prania w bębnie.
      Można również ustawić ilość obrotów wirowania.
      • Gość: ada gosć Re: pralka automatyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:34
        witaj! Ja mam pralke firmy "Beko"piore w niej ponad 4 lata. Bezawaryjna{
        odpukać} jest niedroga ,Wczesniej pisała pani,ze wiruje reczniki na 1200
        obrotów i ma wilgotne.owiem tak ja przewaznie wiruje wszystko{moze troche z
        lenistwa} na 600 i sa dobrze odwirowane. To wszystko zalezy , ile chcesz
        przeznaczyc pieniedzy. wychodze z zalozenia ,ze jesli dobrze pierze to nie ma
        sensu szukac nie wiadomo czego. Dodam,że Tesciowa kupila sobie tez Beko , a ja
        mam jeszcze tej firmy lodowke. pozdrawiam
    • Gość: ja Re: pralka automatyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:11
      Tylko nie Beko, miałam od niej pożar, po prostu nie spaliła się tylko zapaliła!!!!!
      Teraz mam Aristona i jest rewelacja!
      Tylko znane sprawdzone marki, nie kupuj wynalazków.
    • skugge najlepsza 04.12.06, 23:17
      a ja mam miske i proszek od czasu do czasu kupuje i nie narzekam!!!

BURŻUJE!!
      • Gość: do " ja " Re: najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:16
        Co ty opowiadasz!!!!!!!!1 pralka ci sie zapalila,widocznie mialas wadliwa
        instalacje elektryczna. Natomiast co do twojej wypowiedzi ,ze to jakis wynalazek
        ,to wejdz na strone poczytaj ,a potem mów. Firma Beko istnieje u nas od 8 lat,
        a np. w Wielkiej Brytanii od 15, zdobyla rozne nagrody.Nie mówie ,że pracuje w
        tej firmie,tylko nie lubie jak ktos nie ma pojecia o czyms i pisze nieprawdę. Ja
        wyraziłam tylko swoje zdanie o sprzecie,który posiadam iużywam i co do którego
        nie mam zastrzeżeń.
    • Gość: darek Re: pralka automatyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:10
      AEG, 3 różne prędkości wirowania klasa AA.Niezawodna.
    • Gość: tola Re: pralka automatyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 19:14
      Dziękuje za wszystkie odpowiedźi! Matko- bardzo spodobała mi się Twoja propozycja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka