Dodaj do ulubionych

tylko dla kobiet!!!!!!!! pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:57
mam pewien problem i nie bardzio wiem jak sobie z nim porawdzic:/ otóż ja i
mój partner mamy tzw łóżkowe problemy. tzn jak kochamy sie 1 raz jest oki
wszystko gra ale jak mamy ochote na powtorke to zaczynaja sie problemy. co tu
duzo gadac jemu po prostu jakby "wiotczeje"... i ja napalona na kolejny raz a
tu nici. mowilam mojemu facetowi ze trzeba cos z tym zrobic ale on nawet nie
mysli o tym zeby isc do lekarza. pomocy kochane!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nimfa Re: tylko dla kobiet!!!!!!!! pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:24
      tylko lekarz. albo jak mu zwiotczeje zacznij mu robić dobrze ustami, sam w buzi
      urośnie ;)
    • Gość: moherowy beret Re: tylko dla kobiet!!!!!!!! pomocy IP: 212.87.241.* 04.12.06, 22:24
      Possij trochę kochaniutka. Na ułanów to działało...
    • generalissimo [...] 04.12.06, 23:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: do_juzki Re: tylko dla kobiet!!!!!!!! pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 00:58
      juzka Ty walnięta jesteś czy "cóś"?!
      • Gość: jan Re: tylko dla kobiet!!!!!!!! pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:15
        Facet to nie kobieta, że może 10 razy pod rząd. Jak raz wystrzeli to przerwa
        musi być i koniec!
        • Gość: moherowy beret Re: tylko dla kobiet!!!!!!!! pomocy IP: 212.87.241.* 07.12.06, 18:06
          Byle nie za długa !!!
          • Gość: x-man Re: tylko dla kobiet!!!!!!!! pomocy- do moherka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:15
            moherowy berecie- jestem twoim fanem, hehehe:)))
            • Gość: moherowy beret Re: tylko dla kobiet!!!!!!!! pomocy- do moherka IP: 212.87.241.* 07.12.06, 18:33
              Do x-mana :Nie jesteś jedyny, cały pułk ułanów był moim zbiorowym fanem.Ech,
              dawne dobre czasy !...
          • Gość: edd Re: tylko dla kobiet!!!!!!!! pomocy IP: *.prio138.trustnet.pl 07.12.06, 18:17
            no to kiepska musisz być jak juz po jednym razie nie kręcisz:-/
            • Gość: hmm Re: tylko dla kobiet!!!!!!!! pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:19
              duzo zalezy od psychiki,mam nadzieje ze jestes wyrozumiała na te sprawy bo
              facet nastepnym razem nie bedzie mógł ze zwyklego stresa.(ze moze byc to samo).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka