Dodaj do ulubionych

FORTUM Częstochowa SA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:14
Co sądzicie o zbyciu akcji po 6,384 PLN ??????????
Obserwuj wątek
    • Gość: akcja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Ela Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 14:24
      Uważam,że stanowczo za tanio.Proszę sprawdzić po ile skupili od Wrocławia.
      Trzeba sie mocno zastanowić i jeszcze poczekać.
      Pozdfrawiam Ela.
      • Gość: ... Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:53
        O to mi chodziło, żeby zasięgnąć informacji.
        Oni będą chcieli po najmniejszych kosztach.
        historia zna takie przypadki..
        Nie dajmy się....................
        • Gość: andrzej Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:40
          akcje Fortum na świecie są po 16 euro
          raczej się nie straci ale nie wiadomo ile będzie trzeba czekać
          najlepiej podglądać czy akcje sprzedają wybrańcy Gucwińscy borówki i inni
          a to łatwe skupują przez trzy dni na nowowiejskiego wystarczy popatrzeć
          ja nie sprzedaję choć sytuacja materialna nie jest ciekawa ale zawsze mogę dać
          synowi lub wnuczkowi
          pozdrawiam
          • Gość: kolo Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:45
            Czekaj ze sprzedażą, a potem wsadzisz te akcje w buty ...
            • Gość: ... Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 05:22
              Może ktoś wie po ile skupywali we Wroclawiu ???
            • Gość: heat Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:21
              A ty ile dostaniesz za ten wpis?
        • Gość: fiut72 Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.flatpla.net 10.12.06, 14:21
          a zresztą i tak już koniec wpec-u rezta poleci już nie długo cała
          księgowość,nawet te dwie główne pójdą wreszcie na zasłużoną emeryturkę
          czas by był ,niech sie teraz młodzi wy6kazują
        • Gość: ... Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.flatpla.net 10.12.06, 14:26
          ja jestem ciekaw czy państwo Gucwińscy sprzedają akcje ,baaaa pewnie tak
          Oni wszystko zrobią co im reniferki karzą
    • baba721 Re: FORTUM Częstochowa SA 08.12.06, 08:19
      a ile raptem tych akcji?
    • Gość: Gość Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:43
      Pozdrawiam
      Wydaje mi się, że akcje Wrocławia były skupowane po 9 zł z groszami dlatego nie
      powinno sie tak tanio oddawać akcji, niezależnie ile kto ich posiada.
      Akcje wycenione po 10 zł.,a skupowne po 6.38 brutto to jest wizytówka jak jest
      postrzegany pracownik /WPEC/obecnie Fortum przez pracodawcę FORTUM FINLANDIA
      • Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.prio138.trustnet.pl 09.12.06, 18:53
        a jeśli nie sprzedać tych akcji Fortum to komu je pózniej sprzedac?
        nie ma żadnej pewności że ktos je zechce kupic i że da więcej niż te 6.38
        • Gość: heat Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:14
          W Wałbrzychu pracownicy, którzy nie chcieli sprzedać akcji byli straszeni zwolnieniem itp. tak jak to jest na porządku dziennym w Fortum Polska. Ja tam trzymam papier w rękach najwyżej to wyrzucę, ale za taką cenę nie oddam. Trzymajcie się ciepło.
          • Gość: misiek821 Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.flatpla.net 10.12.06, 14:18
            oni tylko czekaja na takich frajerów
        • Gość: baba72 Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.flatpla.net 10.12.06, 14:17
          tylko głupcy sprzedaja akcje za te pieniądze
    • Gość: akcja Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.flatpla.net 10.12.06, 14:23
      i tak już wpecu nie odbudujecie
      • Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.flatpla.net 10.12.06, 14:29
        dostajeci talony na święta?czy już całkiem zabrali wam socjalny na swoje
        integracje
      • Gość: Gość Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:40
        "wupecu"nie odbudujemy,ale nalezy zachować godność.Nie należy się bać co będzie,
        jeżeli nie sprzedacie swoich akcji po tej cenie jaką wam proponują,należy
        przeczekać BO PRZCIEŻ KIEDYŚ TA FIRMA BĘDZIE MIAŁA ZYSK I DYWIDENDA WAM SIĘ
        BĘDZIE NALEŻEĆ/.
        Firma istnie będzie OK.
        • Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.prio138.trustnet.pl 10.12.06, 19:45
          mam 269 akcji mogę je sprzedać za 2000zeta jacyś chętni??
          • Gość: maciej Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 13:40
            akcje będzie kształtowała giełda kiedyś fortum wejdzie na giełdę a te 6 zł jest
            ceną śmieszną proponuje nie sprzedawać będą jeszcze warte troszkę kasy tylko
            czasu
            • Gość: ... Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.pcz.pl 12.12.06, 07:50
              mnie też się tak wydaje,niech sprzedają ci co pracują
              • Gość: Ela Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.pcz.pl 12.12.06, 07:55
                a jak tam żyją dziewczyny z księgowości te oczywiście co się ostały,ale oprócz
                tych dwóch pewnych one mnie nieinteresują,bo są żadne całe życie chodzą parami??
                • Gość: a Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:15
                  jak z akcjami nie sprzedajecie to super tak dalej będą szły w górę
                  troszkę czasu
                  • Gość: smentek Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 10:24
                    Słyszałem, że osoby które wygrał 13 za 2002 rok mają zwracać pieniądze.
                    Uważam, że jeśli zwracać, to za wrokiem sadu, niech Fortum teraz się sądzi.
                    • Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.prio138.trustnet.pl 17.12.06, 10:39
                      no własnie za wyrokiem sądu mają zwracać plus koszty procesu
                      o co Ci chodzi?
                      • Gość: sm Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:59
                      • Gość: smentek Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:04
                        Edd-może masz rację, dlatego rzuciłem ten temat. Można wiele rzeczy się
                        dowiedzieć
                        • Gość: gosc Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:52
                          dostalem pieniadze za 2002 rok i teraz dostalem wezwanie do zaplaty do konca
                          roku inaczej komornik bedzie ...
                          • Gość: prac Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 16:41
                            jak to zwracać kto takie informacje rozsiewa sąd przyznał pracownikom wyrokiem
                            sądu więc jak zwracać ?????? skąd takie informacje
                            • Gość: ktoś Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 17:00
                              Sąd Okręgowy nakazał wyrokiem zwrot pieniędzy za 2002 rok stąd to wezwanie do
                              zapłaty. A jak ktoś nie wpłaci to pewnie komornik wejdzie ...
                              • Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.prio138.trustnet.pl 18.12.06, 17:54
                                i tak oto mamy kolejny przykład jak korporacja zawsze zrobi szaraka w chu.a
                                te trzynastki i inne pieniądze na które nas przewalili z pewnością przydadzą
                                się przy budowie supernowoczesnej elektrociepłowni.Prezydent z rzecznikiem
                                zapewne już mają kisiel w majtach
                                • Gość: ... Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 19:42
                                  A na Święta nic nie dawali?????
                                  • Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.pcz.pl 19.12.06, 07:58
                                    tylko sobie ,siebie to Oni napewno nie skrzywdzą
                                    • Gość: pracownica Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 19:07
                                      skąd takie informacje o zwrotach za 2002 że pracownicy mają
                                      zwracać ?????????????
                              • Gość: byla pracownica Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.hsd1.va.comcast.net 20.12.06, 00:43
                                A to ciekawe, przy jednych sprawach Sad wydaje prawomocne wyroki i tych sie nie
                                da zmienic (szczegolnie te na korzysc Fortum), ale te na korzysc pracownikow juz
                                nie sa takie prawomocne i mozna je zmienic? Jak dobrze ze ja juz w tym chorym
                                kraju nie mieszkam, niech mnie komornik szuka po swiecie!
                                • Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.prio138.trustnet.pl 17.01.07, 15:24
                                  up
                                  • Gość: jo Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:45
                                    ale kpiny trzeba walczyć jak z mafią
                                    • Gość: oj Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:34
                                      niestety nic innego nie pozostało
    • Gość: pogo Re: FORTUM Częstochowa SA IP: 89.174.23.* 03.02.07, 20:47
      A czytaliście w piątkowym Metro, kto najbardziej oskubał szpital we Wrocławiu?
      Wstydzę się że jeszcze pracuję w tej "firmie". Chyba potrzebują kasę na nowego
      smroda w Cze-wie.
      • Gość: zawsze Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:34
        oni o nic innym nie myślą tylko o kasię
        • Gość: wszedzie Re: FORTUM Częstochowa SA IP: 89.174.23.* 08.02.07, 22:00
          najlepszy przykład z Wrocławia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka