Gość: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:14 Co sądzicie o zbyciu akcji po 6,384 PLN ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akcja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 14:24 Uważam,że stanowczo za tanio.Proszę sprawdzić po ile skupili od Wrocławia. Trzeba sie mocno zastanowić i jeszcze poczekać. Pozdfrawiam Ela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:53 O to mi chodziło, żeby zasięgnąć informacji. Oni będą chcieli po najmniejszych kosztach. historia zna takie przypadki.. Nie dajmy się.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:40 akcje Fortum na świecie są po 16 euro raczej się nie straci ale nie wiadomo ile będzie trzeba czekać najlepiej podglądać czy akcje sprzedają wybrańcy Gucwińscy borówki i inni a to łatwe skupują przez trzy dni na nowowiejskiego wystarczy popatrzeć ja nie sprzedaję choć sytuacja materialna nie jest ciekawa ale zawsze mogę dać synowi lub wnuczkowi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:45 Czekaj ze sprzedażą, a potem wsadzisz te akcje w buty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 05:22 Może ktoś wie po ile skupywali we Wroclawiu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heat Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:21 A ty ile dostaniesz za ten wpis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiut72 Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.flatpla.net 10.12.06, 14:21 a zresztą i tak już koniec wpec-u rezta poleci już nie długo cała księgowość,nawet te dwie główne pójdą wreszcie na zasłużoną emeryturkę czas by był ,niech sie teraz młodzi wy6kazują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.flatpla.net 10.12.06, 14:26 ja jestem ciekaw czy państwo Gucwińscy sprzedają akcje ,baaaa pewnie tak Oni wszystko zrobią co im reniferki karzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:43 Pozdrawiam Wydaje mi się, że akcje Wrocławia były skupowane po 9 zł z groszami dlatego nie powinno sie tak tanio oddawać akcji, niezależnie ile kto ich posiada. Akcje wycenione po 10 zł.,a skupowne po 6.38 brutto to jest wizytówka jak jest postrzegany pracownik /WPEC/obecnie Fortum przez pracodawcę FORTUM FINLANDIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.prio138.trustnet.pl 09.12.06, 18:53 a jeśli nie sprzedać tych akcji Fortum to komu je pózniej sprzedac? nie ma żadnej pewności że ktos je zechce kupic i że da więcej niż te 6.38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heat Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:14 W Wałbrzychu pracownicy, którzy nie chcieli sprzedać akcji byli straszeni zwolnieniem itp. tak jak to jest na porządku dziennym w Fortum Polska. Ja tam trzymam papier w rękach najwyżej to wyrzucę, ale za taką cenę nie oddam. Trzymajcie się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek821 Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.flatpla.net 10.12.06, 14:18 oni tylko czekaja na takich frajerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba72 Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.flatpla.net 10.12.06, 14:17 tylko głupcy sprzedaja akcje za te pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akcja Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.flatpla.net 10.12.06, 14:23 i tak już wpecu nie odbudujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.flatpla.net 10.12.06, 14:29 dostajeci talony na święta?czy już całkiem zabrali wam socjalny na swoje integracje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:40 "wupecu"nie odbudujemy,ale nalezy zachować godność.Nie należy się bać co będzie, jeżeli nie sprzedacie swoich akcji po tej cenie jaką wam proponują,należy przeczekać BO PRZCIEŻ KIEDYŚ TA FIRMA BĘDZIE MIAŁA ZYSK I DYWIDENDA WAM SIĘ BĘDZIE NALEŻEĆ/. Firma istnie będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.prio138.trustnet.pl 10.12.06, 19:45 mam 269 akcji mogę je sprzedać za 2000zeta jacyś chętni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 13:40 akcje będzie kształtowała giełda kiedyś fortum wejdzie na giełdę a te 6 zł jest ceną śmieszną proponuje nie sprzedawać będą jeszcze warte troszkę kasy tylko czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.pcz.pl 12.12.06, 07:50 mnie też się tak wydaje,niech sprzedają ci co pracują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.pcz.pl 12.12.06, 07:55 a jak tam żyją dziewczyny z księgowości te oczywiście co się ostały,ale oprócz tych dwóch pewnych one mnie nieinteresują,bo są żadne całe życie chodzą parami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:15 jak z akcjami nie sprzedajecie to super tak dalej będą szły w górę troszkę czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 10:24 Słyszałem, że osoby które wygrał 13 za 2002 rok mają zwracać pieniądze. Uważam, że jeśli zwracać, to za wrokiem sadu, niech Fortum teraz się sądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.prio138.trustnet.pl 17.12.06, 10:39 no własnie za wyrokiem sądu mają zwracać plus koszty procesu o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:04 Edd-może masz rację, dlatego rzuciłem ten temat. Można wiele rzeczy się dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:52 dostalem pieniadze za 2002 rok i teraz dostalem wezwanie do zaplaty do konca roku inaczej komornik bedzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prac Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 16:41 jak to zwracać kto takie informacje rozsiewa sąd przyznał pracownikom wyrokiem sądu więc jak zwracać ?????? skąd takie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 17:00 Sąd Okręgowy nakazał wyrokiem zwrot pieniędzy za 2002 rok stąd to wezwanie do zapłaty. A jak ktoś nie wpłaci to pewnie komornik wejdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.prio138.trustnet.pl 18.12.06, 17:54 i tak oto mamy kolejny przykład jak korporacja zawsze zrobi szaraka w chu.a te trzynastki i inne pieniądze na które nas przewalili z pewnością przydadzą się przy budowie supernowoczesnej elektrociepłowni.Prezydent z rzecznikiem zapewne już mają kisiel w majtach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 19:42 A na Święta nic nie dawali????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.pcz.pl 19.12.06, 07:58 tylko sobie ,siebie to Oni napewno nie skrzywdzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 19:07 skąd takie informacje o zwrotach za 2002 że pracownicy mają zwracać ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla pracownica Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.hsd1.va.comcast.net 20.12.06, 00:43 A to ciekawe, przy jednych sprawach Sad wydaje prawomocne wyroki i tych sie nie da zmienic (szczegolnie te na korzysc Fortum), ale te na korzysc pracownikow juz nie sa takie prawomocne i mozna je zmienic? Jak dobrze ze ja juz w tym chorym kraju nie mieszkam, niech mnie komornik szuka po swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.prio138.trustnet.pl 17.01.07, 15:24 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:45 ale kpiny trzeba walczyć jak z mafią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:34 niestety nic innego nie pozostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogo Re: FORTUM Częstochowa SA IP: 89.174.23.* 03.02.07, 20:47 A czytaliście w piątkowym Metro, kto najbardziej oskubał szpital we Wrocławiu? Wstydzę się że jeszcze pracuję w tej "firmie". Chyba potrzebują kasę na nowego smroda w Cze-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze Re: FORTUM Częstochowa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:34 oni o nic innym nie myślą tylko o kasię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszedzie Re: FORTUM Częstochowa SA IP: 89.174.23.* 08.02.07, 22:00 najlepszy przykład z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś