Dodaj do ulubionych

Poczta TP SA............................... .......

09.12.06, 19:04

Mam problem. Mianowicie moj syn pozmienial w opcjach poczty TP jezyk na
angielski i nie moge sobie poradzic z przywroceniem polskiego. Czy
moglibyscie Panstwo mi podać drogę (poszczegolne cyferki) jaka mam zmienic
jezyk na polski? Osoby z polskim jezykiem w menu mają łatwo...wystarczy
pospisywac poszczegolne cyferki, ktore wciskacie i na koncu cyferkę
przypisaną do menu jezykowego..a Polish number juz mi powiedzą:))) Z Gory
dziekuję i pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: szalonaczewa Re: Poczta TP SA............................... . IP: 89.174.23.* 09.12.06, 20:05
      up
    • Gość: rewolucjonista Re: Poczta TP SA............................... . IP: *.man.czest.pl 09.12.06, 20:07
      Nie zawracaj głowy pierdołami babciu, teraz gdy waży się los kraju!!!
      • Gość: szalonaczewa Re: Poczta TP SA............................... IP: 89.174.23.* 09.12.06, 20:09
        aa tam....dla mnie to wazne...bo Premier nie ma jak zostawic wiadomosci na moim
        telefonie jak nie ma mnie w domu...:D Dlatego jak mozesz mowic, ze to sa
        pierdoly....to jest los kraju!
        • Gość: rewolucjonista Re: Poczta TP SA............................... IP: *.man.czest.pl 09.12.06, 20:11
          To Endrju Ciebie też wykorzystuje?!
          • Gość: szalonaczewa Re: Poczta TP SA............................... IP: 89.174.23.* 09.12.06, 20:13
            nie...jego zastepcy...sex telefon urzadzamy sobie na goroacej linii Warszawa
            Czewa:D
            • Gość: rewolucjonista Re: Poczta TP SA............................... IP: *.man.czest.pl 09.12.06, 20:15
              Eeehhhhhhh... szczęściara z Ciebie, kariera stoi przed Tobą /za przeproszeniem/
              otworem :-)))))
              • Gość: anek Re: Poczta TP SA............................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:36
                Czemu wszyscy jestescie tacy wstrętni !!!!! przeciez ktoś prosi o pomoc
                .Zrozumcie to
                • Gość: szalonaczewa Re: Poczta TP SA............................... IP: 89.174.23.* 09.12.06, 22:30
                  własnie......czy ktos w Czestochowie ma aktywną pocztę glosową TP SA????
                  przeciez jest darmowa, DARMOWA, darmowa jakby ktos nie wiedział!!!!!!!!
                  • Gość: m Re: Poczta TP SA............................... IP: *.29.inds.pl 09.12.06, 22:37
                    zadzwon na blekitna linie tp 9393
                    • Gość: szlaonaczewa Re: Poczta TP SA............................... IP: 89.174.23.* 09.12.06, 22:40
                      dzwnilam to babka piepszy mi glupoty i nie chce podac tej sciezki numerycznej
                      tylko jakis kit mi wciska...ze cos "niby" juz zrobila..;/
                      MAsz moze te poczte?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka