Gość: Artur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 17:14 Jak szybko pozbyć się kamieni? Bo to chol...nie boli :( A może ktoś zna jakieś skuteczne tabletki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: Kamienie w nerkach IP: 89.100.195.* 18.12.06, 19:28 MAm te przypadlosc. Bierz nospe i tabletki przeciwbolowe w razie ataku kolki. Zeby pozbyc sie kamieni, rob to co ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Kamienie w nerkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:56 Nerki podobno dobrze oczyszcza systematyczne picie Fitolizyny (bez recepty) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Kamienie w nerkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 21:42 ja pilem wywar z obierek ziemniaków i pomogło- calkowicie go wyplukalo-mialem kamien 0,5 cm na nerce. Ziemniaki nalezy umyc i obrac- obierki gotowac 20 minut i pic 2 szklanki dziennie przez miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Kamienie w nerkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 21:57 Jak długo trzeba pić ten wywar, żeby kamień został wypłukany, jak było u ciebie aja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pij.... Re: Kamienie w nerkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 10:33 Porada "zenka"dobra(picie piwa-sikacza/niskoalkoholowe ale z / o ile nie jeżdzisz,następne też dobra "fitolizyna",skakanie(chodzenie po schodach).Porada lekarska niezbędna,która potwierdzi i zatwierdzi.(No-spa to srodek rozkurczowy przynoszący nieraz ulgę).Zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Kamienie w nerkach IP: 80.54.172.* 21.12.06, 11:04 chcialo by sie zeby tak pieknie bylo napic sie czegoś a on sam spłynie heheh po 1 wszstko zalezy jakiej wielkosci jest kamien i trzeba go raczej rozbic bo inaczej to ci fujarke rozerwie po 2 zalezy w ktorym miejscu jest kamien w nerce czy w kielichu nerki ...jesli chodzi o srodki przeciw bolowe to spoko nawet dzialaja ale nie na dlugo !!!! prponuje przedewszystkim zrobic USG aby sie dowiedziec co i jak wyglada a wtedy temu zapobiegac polecam Dr.Bryc (znjadziesz po nazwisku gdzie mieszka) przyjmuje prywatnie i wtedy dzialaj !!! pozdro ziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Kamienie w nerkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 13:28 Pilem wywar 2 miesiace bo nawet mi posmakowalo(ale zalecane jest pic miesiac) i zapomnialem ze mam kamienia na nerce- przypadkowo przy robieniu usg watroby lekarz stwierdzil ze nie ma sladu po kamieniu.Mialem kamien 0,5 cm. Odpowiedz Link Zgłoś