Dodaj do ulubionych

Dobry pediatra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:39
Poszukuję dobrego pediatry pulmonolga dla 6 miesięcznej córeczki prosze o
pomoc, kontakt i jakies opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:58
      Pediatra- pulmunolog, to tylko Pan dr Morawiecki. Nie jedno dziecię moich
      znajomych (moje także) wyprowadził z zapalenia płuc. On jedyny w Cz-wie i
      okolicach odróżni osłuchowo szmery sercowe od płucnych. Przyjmuje w Combi-
      Medzie przy ul. Dekabrystów. Jest ordynatorem oddziału dziecięcego na w
      szpitalu PCK. Mogę podać nr tel. na jakiś kontakt prywatny, nie na forum.
      • Gość: peduatra Re: Dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 16:52
        "jedyny w Częstochowie odróżni szmery sercowe od płucnych" hihihihii ale
        trollica....
    • Gość: peduatra Re: Dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 16:56
      a teraz na poważnie po co Ci pulmonolog do 6-cio miesięcznego brzdąca? ma
      dysplazję? wrodzone wady rozwojowe płuc? mukowiscydozę? jeżeli nie to polecam
      każdego pediatrę z każdej przychodni a najlepiej z Twojej własnej...
      • damn_cute_gurl Re: Dobry pediatra 27.12.06, 17:00
        ja polecam Panią Ogrodniczak!
      • Gość: kasia. Re: Dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 17:12
        To jest za poważny temat,żeby sobie żarty stroić.Lebki do gnoju póki nie
        zamaroził się w oborze.
        • damn_cute_gurl Re: Dobry pediatra 27.12.06, 17:16
          hey! ja sobie nie stroje żartów...;( ja serio uważam że pani Ogrodniczak jest warta polecenia!! Świetnie prowadzi moją mała bratanice...tylko odpowiedź źle umieściłam...
      • Gość: kakasienka22 Re: Dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:41
        w ciagu oststniego miesiąca przeszła jedno powazne zapealenie płuc i
        obturacyjne zapalenie oskrzeli, przy tym ma duszności i zaciąganie dołka, a nie
        wychodzimy nigdzie na dwór szukam wiec specjalisty, który znajdzie przyczyne
        tego zapalenia, bo wirus to chyba nie jest.
    • Gość: asia Re: Dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 17:16
      Ja polecam dr Kałużę doskonały pediatra dzieci go uwielbiają
      • Gość: jola Re: Dobry pediatra IP: 80.54.169.* 27.12.06, 20:06
        a ja polecam dr Glowacka przyjmuje w przychodni na Kopernika i w domu tez
        leczylam swoje dzieci i wnuczka tez wspaniala a do tego bardzo skuteczna zawsze
        przyjedzie kiedy potrzeba wizyta tylko 40 zl
        • Gość: Kaska Re: Dobry pediatra IP: *.org 30.12.06, 13:18
          Ja tez uwazam dr Głowacką za swietnego specjaliste godna polecenia.Prowadzi mi
          corkę od 2 lat i sprawdza sie
    • Gość: ania Re: do pedutra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 09:50
      Własnie TAAAK jest...! Moje dziecko z poważną wadą serca miało zapalenie płuc,
      którego żaden z lekarzy w całej przychodni rejonowej i na odziale dziecięcym na
      Parkitce, nie potrafił tego zdjagnozować, a dziecko już miało duszności.
      Leczyli sterydami, co pogorszyło w efekcie jego stan. Dopiero konsultacja,
      leczenie u pulmunologa, dr Morawieckiego przyiosła efekt. Wcześniejsi lekarze
      nie mogli wyleczyc dziecka przez miesiąc. Wszystkim znajomym polecam dr
      Morawieckiego i rzeczywiście podzielają moją opinię.
    • Gość: aulka Re: Dobry pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 12:32
      Witam! Miałam podobne problemy z moim 8 miesięcznym synkiem. Polecam Panią dr.
      Bogumiłę Ujmę - pediatrę, pulmonologa i alergologa. Przyjmuje prywatnie przy
      ulicy Starzyńskiego, dziś jest czwartek więc od 16. Tel do domu 362 33 88.
      Świetny specjalista i fachowiec. Szczerze polecam. Wizyta trwa długo a wywiad
      jest naprawdę szczegółowy. Polecam!
      • Gość: KAKASIENKA22 Re: Dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:41
        ILE BIERZE ZA WIZYTE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka