Dodaj do ulubionych

Straż Miejska koniec arogancji i buty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:59
Powstaje w Częstochowie stowarzyszenie, które będzie bronić częstochowian
przed arogancja, butą i chamstwem Strazy Miejskiej w Częstochowie. Uprzejmie
prosimy wszystkie osoby które czują sie pokrzywdone oraz poszkodowane jak i
te, które uważaja iż SM nie wykonuje nalezycie swych obowiązków ( a wiemy iz
takich osób jest ich sporo ) o kontakt meilowy :
poszkodowaniprzezsm@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: marcynka Re: Straż Miejska koniec arogancji i buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:47
      Muszę napisać że sadząc po wieu wątkach ukazujących sie na tym forum ktoś
      powinien sie Straż miejska w tym miescie zajazc moze prezydent jako zwierzchnik
    • pajak2222 Re: Straż Miejska koniec arogancji i buty 02.01.07, 23:23
      i dobrze
      • Gość: gość Re: Straż Miejska koniec arogancji i buty IP: 89.174.23.* 03.01.07, 15:40
        Już p. Prezydent Z. Ludwin na jednym ze spotkań w Straży Miejskiej wjej
        komendzie powiedział do strażników; Jak pojawi się wrzód to trzeba go przeciąć:
        I tnie wraz z komendantem tych którzy inaczej niż komendant realizują zadania
        statutowa, nie prawidłowości inne...
        Do póki nie będzie zmian kierownictwa do póty będzie taki a nie inny wizerunek
        tej potrzebnej dla naszego miasta instytucji.Już czas najwyższy z polemik
        przejść do działania.
    • Gość: mefisto Re: Straż Miejska koniec arogancji i buty IP: 89.174.23.* 03.01.07, 19:54
      gdzie będzie siedziba - telefon
      kto będzie zajmował się stroną prawną
    • Gość: edyp Re: Straż Miejska koniec arogancji i buty IP: 89.174.23.* 05.01.07, 11:45
      A gdzie była gazeta jak się do niej zgłaszali pokrzywdzeni?
      • Gość: artur ihaha Re: Straż Miejska koniec arogancji i buty IP: 89.174.23.* 07.01.07, 11:29
        Nowy wybieg starego liska?
        • obserwator1982 Re: Straż Miejska koniec arogancji i buty 07.01.07, 11:35
          witam
          wczoraj byl material w TVP3 , ze w Żorach nie maja Straży Miejskiej , a zamiast
          jej jest 9 policjantow kontraktowych(podobno miasto sporo zaoszczedza-jedna
          siedziba itd.)
          -moze i w Czestochowie moznaby o takim rozwiazaniu pomyslec?
          • Gość: gość Re: Straż Miejska koniec arogancji i buty IP: 89.174.23.* 07.01.07, 11:44
            Jestem za
            • Gość: gość Re: Straż Miejska koniec arogancji i buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:47
              Gdzie by nie pisali o Staży Miejskiej to IP ...23 ma najwiecej do powiedzenia.
              Chłopie ty sie musisz leczyć!!!
              • Gość: gość Re: Straż Miejska koniec arogancji i buty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:39
                Chłopina nie zdaje sobie sprawy z tego, że ktoś dużo inteligentniejszy niż on
                może to czytać. Aż razi to jego wieśniactwo !!!!
                • Gość: xy131 Re: Straż Miejska koniec arogancji i buty IP: 89.174.23.* 10.01.07, 13:52
                  Gościu!!!
                  Kultury brakuje, trudno.
                  Obycie budzi poważne zastrzeżenia - szczegół.
                  Zaufanie, cóż nie każdy posiada.
                  Nienawiść i zawiść sama przychodzi i dopiero zabiera ją śmierć.
                  • Gość: gaga Parkowanie -Parkitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:51
                    AKCJA którą obserwuje od 2 dni-zakładanie /od rana /obręczy na koła samochodów
                    parkujacych przy szpitalu Parkitka.
                    Samochód słuzbowy -2 panów stojacych w zatoczce i czekają na rodziny
                    ,odwiedzające swoich bliskich w szpitalu.
                    To nic ,że 4 koła sa na poboczu to nic ,że znak jest o zakazie parkowania -ale
                    czego dotyczy pobocza tez??
                    Najwazniejsze jest ,że 2 panów jest na strazy zarobków parkingowych.
                    Szpital wybudowany ze wspólnej narodowej kasy -parkingi tez.
                    Wejście do szpitala
                    fartuszek-5 zł
                    chapcie 1 zł
                    i parking 2,50.
                    Dziecko lezy w szpitalu tydzien -2 wizyty dziennie mamy wydatek około 30-50 zł .
                    Składaja się panowie z samochodu słuzbowego w zatoczce?
                    Na czyje polecenie tak pilnuja zapełnienia parkingu?
                    Wystarczy przynieśc i ustawic WIDOCZNE tablice o zakazie parkowania zamiast
                    czekac na zmartwionych choroba bliskich ,którzy parkują nie na parkingu.
                    • Gość: klient Re: Parkowanie -Parkitka IP: *.apus-net.pl 10.01.07, 15:01
                      Przecież to dobrze,że czekają :) Podobno ostatnio pod kinem gość czekał na zdjęcie blokady 30 minut.
                      Było już na forum o parkowaniu na rozjeżdżonym poboczu przed szpitalem. Może nareszcie coś zacznie się dziać pozytywnego w kwestii złego parkowania
                      • Gość: KRZYSZTOF M Re: Parkowanie -Parkitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:34
                        SŁUCHAJ PRZYJACIELU A COZ JA MAM ZROBIC JESLI U MNIE PRZED BLOKIEM JEST 30
                        MIEJSC PARKINGOWYCH A RODZIN MAJACYCH SAMOCHODY OK 40 WIEC DEFICYT ROWNA SIE 10
                        TAK ,A JA JAKO OBYWATEL PLACACY PODATKI MAM PRAWO DO PARKINGU . JELI PISZESZ
                        IZ CZLOWIEK CZEKAL 30 MIN NA SM BY ZDJELA MU BLOKADE TO CHYBA RZECZYWISCIE Z TA
                        FORMACJA JEST CHYBA COS NIE TAK. MYSLE IZ WRESCIE KTOS SIE ZA TO WEZMIE GDYZ
                        CHYBA W DEMOKRATYCZNYM KRAJU TAK BYC NIE MOZE ( JA MIALEM Z NIM DOCZYNIENIA
                        RAZ W ZYCIU I POWIEM SZCZERZE INTELIGENCJA AKURAT TEGO PATROLU Z KTORYM
                        MIALEMPRZYJEMNOSC SIE SPOTKAC SIEGALA NAJLEPSZYCH FILMOW STANIASLAWA BAREI )
                        JESLI CZCECIE TO SZCZEGOLAMI SLUZE W NASTEPNYCH POSTACH
                        • Gość: klient Re: Parkowanie -Parkitka IP: *.apus-net.pl 10.01.07, 15:43
                          Po pierwsze, nie podnoś głosu (duże litery w necie oznaczają krzyk),
                          po drugie - to pytanie zaadresuj do administracji budynku w którym mieszkasz,
                          po trzecie, ja też płacę podatki, też mam samochód ale czy to oznacza że powinienem zaparkować pod drzwiami do klatki, na przejściu dla pieszych albo na trawniku?
                          wreszcie po czwarte-jak mawia guru IV RP -Kononowicz " po to oni są, po to oni są" :))

• Gość: gość Re: Parkowanie -Parkitka IP: 89.174.23.* 10.01.07, 21:16
                            Anzelm masz ty auto?
                            Anzelm masz ty przyjaciela?
                            To Anzelm czemu nie powiesz przyjacielowi: "Przyjacielu mój ja ci daruje to
                            auto, ty sobie jeździj a ja
                            będę sobie chodził pieszo..."
                            Oj Anzelm twoja kiepełe nie polska nia żydowska
                            tylko durna. Szalom albo sal-am allhej-kum Anzelm zdorowia i good luck
                            • Gość: 2 Re: Parkowanie -Parkitka IP: 89.174.23.* 12.01.07, 10:33
                              kit
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka