jatubylam 30.12.06, 18:38 "Stacja dla ekspresów w dziesięciotysięcznym miasteczku, wybudowana kosztem 900 tys. zł, stała się jednym z symboli IV RP." miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,3766459.html Dodam kolejny od siebie: gazociag Wassermana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel_piszczalka Re: Smbole IV RP 30.12.06, 18:42 Czy próba uczynienia monarchii z IV RP i posadzenia na tronie Jezusa też może być? BTW podobno Maryja jest królową Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: Smbole IV RP 30.12.06, 21:47 diabel_piszczalka napisał: > Czy próba uczynienia monarchii z IV RP i posadzenia na tronie Jezusa też może > być? BTW podobno Maryja jest królową Polski :) Coraz ciekawiej - a przecież Jezus był żydem - bo miał matkę żydówkę, a wg prawa żydowskiego, by być pełnoprawnym żydem trzeba mieć matkę żydówkę - Żydówka królową polski, żyd jej królem ? Przy katolickim miłosierdziu radia maryja i tadzia rydzyka, który wręcz kocha żydów ? Co to się porobiło w tym kraju...ci ludzie smai nie wiedzą, w co wierzą Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Smbole IV RP 30.12.06, 21:51 Kiedyś usłyszałem od jakiejś starszej babci, że Matka Boska była Polką. Wychodzi na to, że Jezus też był Polakiem. Problem rozwiązany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arantes Re: Symbole IV RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:51 jatubylam napisała: > "Stacja dla ekspresów w dziesięciotysięcznym miasteczku, wybudowana kosztem > 900 tys. zł, stała się jednym z symboli IV RP." w końcu władza zaczęła myśleć również o ludziach z małych miasteczek, jestem za > Dodam kolejny od siebie: gazociag Wassermana. to raczej symbol hucpy GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Symbole IV RP IP: *.vf.shawcable.net 30.12.06, 20:12 Dla mnie lze elity, lze jak bura suka wyksztalciuchy Balcerowicz musi odejsc tasmy madame na "B" moralnosc a'la Lepper i ska Irasiad Farfal Dwaj panowie z kotem, nie liczac psa kartofel a sprawa polska odzyskalismy MSZ kelner w policyjnym mundurze mijajacy rok byl rokiem SUKCESU:))) itp itd Odpowiedz Link Zgłoś